Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

INTALNIREA DE LA SIBIU DIN 13-15 IULIE 2007

Max

Postări Recomandate

• Răspunsuri 258
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

tocmai de aia am intrebat ce se intampla mai exact si unde...ca sa stiu nivelul de echipare :grin:

mai complecta ca la cheia :Gr :ih :Hr

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

off...voua va arde de glume si pe mine arde camasa :grin: pana atunci o sa-mi cumpar o sufa ca sa stati linistiti :dr2 ...ma interesa, dak ati stabilit, unde va fi cazarea, sau cel putin in ce zona...

va fi in sibiu ,padurea dumbrava. vb sa vi mai complect echipat cu coopiloate :Gr :g :twisted: :dr2 :dr

Link spre comentariu

va fi in sibiu ,padurea dumbrava. vb sa vi mai complect echipat cu coopiloate :Gr :g :twisted: :dr2 :dr

e ok...copiloatelor o sa le placa padurea ... :tk dar doar daca vine si max cu secretara :oc[/quote:473zrqvu]

As vrea eu... :cr1 :sc

Link spre comentariu

e ok...copiloatelor o sa le placa padurea ... :tk dar doar daca vine si max cu secretara :oc

As vrea eu... :cr1 :sc[/quote:3oep28zc]

sI NOI

Sa testam privirea clientilor :hw

Link spre comentariu

Vizitator nanuk

e plin sibiul,adevarat.si vulpile de acolo abia asteapta sa o propunere de genul " veniti cu noi,suntem putini,doar vreo 30 de animale bete si murdare si excitate,care vrem sa va iubim in noroi la foc cu deapta in timp ce cu stanga bem si mancam mici si slana cu ceapa" :pl :10

nu stiu dk reusesc sa inmatriculez masina pana atunci,da vin cu orice doar k sa va vad agatand. :3

Link spre comentariu

Padurea Dumbrava - Sibiu : "Starea de conservare a ecosistemelor este relativ buna, însa sunt afectate de pasunatul excesiv si de practicarea unui turism neecologic, precum si de braconaj. Pe lânga aceste elemente negative ale actiunii antropice, Parcul natural Dumbrava Sibiului este degradat si prin taierile de crengi din copaci, pentru foc, prin distrugerea covorului vegetal etc, de catre turistii neavizati."

Hai sa facem o treaba :id , cu tot cu presa dupa noi...si sa curatam o zona din padure de gunoaie .. nu trebuie decat o tepusa si pungi de plastic, si daca suntem multi, in cateva ore umplem cel putin o remorca de gunoaie ... da bine la imagine, mai ales ca e posibil sa fim vazuti, pe viitor, ca principalii poluatori ai padurilor :cr2

Link spre comentariu

e ok...copiloatelor o sa le placa padurea ... :tk dar doar daca vine si max cu secretara :oc[/quote:1bhmkxqh]

poate sa vina cu photoshopul? :P :ang

Link spre comentariu

:cr1 :cr1 :cr1

fix in perioada aia sunt la mare... la mare aglomeratie adica :cr1

goddamnit :t :cr

eh. va urez distractie placuta :dr2 :jp1 :tr :B

si o sa fac cerculete pe plaja in cinstea club4x4 :dr :dr1

Suzuki Vitara

sa sara noroiuuu'

Link spre comentariu

Avand in vedere ca pana la intalnirea de la Sibiu din 12-15 iulie, 2007 mai sunt doar cateva zile am dat o fuga pana la Locul Faptei sa vedem ce si cum... :grin:

1)Am vazut amplasamentul locatiei, undeva la marginea Sibiului, intr-o zona linistita avem o curte de 5000 m2, in care fiecare se poate caza cum prefera; in camera cu grup sanitar + dus propriu sau la cort, o parcare mare in care incap toate acareturile.Locatia se afla in imediata apropiere a unei paduri... :grin:

Mai multe detalii pe : http://www.parcdumbrava.ro/ro/index.html

2)Zona are un potential off road fantastic, trasee nenumarate cu toate gradele de dificultate si cu atingerea a numeroase puncte de interes turistic, istoric, cultural etc.

3)Din cauza limitarilor de timp, ne-am jucat si noi putin... :grin:

Link spre comentariu

am beut si io din izvorul lu' EDU :dr

ce nume o avut si asta.. EDU :P

nu curge acolo ce bei tu :P :bc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Link spre comentariu

bai nene cine stie cunoaste ezact pe langa o antena de gsmsi o turma de oi :br

vad ca ai ajuns si pe cindrel(sper ca ai fost cu masina) :1 :B

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare