Max Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 Salutare Oameni Buni, Noi, ne-am gandit sa facem o noua intalnire la nivel national a prietenilor off road... :D Aceasta va avea loc in intervalul 12 - 15 iulie 2007, in zona Sibiu, in mijlocul tarii, avand in vedere ca este perioada Marilor Vacante... :D Deoarece mai este putin timp, pana la Ziua Z, va rugam confirmati prezenta dumneavoastra in cel mai scurt timp, alaturi de urmatoarele detalii : -nick name-ul dumneavoastra + numele real -cate persoane va insotesc, respectiv copilot / sotie / copii / prieten / prietena / amanta etc... :D -ce preferinte de cazare ati dori, de la 5*... la...cort In functie de doleantele dumneavoastra, vom incerca / reusi sa alegem o locatie in care sa ne simtim toti bine impreuna, sa ne cunoastem mai bine, sa socializam si sa simtim concret apartenenta la grup... :D Aici s-a deschis un topic nou, special destinat acestei intalniri, in care putem discuta, putem pune intrebari, putem da sugestii etc. vis-a-vis de subiectul mentionat, respectiv - event Sibiu, 12-15 iulie 2007 ! Va multumim anticipat pentru intelegere ! Mai jos putem viziona lista celor care au optat pentru a fi prezenti la aceasta intalnire : Gabi_G Mugur Max Cfantana Mihai Angus Miron Deceneu Mougli Dream-car Pepi cj Alpinman Nike Koala Marius C alias Turagmes Suparici ekkakon Kherim Suzuker dan-A10 Hamat5 mihai aro floriandan melente cu uta Gabitzu Catagsm Gepetto Kato niku iorga nanuk Sever Bogdan4x4 zippo kbinder 69 andy 68 Dan cu G-ul nissanfrati trooper Alex Toyota Lista va fi up-datata permanent !... :D Va asteptam cu drag, prieteni OFF ROAD !... :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 22, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2007 Deocamdata il rugam pe Gabi sa ne prezinte putin locul unde s-a gandit sa facem intalnirea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 Re: Pregatiri pentru intalnirea de la Sibiu 13-15 iulie In lipsa unui formular de inscriere care nu e gata din punct de vedere tehnic, va rog ca in acest topic sa confirmati cine doreste sa se inscrie pentru aceasta intalnire si cu cate persoane. Multumesc Deocamdata lista este urmatoarea: Gabi_G Mugur Max Cfantana Mihai Angus hai sa vedem cine mai e... sint baieti de la gh cei din sighisoara de la cj cel putin 4 masini Miron din arad de la sebes minim 2 masini si lista ramine deschisa :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 Deocamdata il rugam pe Gabi sa ne prezinte putin locul unde s-a gandit sa facem intalnirea. nu va spun nimic. totul va fi surpriza :twisted: :D :shock: 8) :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 hamat5 - 75%, probabil 2 persoane 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 22, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2007 hamat5 - 75%, probabil 2 persoane 75% nu e destul. :mrgreen: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 Familia Tuparu o sa fie prezenta-2 persoane :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai aro Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 pentru ca sunt din zona ma simt obligat sa vin si eu (daca ma primiti cu aro) sper din tot sufletu sa nu intervina nimic si sa pot veni si eu :lol: :lol: :lol: aro 243 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 Esti binevenit !... :D Te-am trecut pe lista !... :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 si io va rog o sa vina si melente cu uta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 Va asteptam cu drag !... :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 Familia Tuparu o sa fie prezenta-2 persoane :D Familia Tuparu este binevenita, ca de obicei !... :D OAMENI DE BAZA !... :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 Familia Tuparu o sa fie prezenta-2 persoane :D Familia Tuparu este binevenita, ca de obicei !... :D OAMENI DE BAZA !... :D Mugur am fost de la prima intrunire (Sighisoara),Sibiu,Cheia se poate sa lipsesc la asta :lol: Abia astept!! Am intrebat-o azi pe Monica daca are vre-un program in weekendul 13-15 si mi-a zis ca nu.Atunci zic eu te duc pana la Sibiu. Pai ce e la sibiu? O expozitie de arta,ca e capitala culturala europeana.... Ok mergem :twisted: :lol: Vezi treburile se rezolva simplu :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 Tupare, trebuie sa discutam pe chestia asta !... :D Poate facem o agenda speciala pentru sotii / dame, program de vizitare a principalelor obiective culturale ale Sibiului... :mrgreen: P.S. Ai folosit aceeasi momeala !... :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 Pai Monica ar fi superancantata daca ar avea cu cina sa se duca sa se plimbe prin Sibiu.Ar trebui sa discutam serios problema :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 Nea Gabi, HELP !... :D Am inteles ca ai o ghida !... :mrgreen: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 si io va rog o sa vina si melente cu uta voi erati masinile din sebes :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 Tupare cine e Monica?????? Tupareasa,cumva??????? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 Tupare cine e Monica?????? Tupareasa,cumva??????? Ai ghicit :D Fa rost de o ghida ca platim bine :P Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 pentru ca sunt din zona ma simt obligat sa vin si eu (daca ma primiti cu aro) sper din tot sufletu sa nu intervina nimic si sa pot veni si eu :lol: :lol: :lol: te asteptam si la ajutor :twisted: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 si io va rog o sa vina si melente cu uta voi erati masinile din sebes :D iei erau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 Tupare cine e Monica?????? Tupareasa,cumva??????? Ai ghicit :D Fa rost de o ghida ca platim bine :P daca fac rost o tin ptr mine :twisted: :mrgreen: :lol: :oops: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 Tupare cine e Monica?????? Tupareasa,cumva??????? Ai ghicit :D Fa rost de o ghida ca platim bine :P daca fac rost o tin ptr mine :twisted: :mrgreen: :lol: :oops:[/quote:25ij07d1] Lasa bre ca tu stii Sibiul,lasa-i si pe altii sa se bucure :twisted: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 Tupare cine e Monica?????? Tupareasa,cumva??????? Ai ghicit :D Fa rost de o ghida ca platim bine :P daca fac rost o tin ptr mine :twisted: :mrgreen: :lol: :oops: Lasa bre ca tu stii Sibiul,lasa-i si pe altii sa se bucure :twisted:[/quote:390jrgbw] eu vreau sa ma bucur de ghida :twisted: :oops: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Iunie 23, 2007 Partajează Postat Iunie 23, 2007 Vin si eu, mai ales ca sunt de aici.... Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate