gepetto Postat Iunie 23, 2007 Partajează Postat Iunie 23, 2007 Team GPX 4X4 (Catagsm si Gepetto ) venim vineri .cazarenu in cort un hotel ceva unde hotareste organizatoru' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai aro Postat Iunie 24, 2007 Partajează Postat Iunie 24, 2007 pt gabi_G daca pot sa te ajut cu ceva cu placere (mai ales duminica ca atunci sunt mai liber ) telu meu 0744 768697 aro 243 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 pt gabi_G daca pot sa te ajut cu ceva cu placere (mai ales duminica ca atunci sunt mai liber ) telu meu 0744 768697 Mihai, poza ce ai puso e dintro sa deasupra de tocile ,linga o antena gsm . pe acolo o sa avem traseu o zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 am vb cu kato si vine si el , cu cortul :B Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 10-17 iulie am bilet la mare la bulgari....chiar imi pare rau ca nu pot veni. :ang2 Da DVD-ul de la Cheia tot il vreau... :pl Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 10-17 iulie am bilet la mare la bulgari....chiar imi pare rau ca nu pot veni. :ang2 Da DVD-ul de la Cheia tot il vreau... :pl vindel si adu nissanul pe plaiuri natale :Gr :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 biletu e rezervat si platit de prin februarie....si in plus incurc si o gramada de prieteni.... asta este...sunt sigur ca vor mai exista intalniri. Distractie placuta si noroi garla. :B Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 26, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2007 biletu e rezervat si platit de prin februarie....si in plus incurc si o gramada de prieteni.... asta este...sunt sigur ca vor mai exista intalniri. Distractie placuta si noroi garla. :B Lasa ca ne vedem in toamna la Baia Mare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iunie 26, 2007 Partajează Postat Iunie 26, 2007 care mai veniti cu cortu si cu statu seara in juru focului ? :dr nu vreau sa fiu singurul Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 26, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2007 care mai veniti cu cortu si cu statu seara in juru focului ? :dr nu vreau sa fiu singurul Stai linistit ca nu vei fi singurul la cort. O sa ai parteneri de bautura. garantat. :dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iunie 26, 2007 Partajează Postat Iunie 26, 2007 nu este vorba numai de bautura era vorba de cort :cn Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Iunie 26, 2007 Partajează Postat Iunie 26, 2007 eu nu stiu dk imi inmatriculez masina pana atunci.....nr provizorii expira pe 12 :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 26, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2007 eu nu stiu dk imi inmatriculez masina pana atunci.....nr provizorii expira pe 12 :P Prelungeste-le. Sa nu te prostesti sa nu vii. PS. Cum facem cu pompa de benzina? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 26, 2007 Partajează Postat Iunie 26, 2007 eu nu stiu dk imi inmatriculez masina pana atunci.....nr provizorii expira pe 12 :P nu e problema poti sa vi si cu ea neinmatriculata :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Iunie 26, 2007 Partajează Postat Iunie 26, 2007 eu nu stiu dk imi inmatriculez masina pana atunci.....nr provizorii expira pe 12 :P Prelungeste-le. Sa nu te prostesti sa nu vii. PS. Cum facem cu pompa de benzina? nu le pot prelungi.nu stiu k nici acum nu le-a dat boul ala jos.asta este si problema,dk spunea k ii trebuie 2 sapt pt asta,luam nr provizorii dupa aceea si mai erau valabile in mortii ma-sii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iunie 26, 2007 Partajează Postat Iunie 26, 2007 pana la urma ce se intampla mai exact ??? :dr :dr2 :ih ca sa stiu cu ce echipament vin. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 26, 2007 Partajează Postat Iunie 26, 2007 pana la urma ce se intampla mai exact ??? :dr :dr2 :ih ca sa stiu cu ce echipament vin. intilnire ca la cheia si altele avute pina acum :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pokemon Postat Iunie 26, 2007 Partajează Postat Iunie 26, 2007 pana la urma ce se intampla mai exact ??? :dr :dr2 :ih ca sa stiu cu ce echipament vin. echipament necesar pentru tine: sufe si o masina mai puternica care sa te traga... :tr Prietenii stiu de ce :dr1 Just.... Poke :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 26, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2007 pana la urma ce se intampla mai exact ??? :dr :dr2 :ih ca sa stiu cu ce echipament vin. Sa vii cu vascocuplajul reparat si e ok. Sa nu te vad iar cu aburi dupa tine ca si la locomotivele cu carbuni. :tr :no Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 26, 2007 Partajează Postat Iunie 26, 2007 pana la urma ce se intampla mai exact ??? :dr :dr2 :ih ca sa stiu cu ce echipament vin. Sa vii cu vascocuplajul reparat si e ok. Sa nu te vad iar cu aburi dupa tine ca si la locomotivele cu carbuni. :tr :no lui ii facem traseu numai la vale sa nu se incalzeasca :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 26, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2007 Daca esti cuminte si aduci mai multe tipe , poate te tractam noi. :grin: :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iunie 26, 2007 Partajează Postat Iunie 26, 2007 vascocuplajul s-a reparat cu 4 puncte de sudura...si merge pe direct...oricum nu face fatza pe caldura asta si dak uit sa apas butonul magic pt electroventilatorul suplimentar...e masina cu aburi...pe care n-o s-o schimb (deocamdata) :P ...iar masini de asistenta speram ca aveti voi :hl ...prietenii stiu de ce :oops: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 26, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2007 vascocuplajul s-a reparat cu 4 puncte de sudura...si merge pe direct...oricum nu face fatza pe caldura asta si dak uit sa apas butonul magic pt electroventilatorul suplimentar...e masina cu aburi...pe care n-o s-o schimb (deocamdata) :P ...iar masini de asistenta speram ca aveti voi :hl ...prietenii stiu de ce :oops: Adu tu o asistenta ca masina de asistentza avem noi. :grin: :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iunie 26, 2007 Partajează Postat Iunie 26, 2007 ba baieti....e plin Sibiul...eu speram sa-mi gasesc asistente pe acolo :fh Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 26, 2007 Partajează Postat Iunie 26, 2007 Da a specificat cineva ca vom face off-road prin Sibiu??? :no Pe unde merem nu stau asistentele rezemate de copaci :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate