ZULU Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Transalpina. ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mergioricrapa Posted August 7, 2015 Share Posted August 7, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz O iesire de exceptie, si ca traseu si ca dixtractie. Super gasca. Agonia din titlu s-a datorat in principal problemelor ca se incalzise berea in masini in timp ce la pensiune aveam licori la rece. Shit happens ... :al Reality bites! :shrk Link to comment Share on other sites More sharing options...
mergioricrapa Posted August 7, 2015 Share Posted August 7, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Reality bites! :shrk Link to comment Share on other sites More sharing options...
mergioricrapa Posted August 7, 2015 Share Posted August 7, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Reality bites! :shrk Link to comment Share on other sites More sharing options...
symy139 Posted August 7, 2015 Share Posted August 7, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz In speranta ca imaginile vor lamuri contradictiile aparute atasez urmatorele print screen-uri. [ATTACH=CONFIG]246199[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]246200[/ATTACH] Track-ul zilei exista si poate fi pus la dispozitia doritorilor, indicand adresa/adresele de mail la care sa trimit track-ul. (Nu este pus pe forum datorita faptului ca nu am reusit sa il atasez.) Zulu, daca track-urile vor fi arhivate, atunci cred ca poti sa le atasezi. Dar, te rog, daca ai posibilitatea sa le trimiti si pe adresa de email: symy139@yahoo.com. Multumesc anticipat. PS: nu as fi insistat foarte mult in general pe ideea de a avea track-uri, dar mergem momentan doar 2 masini in aceasta tura, si vrem sa avem cat mai multe informatii din zona. Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mergioricrapa Posted August 7, 2015 Share Posted August 7, 2015 (edited) Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Inchei cu doua poze speciale: Prima cu escrocul sentimental in actiune. A doua cu toyota intre nissanuri ca magarul intre oi. [ATTACH=CONFIG]246285[/ATTACH] Edited August 7, 2015 by mergioricrapa 1 Reality bites! :shrk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZULU Posted August 7, 2015 Share Posted August 7, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Zulu, daca track-urile vor fi arhivate, atunci cred ca poti sa le atasezi. Dar, te rog, daca ai posibilitatea sa le trimiti si pe adresa de email: symy139@yahoo.com. Multumesc anticipat. PS: nu as fi insistat foarte mult in general pe ideea de a avea track-uri, dar mergem momentan doar 2 masini in aceasta tura, si vrem sa avem cat mai multe informatii din zona. Salut! Deja ti-am trimis track-ul pe adresa de mail indicata. Am incercat sa postez si varianta arhivata dar rezultatul a fost acelasi. ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockshox Posted August 7, 2015 Share Posted August 7, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Nu am motive sa ma "cert" cu Mini, era o discutie amicala Era o gluma, postarea mea tot amicala fiind. :h5 Drumul care vine de la Ciungetu se intersecteaza la stana cu unul care vine dinspre Malaia Da, aceea este varianta de urcare din Malaia - track VERDE atasat mai sus. chiar si mai sus aproape de gol am vazut un drum mai umblat care vine din dreapta tot din forestierul Repedea (dar am inteles ca ar fi rupt de la ploi) Corect, este rupt. PS: track-uri se pot atasa sub forma de arhiva ZIP (RAR nu merge) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZULU Posted August 7, 2015 Share Posted August 7, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Ziua a doua. Plecarea din Vaideeni, Pensiunea Moara Viselor si retur. [video=youtube;m-F1bhTbc9k] ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link to comment Share on other sites More sharing options...
boerumarius Posted August 7, 2015 Share Posted August 7, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Cred ca acum s-a rezolvat cu inceputul urcarii spre Vf. Ursu. Inca un filmulet din coborarea Cindrel - Pasul Steflesti : Link to comment Share on other sites More sharing options...
opinion Posted August 7, 2015 Share Posted August 7, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Fain, foarte fain, sa va fie de bine. Multumim de poze si de filme. Too much of a good thing can be wonderful. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZULU Posted August 7, 2015 Share Posted August 7, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Fain, foarte fain, sa va fie de bine. Multumim de poze si de filme. Multumim! Data viitoare te asteptam. ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZULU Posted August 7, 2015 Share Posted August 7, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz [video=youtube;KEsR-hsaHVU] ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link to comment Share on other sites More sharing options...
boerumarius Posted August 7, 2015 Share Posted August 7, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Ultima parte din coborarea Vf. Cindrel - Steflesti - Valea Frumoasei : Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZULU Posted August 7, 2015 Share Posted August 7, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Lacul Petrimanu. Pauza de alimentare.....desigur, alimentarea pilotilor si a copilotilor. :2dr:h5:x:bl:fh:4079862908::be:ca:av ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZULU Posted August 8, 2015 Share Posted August 8, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZULU Posted August 8, 2015 Share Posted August 8, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz [video=youtube;5-xW_jqw7Nk] ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZULU Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZULU Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz [video=youtube;PiN-cGZpbPM] ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZULU Posted August 10, 2015 Share Posted August 10, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZULU Posted August 10, 2015 Share Posted August 10, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz 1 ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZULU Posted August 10, 2015 Share Posted August 10, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Cheile Cheii , probabil cel mai frumos film din aceasta serie, datorita locului de o frumusete inegalabila. Locatie - Masivul Buila-Vânturariṭa, parte a Munṭilor Căpăṭânii, ȋn partea central vestică a judeṭului Vâlcea. Buila-Vânturariṭa este cel mai mic Parc Naṭional, cu o suprafaṭă de 4186 ha, dezvoltat pe teritoriul comunelor Bărbăteṣti, Costeṣti ṣi Băile Olăneṣti. Buila-Vânturariṭa este o zonă specială a munṭilor României, caracterizată de constituṭia calcaroasă care a dat naṣtere la numeroase chei ṣi abrupturi, fiind de asemenea ṣi singurul loc din ṭară ȋn care se dezvoltă ȋn sălbăticie tisa (specie din familia coniferelor). 1 ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted August 10, 2015 Share Posted August 10, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Am nevoie de ceva bere, aici este o videoteca in toata regula. :) Vad in partea a XVI-a un loc foarte cunoscut :D si fain. Daca aveti ocazia, sa faceti traseul si in sens invers, de la cantonul Cheia catre golul alpin....urcarea merita ! :D Sa va fie de bine, boieri mari ! NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts