Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

INTALNIREA DE LA SIBIU DIN 13-15 IULIE 2007

Max

Postări Recomandate

• Răspunsuri 258
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

pt gabi_G daca pot sa te ajut cu ceva cu placere (mai ales duminica ca atunci sunt mai liber ) telu meu 0744 768697

Mihai, poza ce ai puso e dintro sa deasupra de tocile ,linga o antena gsm . pe acolo o sa avem traseu o zi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

10-17 iulie am bilet la mare la bulgari....chiar imi pare rau ca nu pot veni. :ang2

Da DVD-ul de la Cheia tot il vreau... :pl

vindel si adu nissanul pe plaiuri natale :Gr :dr1

Link spre comentariu

biletu e rezervat si platit de prin februarie....si in plus incurc si o gramada de prieteni....

asta este...sunt sigur ca vor mai exista intalniri.

Distractie placuta si noroi garla. :B

Nissan Patrol 3.3 SD

Audi A4 1.9 TDI

Mitu L200 2.5 DI-D

Link spre comentariu

biletu e rezervat si platit de prin februarie....si in plus incurc si o gramada de prieteni....

asta este...sunt sigur ca vor mai exista intalniri.

Distractie placuta si noroi garla. :B

Lasa ca ne vedem in toamna la Baia Mare.

Link spre comentariu

care mai veniti cu cortu si cu statu seara in juru focului ? :dr

nu vreau sa fiu singurul

Stai linistit ca nu vei fi singurul la cort. O sa ai parteneri de bautura. garantat. :dr

Link spre comentariu

eu nu stiu dk imi inmatriculez masina pana atunci.....nr provizorii expira pe 12 :P

Prelungeste-le. Sa nu te prostesti sa nu vii.

PS. Cum facem cu pompa de benzina?

Link spre comentariu

eu nu stiu dk imi inmatriculez masina pana atunci.....nr provizorii expira pe 12 :P

nu e problema poti sa vi si cu ea neinmatriculata :dr2

Link spre comentariu

Vizitator nanuk

Prelungeste-le. Sa nu te prostesti sa nu vii.

PS. Cum facem cu pompa de benzina?

nu le pot prelungi.nu stiu k nici acum nu le-a dat boul ala jos.asta este si problema,dk spunea k ii trebuie 2 sapt pt asta,luam nr provizorii dupa aceea si mai erau valabile in mortii ma-sii.

Link spre comentariu

pana la urma ce se intampla mai exact ??? :dr :dr2 :ih ca sa stiu cu ce echipament vin.

intilnire ca la cheia si altele avute pina acum :dr2

Link spre comentariu

pana la urma ce se intampla mai exact ??? :dr :dr2 :ih ca sa stiu cu ce echipament vin.

echipament necesar pentru tine: sufe si o masina mai puternica care sa te traga... :tr

Prietenii stiu de ce :dr1

Just.... Poke :)
Link spre comentariu

Sa vii cu vascocuplajul reparat si e ok. Sa nu te vad iar cu aburi dupa tine ca si la locomotivele cu carbuni. :tr :no

Link spre comentariu

Sa vii cu vascocuplajul reparat si e ok. Sa nu te vad iar cu aburi dupa tine ca si la locomotivele cu carbuni. :tr :no

lui ii facem traseu numai la vale sa nu se incalzeasca :jp1

Link spre comentariu

vascocuplajul s-a reparat cu 4 puncte de sudura...si merge pe direct...oricum nu face fatza pe caldura asta si dak uit sa apas butonul magic pt electroventilatorul suplimentar...e masina cu aburi...pe care n-o s-o schimb (deocamdata) :P ...iar masini de asistenta speram ca aveti voi :hl ...prietenii stiu de ce :oops:
Link spre comentariu

vascocuplajul s-a reparat cu 4 puncte de sudura...si merge pe direct...oricum nu face fatza pe caldura asta si dak uit sa apas butonul magic pt electroventilatorul suplimentar...e masina cu aburi...pe care n-o s-o schimb (deocamdata) :P ...iar masini de asistenta speram ca aveti voi :hl ...prietenii stiu de ce :oops:

Adu tu o asistenta ca masina de asistentza avem noi. :grin: :grin: :grin: :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare