pantzerrow Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 (edited) Nu stiu unde a fost limita dintre agonie si extaz, dar a fost FOARTE FRUMOS ! A inceput cu un plan facut acum cateva saptamani si s-a concretizat zilele trecute. Inceputa aventura la Sibiu, a continuat prin Paltinis, Vf Cindrel-Valea Frumoasei-Transalpina. A continuat prin Vf Nedeii, Vf lui Roman, Vf Ursu si am ajuns pana in zona superbei rezervatii Buila Vanturarita Am abordat timp de 3 zile zone pline de ceata, pante abrupte acoperite de noroi, gol alpin, insotiti fiind de multa voie buna si pasiune pentru 4x4. O iesire ce o vom tine minte, mult timp de acum inainte. :mrgreen: Edited August 3, 2015 by pantzerrow Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantzerrow Posted August 3, 2015 Author Share Posted August 3, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Poze... Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantzerrow Posted August 3, 2015 Author Share Posted August 3, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Iar poze... Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantzerrow Posted August 3, 2015 Author Share Posted August 3, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Inchei cu un escroc sentimental...mergioricrapulica :grin: Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
symy139 Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 (edited) Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Sa va fie de bine. Gasca mare din cate observ acolo. O sa fim si noi in perioada 15-22 august in zona respectiva, si tare mult ne-ar ajuta ceva track-uri daca aveti sau macar indicatii de intrare in traseu, si iesire din traseu. Edited August 3, 2015 by Astral Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mm Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Hai sa va fie de bine! Data viitoare incerc sa nu mai lipsesc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZULU Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Hai sa va fie de bine! Data viitoare incerc sa nu mai lipsesc... Ai ratat iesirea asta. La urmatoarea iesire nu iti mai motiveaza nimeni absenta.:rules ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mircea m Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Salut! Cre' ca IMS-ul vo batut pe toti la cur... o fo' cel mai tare...! :bravo Mircea M mircea m Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZULU Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Salut! Cre' ca IMS-ul vo batut pe toti la cur... o fo' cel mai tare...! :bravo Mircea M Citeste mai bine ce scrie pe masina. Jeep ???!!!!! :ha::ha::ha: Si priveste cu atentie un alt detaliu...bara NIKE cu troliu :banana:bannana:ooo [ATTACH=CONFIG]246072[/ATTACH] ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian Irimescu Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 (edited) Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Frumos. Din poze vad ca ati urcat spre Nedei din Vaideeni, poate ne spui ceva mai multe despre drumul in care apare bucata de tunel.. urcarea prin padure.. Din Nedei ati mers cumva spre Balota cu coborare in Luncavat?? Edited August 3, 2015 by Cristian Irimescu Luaz 969, Aro 244, L200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
albinaru Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Eu cred ca au mers la cabana Cheia din Cheile Cheii de pe Valea Cheii. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mm Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz eu nu inteleg de unde atata agonie...a terminat Vitalie combustibilu sau ce s-a intamplat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantzerrow Posted August 3, 2015 Author Share Posted August 3, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz eu nu inteleg de unde atata agonie...a terminat Vitalie combustibilu sau ce s-a intamplat? 2 amortizoare rupte, 1 planetara, sufe, trolieri... Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Nu stiu partea cu Sibiul, dar Valcea....am tot batut-o....unde au fost trolierile ? Si pe unde s-a lasat cu deranj ? NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZULU Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Frumos. Din poze vad ca ati urcat spre Nedei din Vaideeni, poate ne spui ceva mai multe despre drumul in care apare bucata de tunel.. urcarea prin padure.. Din Nedei ati mers cumva spre Balota cu coborare in Luncavat?? @Cristian Irimescu - Colegul @albinaru a intuit perfect si a dat raspunsul corect. Este tunelul din drumul catre Cabana Cheia. Eu cred ca au mers la cabana Cheia din Cheile Cheii de pe Valea Cheii. ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mm Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Pantzerrow: sper ca nu toate la aceeasi masina :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin40A Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Iesirea a fost una reusita, asa cum de altfel se intampla de fiecare data ! Damage-urile sunt inerente si asta stim bine fiecare.....insa n-au umbrit in vreun fel iesirea. Alex, pacat ca nu te-ai alaturat grupului ! In alta ordine de ideii, vreau sa multumesc organizatorului principal Marius Boieru (boerumarius)care s-a ocupat de rezervari si de punerea in aplicare a proiectului. Multumim si colegului nostru Florin (ninja4x4) pentru suportul tehnic si reparatiile facute "adhoc", fapt ce a permis continuarea deplasarii grupului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Faine ture faceți voi! Cu asta, m-aţi ajutat să mă decid cu privire la noile gume... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantzerrow Posted August 4, 2015 Author Share Posted August 4, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Pantzerrow: sper ca nu toate la aceeasi masina :D Nope...2 masini ;) Faine ture faceți voi! Cu asta, m-aţi ajutat să mă decid cu privire la noile gume... :) Mai Optimus, am crezut ca te-am convins din prima legat de ture. In ceea ce priveste glumele...noroc cu Nissan-urile ca in baza la Toyote si acum eram pe acolo :old 1 Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Io vorbeam de gume, adica de anvelope... Care acum la mine sunt chiar niste... glume, ca sa zic asa... :grin: Am terminat la masina niste "treburi", mai urmeaza noile gume (serioase de data asta) si o scot si pe asta la iarba verde, cat de curand. Sunt faine miniexpeditiile astea de 3-4 zile, locuri faine avem gramada in tara asta... Stau cu ochii pe voi... :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
boerumarius Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Nu stiu partea cu Sibiul, dar Valcea....am tot batut-o....unde au fost trolierile ? Si pe unde s-a lasat cu deranj ? Trolierile si remorcarile au fost la un Terano dar dupa ce s-a rupt o planetara si a ramas numai cu tractiunea spate in urcare de la Ciungetu spre Vf. Ursu in primii cativa km. unde pe langa pantele abrupte era si noroi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOKW Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Frumoase zonele atinse, frumoasa iesirea si felicitari pentru ea! si acum fara suparare dar Rusine pentru nefolosirea sufei de copac!!! masina cu numar de italia! intelegeam daca nu aveati sau ceva,dar mai si troneaza cu placere agatata pe capota la vedere... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Trackul de la Ciungetu la vf Ursu daca se poate. Noi am incercat o varianta de la Ursu la Ciungetu, dar am gasit podul rupt si cat ne zareau ochii nu mai exista decat o albie de rau + aluviuni aduse de viiturile de anul trecut. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
watcher Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Da, "drum intre Vf Ursu si Ciungetu" este o chestie care mi-a mancat multe nopti pe Google Earth. Daca ati putea share ui acest track ar fi o mare fapta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockshox Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Da, "drum intre Vf Ursu si Ciungetu" este o chestie care mi-a mancat multe nopti pe Google Earth. Daca ati putea share ui acest track ar fi o mare fapta... Asta ar fi legatura intre creasta si Ciunget, dar ma indoiesc ca acesta a fost traseul lor deoarece drumul este destul de rupt/bombardat in urma ploilor si a zapezii.Ciunget - Copy.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts