Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Noua Achizitie Nissan patrol Y60

Andrei Lomonar

Postări Recomandate

• Răspunsuri 108
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60

Salutare:

din cate am citit si m-am documentat eu azi - ar trebui sa fie euro1 (oricum la rar nu conteaza ce zicem noi ce ceea ce vor ei :) )

dar pe bune - imi apare ca ar fi euro1.

Bafta la RAR:grin:

:fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce anvelope imi recomandati Bf goodrich Mud 33x10,5x15sau 33x12,5x15 sau Cooper Discoverer STT 33 12,5 x 15 Multumesc

eu am cooper stt 33/12.5/15 sunt multumit de comportamentul lor atat pe asfalt umed/uscat cat si pe noroi ,piatra ,nisip...ramane sa vad cum se comporta pe zapada/gheata la iarna...

Natural Disaster Response Operations
Link spre comentariu

Pentru motorul de 2.8 recomand roti de 33.Eu am avut roti de 35 si motorul de 2,8 le ducea cam greu in special la urcarile mai abrupte asa la mers normal este ok.Am revenit la roti de 33 si era mai bine.Simex-ul este cea mai buna alegere daca folosesti masina strict pentru off-road.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Apai si daca iese euro2 ii pui boogere? :ha:

Zice bine acolosea Ionel ... eu am tot 33-uri ...ca pe 35 parca o lua un usor sughit ...

Daca e hautoturisma daia ...taxa pe pontapuloare (cu accentul pe A) de la o mie in sus in heuro in functie de fier (de cat de batrana e gaina sau gasca data la rar), taxa hanuala doua mii si ceva de lei, asigurarea depinde de varsta matale, de cand ai permis, de cate ori ai oprit pe centura samd

Daca e hauto-tilitara ...atunci pontapuloarea (tot cu accentul pe A, pe al doilea A) e mai mica, cateva sute heuro, taxa hanuala e cateva sute de lei, asigurarea iar depinde de cat de des ai oprit pe centura, de cate ori te-ai protejat samd

Merge si pe Bulgaria dar au scumpit si astia asigurarile ...s-au invatat cu noi romanii ...inmatriculam bidoane, lovim babele pe strada si dupa aia le dam erceaul bulgaresc sa-si puna botox in buze, silicoane in tate si cur ...sa fie la fel cum erau inainte ...de Cernobal :ha:

Oricum ar fi, e bine ca e... Patrolul e din neam de turbinca ...ighen, ighen! :al

Aerul conditionat daca o faci d'aratura e usor inutil ... il faci rapid bani de motorina ... sau de floriol depinde cum o inveti ...am auzit ca Patrolele astea stiu sa potolesca atat foamea cat si nervii...:-P

E 5 dimineata ...sa presupunem ca n-am mai gasit nimic de baut in casa ...si am baut apa ...apa s-a amestecat cu vinul de l-am baut seara, s-a facut sprit si a crescut nivelul intelectual usor peste minim (fata de cum era inainte) ...am dat cu zarul, am deschis topicul si am raspuns ...vedem maine dimineata (e deja dimineata) ...ma rog mai spre pranz ce naiba am scris... :ha:

Daca raspunsul meu deranjeaza ... e un buton acolo de zice ...ignore ... treci peste ...e mult mai bine decat sa treci pe sub ...sa nu dai cu capul de pragul usii... :no

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Salutare

De exemplu eu am trecut in CIV si in talon 33*12,5*15 , deci clar se poate.

Fara pile si fara "atentii".

Cu privire la ulei acu 3 zile am schimbat uleiurile i grupuri.

Chirurgul meu a folosit castrol

Editat de impero

:fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc

Link spre comentariu

Daca pe filtrul de aer nu ai un bloc de valve si galeria de admisie nu este gaurita de fabrica pentru EGR , n-ai avut .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Daca l-ai turat la 6000 rpm, atunci l-ai stricat si de aia se balbaie.

Daca ai gresit cu un 0, atunci e turatia prea mica si de aia se balbaie.

:wink:

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

Am 2 probleme: Actuatoru de la turbo nu lucreaza(cred ca o ramas pe deschis) si la 5000 6000 rpm dupa ce il las la relanti incepe sa se balbaie

Pai de ce l-ai dus la turatia aia?Ca nu e ok

Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better
Link spre comentariu

Deci daca il accelerez pana la rosu dupa ce revine la relanti se balbaie .Si nu a ajuns la 6000 :)

La 4000 rpm

In prima faza ai acolo o rotita in stanga volanului cu rolul de soc. Ridica putin relantiul de acolo si vezi daca se mai balbaie. In principiu dupa ce spui tu aici ai relantiul prea mic.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

La 4.000 ajungi.....

Ma refeream la zona rosie.Eu nu am reusit sa ajung cu un motor diesel la 4000 de ture,indiferent de tipul de masina

Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare