Andrei Lomonar Postat Septembrie 11, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Am inteles ca euro 1 mu exista la Patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Septembrie 11, 2015 Partajează Postat Septembrie 11, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Salutare: din cate am citit si m-am documentat eu azi - ar trebui sa fie euro1 (oricum la rar nu conteaza ce zicem noi ce ceea ce vor ei :) ) dar pe bune - imi apare ca ar fi euro1. Bafta la RAR:grin: :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Septembrie 11, 2015 Partajează Postat Septembrie 11, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Ce anvelope imi recomandati Bf goodrich Mud 33x10,5x15sau 33x12,5x15 sau Cooper Discoverer STT 33 12,5 x 15 Multumesc eu am cooper stt 33/12.5/15 sunt multumit de comportamentul lor atat pe asfalt umed/uscat cat si pe noroi ,piatra ,nisip...ramane sa vad cum se comporta pe zapada/gheata la iarna... Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Lomonar Postat Septembrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Multumesc. Acuma sa vad daca nu o inmatriculez pun simex Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Septembrie 12, 2015 Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Pentru motorul de 2.8 recomand roti de 33.Eu am avut roti de 35 si motorul de 2,8 le ducea cam greu in special la urcarile mai abrupte asa la mers normal este ok.Am revenit la roti de 33 si era mai bine.Simex-ul este cea mai buna alegere daca folosesti masina strict pentru off-road. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Lomonar Postat Septembrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Acum o sa merg cu actele la R.A.R sa vad ce zic daca nu iasa nici cum euro2 atunci o sa pun simex. Pe Bulgaria inmatriculata are cineva ? Si cam cat sunt taxele pe an ? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 13, 2015 Partajează Postat Septembrie 13, 2015 (editat) Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Apai si daca iese euro2 ii pui boogere? :ha: Zice bine acolosea Ionel ... eu am tot 33-uri ...ca pe 35 parca o lua un usor sughit ... Daca e hautoturisma daia ...taxa pe pontapuloare (cu accentul pe A) de la o mie in sus in heuro in functie de fier (de cat de batrana e gaina sau gasca data la rar), taxa hanuala doua mii si ceva de lei, asigurarea depinde de varsta matale, de cand ai permis, de cate ori ai oprit pe centura samd Daca e hauto-tilitara ...atunci pontapuloarea (tot cu accentul pe A, pe al doilea A) e mai mica, cateva sute heuro, taxa hanuala e cateva sute de lei, asigurarea iar depinde de cat de des ai oprit pe centura, de cate ori te-ai protejat samd Merge si pe Bulgaria dar au scumpit si astia asigurarile ...s-au invatat cu noi romanii ...inmatriculam bidoane, lovim babele pe strada si dupa aia le dam erceaul bulgaresc sa-si puna botox in buze, silicoane in tate si cur ...sa fie la fel cum erau inainte ...de Cernobal :ha: Oricum ar fi, e bine ca e... Patrolul e din neam de turbinca ...ighen, ighen! :al Aerul conditionat daca o faci d'aratura e usor inutil ... il faci rapid bani de motorina ... sau de floriol depinde cum o inveti ...am auzit ca Patrolele astea stiu sa potolesca atat foamea cat si nervii...:-P E 5 dimineata ...sa presupunem ca n-am mai gasit nimic de baut in casa ...si am baut apa ...apa s-a amestecat cu vinul de l-am baut seara, s-a facut sprit si a crescut nivelul intelectual usor peste minim (fata de cum era inainte) ...am dat cu zarul, am deschis topicul si am raspuns ...vedem maine dimineata (e deja dimineata) ...ma rog mai spre pranz ce naiba am scris... :ha: Daca raspunsul meu deranjeaza ... e un buton acolo de zice ...ignore ... treci peste ...e mult mai bine decat sa treci pe sub ...sa nu dai cu capul de pragul usii... :no Editat Septembrie 13, 2015 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Lomonar Postat Septembrie 13, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2015 (editat) Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Nu ma deranjeaza deloc. Am zis ca daca il pot inmatricula o sa i pun bf goodrich MT 33, Editat Septembrie 13, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Lomonar Postat Septembrie 15, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Ce ulei imi recomandati in grupuri ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Ce ulei imi recomandati in grupuri ? Poti citi aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?39989-Ce-cit-unde-la-Y60 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 (editat) Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Salutare De exemplu eu am trecut in CIV si in talon 33*12,5*15 , deci clar se poate. Fara pile si fara "atentii". Cu privire la ulei acu 3 zile am schimbat uleiurile i grupuri. Chirurgul meu a folosit castrol Editat Septembrie 16, 2015 de impero :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Lomonar Postat Septembrie 17, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Stie cineva cum de motoru meu nu are EGR ? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 A fost anulat? Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Daca pe filtrul de aer nu ai un bloc de valve si galeria de admisie nu este gaurita de fabrica pentru EGR , n-ai avut . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Daca nu o avut,e si mai bine,un fier in minus si o grija in minus Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Lomonar Postat Septembrie 17, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Nu are gaura in galerie. y60 din 93-94 cam toate au:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Lomonar Postat Septembrie 18, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Stie cineva unde gasesc modelul asta de jante Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Lomonar Postat Septembrie 21, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Am 2 probleme: Actuatoru de la turbo nu lucreaza(cred ca o ramas pe deschis) si la 5000 6000 rpm dupa ce il las la relanti incepe sa se balbaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Septembrie 21, 2015 Partajează Postat Septembrie 21, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Daca l-ai turat la 6000 rpm, atunci l-ai stricat si de aia se balbaie. Daca ai gresit cu un 0, atunci e turatia prea mica si de aia se balbaie. :wink: 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Septembrie 21, 2015 Partajează Postat Septembrie 21, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Am 2 probleme: Actuatoru de la turbo nu lucreaza(cred ca o ramas pe deschis) si la 5000 6000 rpm dupa ce il las la relanti incepe sa se balbaie Pai de ce l-ai dus la turatia aia?Ca nu e ok Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Lomonar Postat Septembrie 21, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2015 (editat) Deci daca il accelerez pana la rosu dupa ce revine la relanti se balbaie .Si nu a ajuns la 6000 :) La 4000 rpm Editat Septembrie 21, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Septembrie 21, 2015 Partajează Postat Septembrie 21, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Intrebarea era ca de ce il turezi asa?In sarcina veci nu vei ajunge la turatia respectiva Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Septembrie 21, 2015 Partajează Postat Septembrie 21, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 La 4.000 ajungi..... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 21, 2015 Partajează Postat Septembrie 21, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 Deci daca il accelerez pana la rosu dupa ce revine la relanti se balbaie .Si nu a ajuns la 6000 :) La 4000 rpm In prima faza ai acolo o rotita in stanga volanului cu rolul de soc. Ridica putin relantiul de acolo si vezi daca se mai balbaie. In principiu dupa ce spui tu aici ai relantiul prea mic. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Septembrie 22, 2015 Partajează Postat Septembrie 22, 2015 Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60 La 4.000 ajungi..... Ma refeream la zona rosie.Eu nu am reusit sa ajung cu un motor diesel la 4000 de ture,indiferent de tipul de masina Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate