Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intalnire Pajero Sport - 3-4 octombrie 2015

Optimus

Postări Recomandate

• Răspunsuri 56
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Intalnire Pajero Sport - 2015

Cele rosii sunt ok in fond ... dar mi-ar fi placut ideea aceea de urma neagra de pneu (vezi pe tricourile din 2013 in coltul de jos dreapta fata) ... sau alta urma "sponsorizata" eventual!

Si bineinteles :cl ... ca o "bagam pe maneca"!

Editat de CarDriver
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Intalnire Pajero Sport - 2015

Deocamdata avem un vot pentru negru/rosu, doua voturi pentru rosu, si un vot neutru.

Asteptam si restul parerilor. Tricourile le vom face pe toate la fel. Intr-adevar exista o mica eroare la text, dar nu e varianta finala, e doar propunerea de grafica. Sper sa avem si locatia lamurita zilele astea, ca sa o scriem pe tricouri.

cat despre urmele de roti pe tricouri, am tot avut, si anul asta am zis ca sa fim "altfel". Pe echipamentul Mitsubishi nu apar alea, de aia nu le-am mai pus. Asta a fost logica...

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: Intalnire Pajero Sport - 3-4 octombrie 2015

Mie imi plac tricourile pe rosu si as vrea sa cumpar o pereche pe marimile mentionate, chiar daca nu ajung la intalnire.

Daca se schimba data intalnirii dati-mi un semn. Deocamdata nu pot participa din cauza nuntii de pe 3 oct.

Merci.

"You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist." Nietzsche
Link spre comentariu

La data de 3-4 pot veni doar cu samuraiul....

Il bagam la careva in portbagaj, vedem noi... :ha:

Nush'ce sa zic... N-as vrea sa stricam feng shui-ul... Si apoi sa ma mai si injure si ceilalti care au vrut pana acum sa participe cu alte masini si i-am refuzat... Hai sa mai vedem ce si cum... poate se rezolva situatia...

Link spre comentariu

..daaaa ,ziceam ca anul asta fac si dreg.....ma fac de cacao iarasi....este a treia oara consecutiv...se incepe o lucrare in provincie....ce sa fac..trebuie sa plec ,sa incep organizarea pentru lucrare ,cu tot tacimul...ramin iarasi cu tricoul si cu stickerul.....sincer ,imi pare rau.....trebuie sa-mi anulez iarasi participarea......pana la urma cred ca voi participa doar "prin corespondenta".....imi pare rau ,dragi colegi ,3-4 octombrie ma prinde departe de casa ,la munca.....ramin cu dorinta pentru la anul......bafta si numai bine va doresc .....bogdan.....:tk pentru intelegere......

0744.374.122.
Link spre comentariu

Domnilor, avînd în vedere că unii s-au răzgîndit sau a intervenit ceva și nu mai pot veni, v-aș ruga să facem o recapitulare cu cine vine ca să putem să ne ocupăm de cazare. Deocamdată avem așa:

1. Optimus - 2 persoane, 2 tricouri - M,S + 1 sticker + cazare (sau la cort...)

X. Tigros - nu vine dar vrea 2 tricouri - XL, M

2. Thebe - 2 persoane, tricouri L+M, aș încerca cortul și echipamentul aferent dar ne adaptăm la ce zice majoritatea

X. bobbyzyp - nu vine dar vrea 2 tricouri (XXL+L) + 1 sticker

3. CarDriver - 2 persoane, tricouri (2 buc 4XL + 1 buc L)

4. PietriJero - 2 persoane, 2 tricouri - XL, L + 1 sticker + cazare

5. spooky - 2 persoane, 2 tricouri - L,M + 2 stickere + cazare

6. speeduhh - 2 persoane, 2 tricouri - S,XS + 2 stickere + cazare

CarDriver vă rugăm frumos să confirmați că am scris ce trebuie :)

Editat de thebe
Link spre comentariu

După o consultare cu spooky și Optimus, părerea noastră e că ar fi mai bine să ne orientăm spre zona Cămpulung Muscel. Ca ideea am putea încerca să ne facem baza la cabana Voinea, iar de acolo să ne organizăm niște trasee și plimbări. Vă rog să vă dați cu părerea.

Eu, ca de obicei, voi merge de vineri, cu plecare duminică. Vă rog ca să anunțați fiecare ce fel de cazare doriți și pentru cîte nopți. Am dat un mail, să vedem ce ofertă ne fac.

Editat de thebe
Link spre comentariu

Faina zona, si cabana este ok, dpmdv. Sunt de acord. Dar ce scriem pe tricouri si stickere? :grin:

Leresti? Sau Iezer? Sau ce?

Va rog si eu sa confirmati toti cat se poate de repede, ca sa pot da materialele in lucru, ca timpul este foarte scurt.

Multam.

Link spre comentariu

..salut Marius ,cred ca de scris pe tricou ,s-ar putea scrie "Iezer - Voina 2015" "sau "Iezer Sport 2015".....sau ce vreti voi .....confirm cele doua tricouri XXL si L in ce culori vreti voi(rosu cred pana la urma!) si stickerul sa fie de dimensiunile celui din 2014(este numa bun!)...daca totusi reusesc sa fac vreo manevra ,poate ca vin si eu......luni aflu ,in principiu ,destul de sigur(99%)......va salut si va doresc cele bune.....bogdan.....

0744.374.122.
Link spre comentariu

Imi pare rau dar nu pot ajunge in nici un chip ... m-a lasat si 4x4 si piesa vine peste 2-3 saptamani, si basca o nunta de la care nu pot lipsi pe 4 oct ... Daca sunt 2 tricouri 4XL le puteti considera pentru mine, si le iau de la Optimus in Bucuresti ulterior. Merci de intelegere!

Link spre comentariu

Deci deocamdată suntem așa:

1. Optimus - 2 persoane, 2 tricouri - M,S + 1 sticker + cazare (sau la cort...)

X. Tigros - nu vine dar vrea 2 tricouri - XL, M

2. Thebe - 2 persoane, tricouri L+M, aș încerca cortul și echipamentul aferent dar ne adaptăm la ce zice majoritatea

X. bobbyzyp - nu vine dar vrea 2 tricouri (XXL+L) + 1 sticker

X. CarDriver - nu vine dar vrea tricouri (2 buc 4XL)

3. PietriJero - 2 persoane, 2 tricouri - XL, L + 1 sticker + cazare

4. spooky - 2 persoane, 2 tricouri - L,M + 2 stickere + cazare

5. speeduhh - 2 persoane, 2 tricouri - S,XS + 2 stickere + cazare

Vă rog ceilalți confirmați cazarea, cîte nopți și de cînd.

Editat de thebe
Link spre comentariu

Din pacate, anul asta nu reusesc sa ajung nici eu. Tot din motive tehnice: nu am gume adecvate + ceva efecte "secundare" in urma unei interventii de anul trecut, facuta prost, din pacate. Asa ca acum astept si eu niste oringuri si garnituri, cica tot 1-3 saptamani termen de livrare. Masina merge, o folosesc zilnic dar pe distante scurte, si nu m-as aventura 2 zile pe coclauri pana nu rezolv buba.

O sa-mi fac si mie tricouri si sticker, conform listei, dar nu mai pot sa vin la intalnire.

Avand in vedere numarul mare de indisponibili pentru 3-4 octombrie, ar fi o idee sa reprogramam intalnirea pentru o data cand pot veni toti din lista, daca doresc totusi sa participe. Sau se face conform programului initial, cu cati pot acum, si asta este.

Chiar imi pare rau, dar a aparut situatia asta de cateva zile si singura rezolvare este sa schimb ceva garnituri care vin mai greu fiind pe original.

Dar va rezolv cu materialele, am vorbit deja cu colegul @ axxamd si daca ii dam ok-ul azi, le poate face si le trimite sa ajunga pana vineri. Si vom scrie pe ele Iezer ca locatie.

Astept sa-mi ziceti cum vreti sa procedam. Multam.

Link spre comentariu

...salut....am vorbit azi la servici si cu nici un chip nu pot ajunge la intalnire.....asta este ,depind de altii.....apropos ,cred ca renunt si la tricourile XXL si L ,voi pastra doar stickerul.....poate cu alta ocazie ,voi putea sa ajung si eu la o intalnire.....voi viziona pozele si filmuletele pe care le veti posta ,zona aleasa pentru intalnire fiind una deosebit de pitoreasca.....va doresc sa va bucurati din plin .....toate cele bune..:wink:..stima.....bogdan

0744.374.122.
Link spre comentariu

Văd că nici cei care au mai rămas pe listă nu dau nici un semn, să confirme și să zică ce cazare vor, deci și eu zic să o anulăm. Dacă vă anunțați aici că vreți și puteți să o facem 1-2-3 weekenduri mai tîrziu, ne organizăm și o facem. Eu chiar aș fi amator. Dar mi se pare că am cam rămas singur. Eu aș zice să nu facem nici măcar tricourile, dacă nu se întîmplă evenimentul deloc, iar dacă totuși se întîmplă mai tîrziu, le facem mai tîrziu. Deci, domnilor, aștept și părerea voastră.

Link spre comentariu

Dar mi se pare că am cam rămas singur.

Nu esti singur. Eu as participa, dupa ce rezolv buba la masina. Chiar daca se mai strica vremea, o plimbare pe ceva forestiere tot e faina. Cu toate ca si toamna sunt peisaje faine, si daca se mai opresc ploile, o sa fie fain.

Sunt de acord ca nu merita sa facem tricouri si stickere daca nu tinem intalnirea.

Dar acum macar stim unde sa tinem adunarea, asa ca poate ne organizam pentru perioada urmatoare. Cred ca merita sa pastram traditia... :grin: Anul asta a fost o lectie... Iar la anul vom sti sa ne mobilizam mai bine, ca sa decurga totul cum trebuie.

Deci, eu sunt pentru alegerea altei date din octombrie sau noiembrie, in functie de vreme. Daca ploua tare, si e vreme inchisa, nu are nici un farmec plimbarea, si e pacat de zona aia faina ca sa o parcurgem semi-orbeste.

Link spre comentariu

Daca se tine intalnirea, va dau eu un track frumos (are cam 60km) , am doua variante de urcare, una grea si una usoara, un traseu lung si spectaculos de creasta cu o coborare cel putin interesanta. Nu e de pus troliul dar necesita atentie.

Traseul este cu plecare din Campulung pe Rausor si cu coborare spre Curtea de Arges (iese cam la 20km de Campulung). Am facut traseul acum doua saptamani si nu cred ca s-a schimbat mare lucru pe acolo.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare