alex22_xxx Postat Septembrie 2, 2008 Partajează Postat Septembrie 2, 2008 Re: Samurai cu motor de 968cmc.....informatii gata...de maine plec la vanatoare :ypu de veverite? :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 2, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2008 Re: Samurai cu motor de 968cmc.....informatii DA...le-am gasit un cuib pe langa casa....maine merg sa ma uit sa vad ce-i in el :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noobius Postat Septembrie 2, 2008 Partajează Postat Septembrie 2, 2008 Re: Samurai cu motor de 968cmc.....informatii Daca vezi vreun van pe acolo la <2500 sa-mi zici si mie te rog. :x Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 2, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2008 Re: Samurai cu motor de 968cmc.....informatii In caz ca vad vreunul......te anunt :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 4, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2008 Re: Samurai cu motor de 968cmc.....informatii Cred ca mi-am gasit acaret de-asta mic si-al naibii.....af94 Euro 2.....aratos....sambata merg sa ma dau pe coclauri cu el....sa vad cat il tin rotile :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Septembrie 5, 2008 Partajează Postat Septembrie 5, 2008 Re: Samurai cu motor de 968cmc.....informatii sa-l stapinesti sanatos :banana suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 5, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2008 Re: Samurai cu motor de 968cmc.....informatii mersi....dar distractia abia acum incepe....inmatricularea.....si celebra coada de la RAR slp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Septembrie 5, 2008 Partajează Postat Septembrie 5, 2008 Re: Samurai cu motor de 968cmc.....informatii Pai hai cu poze la prezentare masini ca mor aici de curiozitate... Sa te poarte sanatos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Septembrie 5, 2008 Partajează Postat Septembrie 5, 2008 Re: Samurai cu motor de 968cmc.....informatii Cred ca mi-am gasit acaret de-asta mic si-al naibii.....af94 Euro 2.....aratos....sambata merg sa ma dau pe coclauri cu el....sa vad cat il tin rotile :ypu Nu stiu cit ai dat pe el, dar daca are si roti ... buna afacere ai facut :h5 Sa-l folosesti sanatos, si sa te tina macar cit tine un schimb de ulei la capu' de tractor ala din stinga, fara probleme majore. In ce priveste coada de la RAR ... e ca injectia. Trece si o uiti, dar acaretul mic si al naibii ramine :grin: Sa ne vedem cu bine I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 5, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2008 Re: Samurai cu motor de 968cmc.....informatii pai...am dat pe el 2800....mai am vreo 200 celebra taxa....cu posibilitate de recuperare.....in functie de vot :grin: ..... maine merg sa-l platesc...sa i-au actele masinii...sa merg la politie in BV...sa plec de la politie cu nr rosii....sa merg sa aduc masina acasa....lupta grea....traim in tara noastra ...frumoasa dar cu un sistem birocratic demential :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noobius Postat Septembrie 5, 2008 Partajează Postat Septembrie 5, 2008 Re: Samurai cu motor de 968cmc.....informatii Felicitari, arata misto veverita :grin: S-o conduci sanatos! :bravo Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 5, 2008 Partajează Postat Septembrie 5, 2008 Re: Samurai cu motor de 968cmc.....informatii Frate,ce facusi cu Patraulea,il transformasi in Mini-patraulea? :P Acu' cind Zina este functionala.....sau pe aproape,cine ma mai taraste pe mine la nevoie? :ha: Veveritoiu asta nici nu ma misca!Doar ma lasa pe burta in noroi,neajutorat....... :ha: :ha: Sa o stapinesti sanatos! Ti-am spus eu ca oamenii cu idei putine si fixe sunt cei mai cei tari!S-o vedem asa cum vrei tu sa arate! :1 Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Septembrie 5, 2008 Partajează Postat Septembrie 5, 2008 Re: Samurai cu motor de 968cmc.....informatii sincere ... FELICITARI !!! :banana :banana :banana Ne vedem la Sighisoara nu-i asa? Hai cauta repede topicu si fa inscrierea. TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Tzache Postat Septembrie 5, 2008 Partajează Postat Septembrie 5, 2008 Re: Samurai cu motor de 968cmc.....informatii Aici sunt ... Sunt eu patraulea ... :) Te trag cu cea mai mare placere daca ai nevoie :) P.S. Sa iti traiasca noua achizitie nenea Marius :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 5, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2008 Re: Samurai cu motor de 968cmc.....informatii vezi ca Patraulea si ZNA se cunosc bine :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 5, 2008 Partajează Postat Septembrie 5, 2008 Re: Samurai cu motor de 968cmc.....informatii Frate..... :uameni Cum apare el Patraulea ca pasarea aia......cu cenusa....in cap.....si cu nou propitar..... @tzache-da cu batu' la prezentare,locatie.....si alea,alea ....pozele cu Patraulea Phoenix si propitaru nou @turagmes-acu nu mai scapi,obligat dai :x ca ai bena si asta-ti doreai! :grin: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 5, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2008 Re: Samurai cu motor de 968cmc.....informatii ca sa dau de :x ....trebuie sa veniti la BV....pe Tzache cred c-o sa-l vad la noroaie inaintea ta :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Tzache Postat Septembrie 5, 2008 Partajează Postat Septembrie 5, 2008 Re: Samurai cu motor de 968cmc.....informatii O sa dau cu batu la prezentare cand o sa fac si poze ... astept sa ploua ca teren de joaca am gasit pe la pipera :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 5, 2008 Partajează Postat Septembrie 5, 2008 Re: Samurai cu motor de 968cmc.....informatii Patraulea la Bucale....Super!!!!!!!!Si inca in Pipera :P Cred ca venim organizat in cazu'asta sa luam veverita prin surprindere......cu bena goala si desculta:ha: :ha: :ha: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 5, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2008 Re: Samurai cu motor de 968cmc.....informatii Asta s-o crede-ti voi.....nu stiti ca veveritele stau in vf de copaci....si au privirea agera???? Chiar crezi ca ZNA si Patraulea sunt un cuplu care poate trece neobservat? :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Tzache Postat Septembrie 5, 2008 Partajează Postat Septembrie 5, 2008 Re: Samurai cu motor de 968cmc.....informatii @RZV Sa inteleg ca suntem vecini ? :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 5, 2008 Partajează Postat Septembrie 5, 2008 Re: Samurai cu motor de 968cmc.....informatii prietenii.......astia te maninca...... :ha: stricam topicu' omului cu prostii.... @tzache-domnii generosi stau in Pipera......Zinele in Militari....da ne vedem noi....baga tel la prezentare si iesim local sa moara de singuratate veverita in vf de copac de munte sapt asta.....ii lasam timp sa se pregateasca....cu alune si :x Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 5, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2008 Re: Samurai cu motor de 968cmc.....informatii bag de seama ca voi vreti sa va alerge veverita de sa va transpire cauciucurile :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 6, 2008 Partajează Postat Septembrie 6, 2008 Re: Samurai cu motor de 968cmc.....informatii @Turagmes : ... Sa-l stapanesti sanatos, mai tradatorule :ha: ... hmm, cat despre trecerea ta in tabara veveritarilor, ce pot sa mai zic ? Am sa port cu mine, Numa' lucruri fine, Un brat de bunatati, Bomboane, ciocolati, Si-alte lucruri bune, Ghinde, nuci si-alune. @Tzache & RZV : ... Dati-mi si mie un telefon, cand va hotarati sa va bagati in noroaie prin Pipera ... eu dau cu sapa prin zona, asa ca poate prind o pauza de masa si vin si eu la "zbenguiala" cu Autobuzu' Cenusiu :ha: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Septembrie 6, 2008 Partajează Postat Septembrie 6, 2008 Re: Samurai cu motor de 968cmc.....informatii Felicitari de veverita domnu Marius! Acuma vorba aia, pacat de bena sa nu fie umpluta :x ca s-or gasi prieteni sa ajute la golire :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate