Andrei Lomonar Postat Octombrie 25, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Si niste poze de Duminica :ca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Lomonar Postat Octombrie 30, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Am o intrebare a fost cineva la RAR cu troliu pe masina ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Octombrie 30, 2015 Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Am o intrebare a fost cineva la RAR cu troliu pe masina ? da , am fost eu. troliul meu este in bara si nu m-a intrebat nimeni nimic , am fost oprit in trafic de politie+ rar si la fel nu au zis nimic , poate daca este montat in afara barii si atarna pe acolo sa zica ceva ,dar nu cred Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Lomonar Postat Octombrie 30, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Da orcum si la mine vine mascat in bara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Lomonar Postat Noiembrie 16, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Pregatire pentru vopsire Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Noiembrie 18, 2015 Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Pfoai ce urat arata cu ziare pe geamuri :) Mai frumos arata cu folie neagra :) :banana :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Lomonar Postat Noiembrie 23, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Da ai dreptate. Am pus o poza si cu:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Noiembrie 23, 2015 Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Frumos...frumos :) Sa o introduci ...in teren cu sanatate :wink: :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Noiembrie 23, 2015 Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 foarte frumos a iesit : ce nuanta ai facut ? Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Lomonar Postat Noiembrie 23, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 (editat) Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Multumesc. Nuanta este codul de vopsea al masinii Editat Noiembrie 23, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Lomonar Postat Decembrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 [ATTACH=CONFIG]253974[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]253975[/ATTACH]:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 mda - pozele 4 si 5 sunt adevarate , restul .....:ha1 :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Lomonar Postat Decembrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Poze cu noroi o sa mai tot fie de acum pana la vara :tr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Lomonar Postat Decembrie 16, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2015 (editat) Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Si in sfarsit masina a trecut cu bine Rar-ul si are Carte de Romania, A iesit favorabil Autoutilitara N1 Euro2. Editat Decembrie 17, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Lomonar Postat Iulie 17, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2016 (editat) Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Nu am mai postat de ceva vreme, intre timp am confectonat si Barele de metal fata spate, schimbat volanu cu unu sport MOMO :ha1 Atasez niste poze [ATTACH=CONFIG]266910[/ATTACH] Editat Septembrie 19, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Iulie 18, 2016 Partajează Postat Iulie 18, 2016 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Big like! :1 Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Iulie 18, 2016 Partajează Postat Iulie 18, 2016 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Ce provenienta au barele? Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Lomonar Postat Iulie 20, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2016 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Barele sunt confectionate de mine din tabal de 3mm 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Iulie 20, 2016 Partajează Postat Iulie 20, 2016 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Barele sunt confectionate de mine din tabal de 3mm Super,te felicit! Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marckovacs Postat Iulie 21, 2016 Partajează Postat Iulie 21, 2016 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Mi se pare mie sau masina sta in bot putin? Si a mea statea si i am pus niste distantiere in fata NISSAN PATROL Y60 2.8 - Maxxis Trepador - IronMan FoamCell Pro - ARB Air Locker - Warn Tabor 12000 - Sparco Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Lomonar Postat August 17, 2016 Autor Partajează Postat August 17, 2016 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Mi se pare mie sau masina sta in bot putin? Si a mea statea si i am pus niste distantiere in fata Da sta, cred ca un arc e slabit, Apropo stie cineva daca pun toate 4 arcurile de pe un patrol Gr lung cam cat castig in inaltime Multumesc:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Lomonar Postat August 17, 2016 Autor Partajează Postat August 17, 2016 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Super,te felicit! Mersi mult :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Lomonar Postat Septembrie 18, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2016 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Revin cu ceva modificari :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mexx20_ro Postat Septembrie 19, 2016 Partajează Postat Septembrie 19, 2016 (editat) Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Extraordinar de bine arata! Poate doar niste protectii pt crengi i-ar lipsi. In rest, extraordinar de bine lucrat! Felicitari! :wink: Editat Septembrie 19, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 19, 2016 Partajează Postat Septembrie 19, 2016 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Masina arata bine in poze cu un singur comentariu: mi se pare mic spatiul dintre aripa si roata. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate