Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intalnire Pajero Sport - 3-4 octombrie 2015

Optimus
 Share

Recommended Posts

Pentru ca exista interes, invitam si in acest an posesorii de Pajero Sport la "intalnirea anuala", sa ne cunoastem, sa vedem masini modificate, sa ne plimbam in natura, si mai vedem noi. :wink: Primele doua editii le puteti vedea aici:

2013 - http://forum.club4x4.ro/showthread.php?79467-Intalnire-Pajero-Sport-septembrie-2013

2014 - http://forum.club4x4.ro/showthread.php?84483-Intalnire-Pajero-Sport-2014

Ca de obicei, propun sa ne intalnim tot in septembrie, in zilele de 12-13 sau 19-20. Nu excludem nici 26-27, in functie de starea vremii.

Pentru anul asta, s-a conturat o idee de zona, si anume Valcea, ca sa fim tot cat de cat "central", pentru a fi usor accesibila din toate zonele tarii. La fel, asteptam propuneri de locatii, trasee, cazare (pensiune sau cort), etc. Adica sa facem un program care sa satisfaca pe toata lumea, de comun acord. Vom face iar tricouri si stickere, pentru cine vrea.

Deci, cine doreste, cine pofteste... sa se treaca pe lista, ca sa stim cine vine si ce avem de pregatit pentru atunci. Doamne ajuta!

1. Optimus - 2 persoane, 2 tricouri - M,S + 1 sticker + cazare (sau la cort...)

2. Tigros - 2 persoane, 2 tricouri - XL, M + 1 sticker + cazare.

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Re: Intalnire Pajero Sport - 2015

3. Thebe - 2 persoane, tricouri L+M, aș încerca cortul și echipamentul aferent dar ne adaptăm la ce zice majoritatea

• Like 1

..salut voios ......ma inscriu si eu.....anul asta vreau sa ajung ,ca ma chinui de doi ani si nu reusesc....zona Valcea este bestiala ca peisaje ,cautam pensiuni si trasee.se poate merge la Voineasa sau orinde in Buila Vanturita.....nu neaparat noroi ....avem de vazut o gramada de lucruri frumoase acolo in zona....deci:

3. Thebe - 2 persoane, tricouri L+M, aș încerca cortul și echipamentul aferent dar ne adaptăm la ce zice majoritatea

4.bobby zyp -2,5 persoane ,2 tricouri (XXL+L) + 1 Sticker + cazare pensiune ,ceva....

....maine il sun si pe Lucian CAR DRIVER de la Focsani.....sa vedem ce zice si el...

o seara placuta ,stimati colegi...

bogdan

• Like 1
0744.374.122.

De sunat, poti sa suni oricand, precum si orice coleg de forum ... cu drag raspund!

Apai vad ca aveti chef de chef si duca, // Pe vai adanci si rapa! ... alta rima n-am gasit! :))

Sper ca stiti de gluma, fiindca e un lucru minunat ceea ce s-a inceput in 2013 ...

Si pe mine ma"mananca" gumele HT ale lui Mitsu' ... si la propiu si la figurat!

Acu sa vad cum le impac! ... Da' cum Bobby zice ca va face ce face numai sa vina, musai trebuie sa-i aduc "piramidonul" !!! ... Plus ca am de luat si un fresh de portocale de la Optimus!! :))

Inca nu ma pronunt, dar inclin spre "planuri inclinate" ... moderate insa!!! ... si plaiuri de poveste cu "zmeii" vostri in rolul principal... si "zana" mea alaturea!

5. CarDriver - tricou (2 buc 4XL + 1 buc L)

Edited by CarDriver

4. bobbyzyp - 2,5 persoane, 2 tricouri (XXL+L) + 1 Sticker + cazare pensiune, ceva...

@ CarDriver: Hai boierule, ca fresh-ul ala a expirat de mult!... Deja au crescut portocalii din samburii lui, si au dat si primul rod! :f2

Haide, scoate trocariciul la dezmortit! :ang3 ( :ha: )

Din pacate nu... Mergem pe ideea de adunare mono-model. La editiile precedente am refuzat Pajero si L200.

Dar poti veni copilot la un Pajero Sport, daca are locul disponibil. :wink:

• 3 weeks later...

Hop si eu al saselea ca anul trecut mi-a placut nespus aventura.

Nu prea am mai folosit animalul decat 2-3.000 km in ultimul an pentru ca dupa ce am pus MT-urile de la BFG consumul nu a coborat sub 15% oricat de economic as fi mers.

I-am pus intre timp si GPL, care inca e in reglaje. Sper sa fie o investitie reusita intr-un final; si cu consumul la jumatate ca pret sper sa o alerg de acum inainte sa recuperez cat a stat pe tusa.

Dar sa nu fie intalnirea pe 26-27 septembrie ca am un botez de la care nu prea as putea lipsi.

In rest, astept cu nerabdare sa ne revedem si sa cunoastem si alti Pajero Sportisti.

Locatia Valcea e ok. Sper anul acesta sa ne adunam mai multi decat anul trecut.

Asadar,

6. PietriJero - 2 persoane, 2 tricouri - XL, L + 1 sticker + cazare.

Tel: 0724998458

Vad pe aici si ceva Sportisti mai noi, ar fi fain sa participe si ei, pentru ca avem in gasca 2 masini super accesorizate, care merita vazute. :wink:

Daca aveti idei/preferinte de zona si cazare, scrieti aici, daca nu, va rezolv tot eu. :grin:

Pana la sfarsitul lunii sper sa avem gata si schitele pentru tricouri si sticker.

2. Tigros - 2 persoane, 2 tricouri - XL, M + 1 sticker + cazare

4. bobbyzyp - 2,5 persoane, 2 tricouri (XXL+L) + 1 Sticker + cazare pensiune, ceva...

6. PietriJero - 2 persoane, 2 tricouri - XL, L + 1 sticker + cazare

7.

8.

.

.

.

Va salut, sunt proaspat posesor de Pajero Sport. As vrea sa vin la intalnire. Din pacate nu am inteles in ce data va fi exact.

Scuze de întârziere. Vin, dar nu pot pe 12,, nu voi fi în țară, dacă e pe oricare altă dată vin cu plăcere, cu copilot și tot pachetul de PR. :)

Mitsubisji Pajero Sport 2.5TD din 2003

YO3INP Waze.RO

Pai in cazul asta, la cererea publicului, intalnirea va fi pe data de 19-20 septembrie.

7. spooky - 2 persoane, 2 tricouri - M,S + 1 sticker + cazare

8.

.

.

.

@ spooky: Te rog modifica daca e cazul inscrierea ta. Ne bazam si anul asta pe tine pentru traseu. :wink:

@ speeduhh: Te asteptam si pe tine. Daca esti hotarat, inscrie-te pe lista.

Eu nu voi fi in tara in weekendul cu 19. Poate putem in alta data, eventual mai repede. Altfel va trebui sa spun pas.

In cazul asta, avand in vedere ca in fiecare weekend propus exista cate o "problema de neparticipare", ma gandesc sa mutam adunarea pe 3-4 octombrie, in speranta ca atunci suntem toti disponibili.

Ce ziceti?

Eu ma adaptez la orice data propuneti, ca pot sa imi fac programul cum vreau, insa cind unii din familie hotarasc sa fie nunta, acolo doar dau din umeri si ma prezint. Deci, orice alta data decit we cu 19 e pefecta pentru mine.

• 2 weeks later...

3-4 Octombrie e numai bine pentru mine.

7. spooky - 2 persoane, 2 tricouri - M,S + 1 sticker + cazare

8. speeduhh - 2 persoane, 2 tricouri - S,XS + 2 sticker + cazare

Data: 3-4 octombrie.

7. spooky - 2 persoane, 2 tricouri - L,M + 2 stickere + cazare

8. speeduhh - 2 persoane, 2 tricouri - S,XS + 2 stickere + cazare

@spooky: te-ai ingrasat boierule... :)))

@ALL: Deci asa ramane? Ne intalnim pe 3-4 octombrie? Haideti cu confirmarile si ceilalti, ca sa stim ce avem de facut.

@ALL: Deci asa ramane? Ne intalnim pe 3-4 octombrie? Haideti cu confirmarile si ceilalti, ca sa stim ce avem de facut.

Da da, așa rămîne :)

7. spooky - 2 persoane, 2 tricouri - L,M + 2 stickere + cazare

8. speeduhh - 2 persoane, 2 tricouri - S,XS + 2 stickere + cazare

9. armand18us - 2 persoane, 2 tricouri - S,XL + 0 stickere + cazare

Daca nu vand masina pana atunci, vin si eu! :grin:

Oricum, ma voi ocupa de partea mea, adica tricouri si stickere.

@Spooky, te rog sa rezolvi cu traseul si sa alegem zona de cazare in functie de asta.

Uhm... eu am o nunta pe 3 octombrie in Bucuresti...

Nici mijlocul sau finalul de septembrie nu imi era prea bine ca aveam alte angajamente ce aparusera in program.

Edited by Tigros
"You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist." Nietzsche

Avem de la colegul axxamd propunerile de tricouri. Anul asta m-am gandit sa mergem pe o varianta inspirata din echipamentul de competitie al Mitsubishi, am extras cateva idei iar colegul axxamd ne-a trimis propunerile de mai jos. Ce ziceti de ele? Mie personal imi plac, mai ales ala negru+rosu.

366544208_TRICOU2015.thumb.jpg.4dab919d72f777562fbb7fc706f0fcbb.jpg

Cat despre data intalnirii, am ajuns cu greu la o data la care sa fim disponibili toti, sau aproape toti. Daca o fi vremea rea in weekendul ala, poate mai amanam cu o saptamana, vedem atunci ce si cum.

Astept pareri despre tricouri, altfel consideram ca sunteti de acord cu ele si trebuie sa va placa asa. :grin:

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use