Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Noua Achizitie Nissan patrol Y60

Andrei Lomonar

Postări Recomandate

Re: Noua Achizitie Nissan patrol Y60

... de asta imi palce mie RD28TD , ajunge usor la 4000 si se duce si peste , poti face cu el ce faci cu un benzinar - daca se pune problema de bobinat-viteza - si in plus fata de benzinar e mai domol la ture mai mici si nu-si pierde cuplul ... Adica e un diesel semirapid .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 108
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pe fosta mea masina (Mitsu L200) am avut si eu Horn dar de 12500 lbs.

Sunt fiabile si nu fac mofturi si au un pret corect.

Teoretic sunt garantate de firma austriaca (desi eu suspectez ca sunt facute in china)

Sa il folosesti sanatos

:fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc

Link spre comentariu

Foarte bine arata cu 33'

E adevarat ca arata mai bine pe 35 dar tu ai caroserie intreaga si le misca mai greu.

Eu am pick-up si la mine merg super ok cele pe 35

Sa o folosesti sanatos prin cat mai multe noroaie...

Link spre comentariu

Taci ca tot e bine. Utilaj agricol este, dar de carat.

Am citit pe forum in sectiunea camioane la rubrica care se refera la una din "slabiciunile" mele - UNIMOG , ca un domn coleg de pe forum vrea sa il "bage" la aratura si agricultura.

Deci vezi ce iti doresti - ca poate se va indeplini dorinta ta de a conduce un tractor cu remorca :grin:

Link spre comentariu

Caz in care ar trebui tendoane spate custom ( mai rezistente ) , bucsele de tendon neparat originale si nu poli , o atentie mai mare la sasiu in special la partea spate , un carlig de remorcare cu grinda mai solida si cu o cupla combinata ( are in plus 'gura de sarpe' pentru protap cu inel nu doar sfera de 50 mm ) . Daca remorca se preconizeaza a fi grea sau tractiunea mai grea e indicat a se lua in considerare si un upgrade de la 33" la 31" .

N-ai citit gresit , am scris de la 33" la 31" .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Mie nu imi plac masinile fara bari fata sau spate,parca nu is terminate,desigur asta tine de gust

Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better
Link spre comentariu

Urmeaza facute doar ca nu am mai avut timp. Nici mie nu imi place asa fara bare, dar nu am mai avut rabdare si am iesit asa cu ea :dr1

asa umblu si eu de ceva vreme , fara bara spata , ca nu am avut timpul necesar pt confectionare , arata ca dracu fara bara spate :D

Natural Disaster Response Operations
Link spre comentariu

Da de la Arad, Este autoutilitara si ce mi-a placut este ca nu are cocoasa ca si majoritatea care sunt autoutilitare:sp

Apropo, stie cineva daca la Y61 se poate scoate 'cocoasa"? ce se gaseste sub suprainaltare? e cumva un pavilion dublu?

Link spre comentariu

Apropo, stie cineva daca la Y61 se poate scoate 'cocoasa"? ce se gaseste sub suprainaltare? e cumva un pavilion dublu?

Ai postat total inadecvat,aici e forumul de Y60 si e si un topic al omului.Dar ca sa iti raspund la intrebare,da se poate.Am vazut aici pe forum,cineva a taiat cocoasa,insa iti trebuie de pe o alta masina intreg plafonul si tapiteria

Link spre comentariu

iti raspund si eu ...patrolulk fara cocoasa arata ca un grand cherokeee...deci urat ;)

Natural Disaster Response Operations
Link spre comentariu

Ai postat total inadecvat,aici e forumul de Y60 si e si un topic al omului.Dar ca sa iti raspund la intrebare,da se poate.Am vazut aici pe forum,cineva a taiat cocoasa,insa iti trebuie de pe o alta masina intreg plafonul si tapiteria

Corect, m-am legat de "cocoasa" ca venise vorba...nu cred ca avea rost sa deschid un topic pt o intrebare de genul asta...merci oricum pt info

Link spre comentariu

iti raspund si eu ...patrolulk fara cocoasa arata ca un grand cherokeee...deci urat ;)

Asta depinde de gusturi

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare