pantzerrow Posted August 4, 2015 Author Share Posted August 4, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Asta ar fi legatura intre creasta si Ciunget, dar ma indoiesc ca acesta a fost traseul lor deoarece drumul este destul de rupt/bombardat in urma ploilor si a zapezii. Urcarea spre varf este absolut superba, mai ales pe noroi cum am prins noi. Nu este drumul rupt caci pe ala ni s-a spus sa nu mergem ca pierdem timpul. Personal nu am track sau filmari dar restul participantilor pot fi de folos. Astept filmuletele lui Zulu si nu numai.:wink: Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin40A Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Ca si nivel traseul este mediu spre ridicat. Sunt zone unde este necesara ceva mai multa experienta si masina dotata. A fost si noroi, insa nu atat de mult cat sa ne puna in dificultate. Daca ar fi fost mai ud, nu puteai sa parcurgi decat cu simexi. Cum majoritatea masinilor noastre aveau MT-uri, distractia ar fi fost garantata iar micul dejun il luam in padure.....!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 (edited) Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Nu stiu daca dupa filmare imi pot da seama. Daca ai rabdare si timp, te rog sa schitezi aproximativ pe Google Earth urcarea de la Ciunget. Am priceput ca ar fi doua. Una am incercat-o acum 2 saptamani (pe coborare)...niet. Poate @Cristian Irimescu ma poate corecta, era coborarea pe Repedea. Acum o saptamana am dat de un coleg de pasiuni (pe 2 roti insa, din Bucuresti, dar care are acolo o casuta) - si mi-a zis ca ar mai fi o urcare pe la o alta stana....eram cu SUV-ul complet neechipat si pregatit, asa ca nu am urmat indemnul... Noi am prins urcarea pe Vf. Ursu pe ploaie torentiala....e oleaca de distractiune... Am vazut ca ati coborat catre cantonul Cheia....acum 2 ani, drumul nu mai era practicabil, colegii din Valcea (@Dicomes de exemplu) a trecut anul trecut pe acolo si il reparasera....dar era destul de dubioasa treaba pentru masinile mai grele... Septembrie 2013: A fost o trecere la mustata, dirijata. Octombrie 2013....cale intoarsa....@Astral stie :P Scuze pentru ca am intrat cu bocancii in topicul vostru, dar pentru mine este de interes maxim. Si daca nu am apucat sa va zic "Bata-va norocu', sa va fie de bine si la mai mare !" PS. De ce insist cu coboarea catre Ciungetu (urcare dinspre Ciungetu) - e o bucatica lipsa dintr-un puzzle foarte fain. De la Ursu poti sa cobori in Ciunget, apuci Strategica si ajungi in Transalpina. Sau de la Lacul Petrimanu, sui in Curmatura Oltetului, apuci fie catre Polovragi (fain, dar banal) sau un pic mai interesant si mai palpitant catre vf. Nedeia (2130m) cu "finalizare" in Vaideeni. In primavara asta am incercat sa ajungem la Nedei prin alte locuri, insa am gasit drumurile blocate de bolovani sau am intalnit persoane care ne-au intors inapoi ca drumurile erau surpate. Edited August 4, 2015 by Big.Ursu 1 NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZULU Posted August 5, 2015 Share Posted August 5, 2015 (edited) Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Prima zi. Edited August 5, 2015 by ZULU 1 ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantzerrow Posted August 5, 2015 Author Share Posted August 5, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz @Big.Ursu A doua postare a mea din acest topic, ultima poza, e locul de unde se incepe urcarea. In spatele masinilor la nici 10 min e soseaua de asfalt Petrimanu-Ciunget, in fata e drumul ala rupt, iar urcarea e usor in stanga fata de cum sunt pozitionate masinile. Atat te pot ajuta acum :)) Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted August 5, 2015 Share Posted August 5, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz foarte frumoase peisaje si tura, exceptional! Noa data viitoare vreau sa vin si eu :). Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZULU Posted August 5, 2015 Share Posted August 5, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Prima zi. ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZULU Posted August 5, 2015 Share Posted August 5, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link to comment Share on other sites More sharing options...
boerumarius Posted August 5, 2015 Share Posted August 5, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Urcarea de la Ciungetu spre Vf.Ursu : 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
covaciusorin Posted August 5, 2015 Share Posted August 5, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Wow......:dr1....faina urcare. Sa va fie de bine. Poate ne revedem:banana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boerumarius Posted August 5, 2015 Share Posted August 5, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Vf. Cindrel : Link to comment Share on other sites More sharing options...
boerumarius Posted August 5, 2015 Share Posted August 5, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Coborarea din Cindrel spre Steflesti-Valea Frumoasei: 2.https://www.youtube.com/watch?v=GKpIu9L79ns&feature=youtu.be Link to comment Share on other sites More sharing options...
minitehnicusro Posted August 5, 2015 Share Posted August 5, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Urcarea de la Ciungetu spre Vf.Ursu : conform coordonatelor GPS din film, nu ati urcat din Ciunget ci din Malaia. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
albinaru Posted August 5, 2015 Share Posted August 5, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Le stie Paula toate paraiele ! Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dansoare Posted August 5, 2015 Share Posted August 5, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Din Malaia Mini,am recunoscut drumul,l-am facut anul trecut dupa trackul tau!:wink: Si era la fel de urita vremea sus pe Ursu!:grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZULU Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Sa va fie de bine, domnilor ! Poate vreodata ne-om vedea pe crestele alea :) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZULU Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Sa va fie de bine, domnilor ! Poate vreodata ne-om vedea pe crestele alea :) Multumin. Cu prima ocazie cand vizitam zona, dam de veste.:h5 ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZULU Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Urcarea catre ,,Varful Cindrel". ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZULU Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link to comment Share on other sites More sharing options...
boerumarius Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz conform coordonatelor GPS din film, nu ati urcat din Ciunget ci din Malaia. Minitehnicus conform traseului pe care noi l-am parcurs am urcat din Ciungetu nu din Malaia. Daca te uiti dupa coordonate Malaia se-ntinde pana in Ciungetu. Dar mai exact noi am mers de la Petrimanu pe Valea Latoritei pana la Ciungetu unde am facut dreapta peste pod spre SV pe Valea paraului Repedea pe forestier cativa km dupa care am urcat prin padure in M-tii Capatanii, iar daca nu s-a schimbat cumva geografia ca sa ajungi din Ciungetu la Malaia trebuie mai intai sa intri pe Valea Lotrului, iar noi mai aveam aprox. 10km. pana acolo. In concluzie noi am urcat de la Ciungetu spre Vf. Ursu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boerumarius Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Intre Cindrel si Valea Frumoasei : Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockshox Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Minitehnicus conform traseului pe care noi l-am parcurs am urcat din Ciungetu nu din Malaia. Daca te uiti dupa coordonate Malaia se-ntinde pana in Ciungetu. Dar mai exact noi am mers de la Petrimanu pe Valea Latoritei pana la Ciungetu unde am facut dreapta peste pod spre SV pe Valea paraului Repedea pe forestier cativa km dupa care am urcat prin padure in M-tii Capatanii, iar daca nu s-a schimbat cumva geografia ca sa ajungi din Ciungetu la Malaia trebuie mai intai sa intri pe Valea Lotrului, iar noi mai aveam aprox. 10km. pana acolo. In concluzie noi am urcat de la Ciungetu spre Vf. Ursu. Si ca sa nu va "certati" si toata lumea sa fie multumita, aveti atasat mai jos doua variante: MOV din Ciungetu (traseul vostru) si VERDE din Malaia (traseul despre care vorbeste colegul @minitehnicus). Buuun... acum putem viziona linistiti filmuletele si pozele (refuz sa cred ca a fost un singur pozar... gata materialu'?) :grin: PS: din atatea masini doar un singur set de poze? niciun "manevrator" de GPS sa inregistreze track-urile? ...in curand o sa ajungem sa "cumparam" track-uri pe sub mana... sau pe pile (nu fac referire la nimeni de aici, este doar un fapt observat de mine in ultimul timp - toata lumea se fereste sa spuna exact pe unde umbla... oarecum e de inteles). In rest, drumuri bune colegii si fara atatea agonii! Frumoasa iesirea. :h5track - Copy.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
boerumarius Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 (edited) Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz Si ca sa nu va "certati" si toata lumea sa fie multumita, aveti atasat mai jos doua variante: MOV din Ciungetu (traseul vostru) si VERDE din Malaia (traseul despre care vorbeste colegul @minitehnicus). Buuun... acum putem viziona linistiti filmuletele si pozele (refuz sa cred ca a fost un singur pozar... gata materialu'?) :grin: PS: din atatea masini doar un singur set de poze? niciun "manevrator" de GPS sa inregistreze track-urile? ...in curand o sa ajungem sa "cumparam" track-uri pe sub mana... sau pe pile (nu fac referire la nimeni de aici, este doar un fapt observat de mine in ultimul timp - toata lumea se fereste sa spuna exact pe unde umbla... oarecum e de inteles). In rest, drumuri bune colegii si fara atatea agonii! Frumoasa iesirea. :h5 Nu am motive sa ma "cert" cu Mini, era o discutie amicala si am vrut sa se stie exact de unde am urcat noi. Drumul care vine de la Ciungetu se intersecteaza la stana cu unul care vine dinspre Malaia, chiar si mai sus aproape de gol am vazut un drum mai umblat care vine din dreapta tot din forestierul Repedea (dar am inteles ca ar fi rupt de la ploi) si mai era unul (mult mai putin umblat) care urca dinspre Malaia. Nu am habar despre ele, singurul care l-am facut din directia Ciungetu catre Vf.Ursu a fost cel care apare in filmare. Edited August 6, 2015 by boerumarius Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZULU Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Re: Muntii Capatanii-De la agonie la extaz conform coordonatelor GPS din film, nu ati urcat din Ciunget ci din Malaia. In speranta ca imaginile vor lamuri contradictiile aparute atasez urmatorele print screen-uri. Track-ul zilei exista si poate fi pus la dispozitia doritorilor, indicand adresa/adresele de mail la care sa trimit track-ul. (Nu este pus pe forum datorita faptului ca nu am reusit sa il atasez.) Filmele ce urmeaza sa le prelucrez si sa le pun pe site, vor arata ca intarea pe traseul catre Varful Ursu a fost facuta din Satul Ciunget, Comuna Malaia, din DJ701D, prin traversarea podului, aflat la marginea satului, peste raul Lotru. Confuzia ta vine ca urmare a ,,studiului" indelungat pe Google Earth unde mai sunt si greseli pe care am sa incerc sa ti le explic folosind cateva print screen-uri elocvente. Dupa cum vei observa din print screen-urile de mai jos pe Google Earth apare scris gresit Malaia, acolo unde de fapt este Muntele Tarnovu. Din print screen-urile de mai jos reiese foarte clar ca intre cele doua localitati sunt cativa kilometri. In cazul in care mai ai ceva neclaritati cu privire la traseul pe care l-am avut noi, te rog da-mi un mesaj. ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts