Marius C alias Turagmes Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 atunci e bine....vin cu inima impacata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Domnu Gabi...un buldozer si pentru mine :ang ...ca sufa mi-am luat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Lasa Nicule....ne ajutam reciproc....ca la Cheia :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 baieti. am o rugaminte, cine vine la Sibiu (si sper sa fie cit mai multi) sa confirme cite locuri de cazare vor. sint cam cu 2 paturi care in mod normal costa 120 ron si noi am obtinut o reducere pina la 90 ron. In pret este inclus si micul dejun. astept confirmarile voastre. :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 pt cort e loc? :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 2, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2007 baieti. am o rugaminte, cine vine la Sibiu (si sper sa fie cit mai multi) sa confirme cite locuri de cazare vor. sint cam cu 2 paturi care in mod normal costa 120 ron si noi am obtinut o reducere pina la 90 ron. In pret este inclus si micul dejun. astept confirmarile voastre. :D Eu vreau o camera cu 2 paturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 pt cort e loc? :roll: este loc dar trebuie sa rezolv de toalete ecologice. revin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Eu apar vineri, sper ca inainte de pranz [ ca sa apuc tura de vineri si spritzul de seara :D ] ... vreau o camera ... sambata dimineata plec la o nunta [ in Medias ] ... sper sa apar inapoi duminica, la trial, insa asta depinde de felul "in care ma fac" la nunta respectiva :grin: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 pe jos e loc? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 2, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2007 pe jos e loc? Ursule, nu ai loc in bena la G? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 nu,k acolo sta berea.sa vedem cum o fi si cu g k acum ma coiesc sa-l inmatriculez in plm. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 pe jos e loc? nu se mai poarta ,toata lumea vrea sus :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 pt ca sosirea mea e incerta pana in ultima zi si nu vreau sa incurc....rezervati-mi, va rog, un loc de cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 sint 40 camere si curte ffffff mare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Pentru inceput, Dom' Gabi, eu vreau 4 camere x 2 paturi !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 2, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2007 Pentru inceput, Dom' Gabi, eu vreau 4 camere x 2 paturi !... :grin: Bai , da' cati copii ati facut de cand nu ne-am vazut? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Am facut SIMPATIZANTI CLUB 4X4 !... :grin: :Gr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 eu ca indienii Cherokee....la cort :Hr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 eu ca indienii Cherokee....la cort :Hr am notat, Ochi de soim picior de musca :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 eu ca indienii Cherokee....la cort :Hr marius...dak ajungi inaintea mea...imi tii un loc de cort langa tine :dr ma recompensez cu o tuica batrana de pruna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Gabi....stii cum sunt insectele astea....mici si sacaitoare.....nici cu raid nu scapi de ele :P S-a facut Nicule :dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 eu ca indienii Cherokee....la cort :Hr marius...dak ajungi inaintea mea...imi tii un loc de cort langa tine :dr ma recompensez cu o tuica batrana de pruna[/quote:26njducg] iti rezerv eu ,ptr una tinara cu pere :twisted: :-P 8) :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Gabi....una de aia si eu vreau :pl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Gabi....una de aia si eu vreau :pl las ,tu te multumesti cu aia batrina si zbircita :arrow: :shock: :mrgreen: :no Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Ce mai prieteni...cum au ei grija sa nu ma ostenesc....sa fiu apt ptr traseu :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate