Andrei Lomonar Postat August 2, 2015 Partajează Postat August 2, 2015 (editat) Salut. Dupa ceva timp de cautat, am intrat in posesia unui Nissan patrol Gr Y60 1994 cu Ac dar nefunctional, Masina este Stock far nici o modificare. O sa atasez ceva poze.:cl Editat August 2, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat August 2, 2015 Partajează Postat August 2, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Salut,sa te poarte sanatos! Este ceea ce caut si eu,de unde ai luat-o,din tara? Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Lomonar Postat August 2, 2015 Autor Partajează Postat August 2, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Da de la Arad, Este autoutilitara si ce mi-a placut este ca nu are cocoasa ca si majoritatea care sunt autoutilitare:sp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat August 3, 2015 Partajează Postat August 3, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 masina buna Patrolul :) , sa te poarte sanatos ! Vad ca in ultima vreme numarul posesorilor de Nissan tot teren a crescut , dar in special de patrol :). Ce viitor ii prevezi masinii ? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Lomonar Postat August 3, 2015 Autor Partajează Postat August 3, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Acum masina a intrat in revizie demontat complet punte fata schimbat semeringuri planetara, rulmenti pivoti, O sa revin cu poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Lomonar Postat August 3, 2015 Autor Partajează Postat August 3, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Grupu este in stare ca noua. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat August 3, 2015 Partajează Postat August 3, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Sa te poarte sanatos...si fara evenimente! Clar ai ales un bivol in defavoarea unui cal de curse. O sa ai o surpriza placuta in teren cum se comporta. :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Lomonar Postat August 3, 2015 Autor Partajează Postat August 3, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Multumesc. O sa vad dupa ce o sa fie gata,inca nu am apucat sa il testez Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 5, 2015 Partajează Postat August 5, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Salut,sa te poarte sanatos! Este ceea ce caut si eu,de unde ai luat-o,din tara? Uite mai jos ceea ce cauti : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?89684-vand-Nissan-Patrol-Y60-SWB-UTILITARA-CU-5-LOCURI-in-acte-! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Lomonar Postat August 5, 2015 Autor Partajează Postat August 5, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Se pot trece 33 x 12,5 15 in acte de romania? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 5, 2015 Partajează Postat August 5, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Se pot trece 33 x 12,5 15 in acte de romania? Multumesc Da...cu persoana potrivita si cu spaga asijderea..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat August 7, 2015 Partajează Postat August 7, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 eu le am trecute in carte fara spaga...am platit doar 125 ron la caserie si atat.Am trecute in carte 31x10,5x15 si 33x12,5x15 :)...i-am prins pe baieti bine dispusi Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 7, 2015 Partajează Postat August 7, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 eu le am trecute in carte fara spaga...am platit doar 125 ron la caserie si atat.Am trecute in carte 31x10,5x15 si 33x12,5x15 :)...i-am prins pe baieti bine dispusi ...si mai e utilitara cu 5 locuri ! Cum naiba poti vinde o astfel de masina ?!??? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat August 7, 2015 Partajează Postat August 7, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 ...si mai e utilitara cu 5 locuri ! Cum naiba poti vinde o astfel de masina ?!??? Pai nu imi da pace T5 Multivan Camper , ca altfel nu as vinde-o :( Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat August 7, 2015 Partajează Postat August 7, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Pai nu imi da pace T5 Multivan Camper , ca altfel nu as vinde-o :( T5-ul sa-l iei cu motor de 2.5, motorul de 2.0 o sa te dezamageasca . Scuze de Off topic ! RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Lomonar Postat August 7, 2015 Autor Partajează Postat August 7, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 A mea este autoutilitara cu 2 locuri. Cum se comporta 33x12,5x15 adica mai are demaraj masina, si in special Cooper STT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 7, 2015 Partajează Postat August 7, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 ......... Cum se comporta 33x12,5x15 adica mai are demaraj masina, si in special Cooper STT Depinde pentru ce vrei sa folosesti masina (sa urce sanatos sau sa faca liniute la semafor....), dar si de ce rapoarte ai sau vrei sa-i pui in punti..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Lomonar Postat August 7, 2015 Autor Partajează Postat August 7, 2015 (editat) Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Intre timp, am taiat aripi spate, schimbat bucsE caster. Editat August 8, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Lomonar Postat August 7, 2015 Autor Partajează Postat August 7, 2015 (editat) Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Urmeaza sa montez urmatoarele piese; Placute frana Brembo, Filtre Mann,Bara directie,Kit reparatie etrieri(Toti 4), Amortizoare Monroe Adventure 4x4:jp1 Editat August 8, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian_root Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Spor la treaba, frumos exemplar, cu potential. AC-ul ai cum sa-l repari? Looking for the best 4x4? Try a horse! _________________________________ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Lomonar Postat Septembrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Masina este inca in lucru. Ac-ul o sa ma gandesc daca o sa il repar sau il dau jos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Lomonar Postat Septembrie 10, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Ce anvelope imi recomandati Bf goodrich Mud 33x10,5x15sau 33x12,5x15 sau Cooper Discoverer STT 33 12,5 x 15 Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Septembrie 10, 2015 Partajează Postat Septembrie 10, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Salutare Sincer daca ai bodylift de 5 cm macar iti recomand din suflet sa pui 35x12.5x15. Eu am trecute in cartea de identitate si talon doar cele de 33 si la certificatul de autenticitate a trebuit sa mer la RAR cu 33-uri. Vreau sa iti zic ca e diferenta clara intre 33 si 35 mai ales avandu-le unele lange altele si nepuse pe jante dar si montate. In urma acestui eveniment eu am vandut vechile gume cu care a venit atelajul si am cumparat (luni au ajuns) set nou de BFG 35x12.5x15. Firma pe care o alegi e la latitudinea ta , darr recomand cu caldura sa iei 35-uri.:wink: :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Lomonar Postat Septembrie 10, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Ma puteti ajuta in legatura cu norma de poluare An fabricatie 11/ 1993 Din franta Autoutilitara 2Locuri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Septembrie 10, 2015 Partajează Postat Septembrie 10, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Ma puteti ajuta in legatura cu norma de poluare An fabricatie 11/ 1993 Din franta Autoutilitara 2Locuri mai mult ca sigur non euro sau cel mult euro 1 , depinde de tara din care a fost adusa in franta Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate