niku iorga Postat Iunie 26, 2007 Partajează Postat Iunie 26, 2007 tocmai de aia am intrebat ce se intampla mai exact si unde...ca sa stiu nivelul de echipare :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 26, 2007 Partajează Postat Iunie 26, 2007 tocmai de aia am intrebat ce se intampla mai exact si unde...ca sa stiu nivelul de echipare :grin: mai complecta ca la cheia :Gr :ih :Hr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iunie 26, 2007 Partajează Postat Iunie 26, 2007 off...voua va arde de glume si pe mine arde camasa :grin: pana atunci o sa-mi cumpar o sufa ca sa stati linistiti :dr2 ...ma interesa, dak ati stabilit, unde va fi cazarea, sau cel putin in ce zona... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 26, 2007 Partajează Postat Iunie 26, 2007 off...voua va arde de glume si pe mine arde camasa :grin: pana atunci o sa-mi cumpar o sufa ca sa stati linistiti :dr2 ...ma interesa, dak ati stabilit, unde va fi cazarea, sau cel putin in ce zona... va fi in sibiu ,padurea dumbrava. vb sa vi mai complect echipat cu coopiloate :Gr :g :twisted: :dr2 :dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iunie 26, 2007 Partajează Postat Iunie 26, 2007 va fi in sibiu ,padurea dumbrava. vb sa vi mai complect echipat cu coopiloate :Gr :g :twisted: :dr2 :dr e ok...copiloatelor o sa le placa padurea ... :tk dar doar daca vine si max cu secretara :oc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 26, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2007 va fi in sibiu ,padurea dumbrava. vb sa vi mai complect echipat cu coopiloate :Gr :g :twisted: :dr2 :dr e ok...copiloatelor o sa le placa padurea ... :tk dar doar daca vine si max cu secretara :oc[/quote:473zrqvu] As vrea eu... :cr1 :sc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Iunie 26, 2007 Partajează Postat Iunie 26, 2007 va fi in sibiu ,padurea dumbrava. vb sa vi mai complect echipat cu coopiloate :Gr :g :twisted: :dr2 :dr e ok...copiloatelor o sa le placa padurea ... :tk dar doar daca vine si max cu secretara :oc As vrea eu... :cr1 :sc[/quote:3oep28zc] sI NOI Sa testam privirea clientilor :hw Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Iunie 26, 2007 Partajează Postat Iunie 26, 2007 e plin sibiul,adevarat.si vulpile de acolo abia asteapta sa o propunere de genul " veniti cu noi,suntem putini,doar vreo 30 de animale bete si murdare si excitate,care vrem sa va iubim in noroi la foc cu deapta in timp ce cu stanga bem si mancam mici si slana cu ceapa" :pl :10 nu stiu dk reusesc sa inmatriculez masina pana atunci,da vin cu orice doar k sa va vad agatand. :3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iunie 26, 2007 Partajează Postat Iunie 26, 2007 Padurea Dumbrava - Sibiu : "Starea de conservare a ecosistemelor este relativ buna, însa sunt afectate de pasunatul excesiv si de practicarea unui turism neecologic, precum si de braconaj. Pe lânga aceste elemente negative ale actiunii antropice, Parcul natural Dumbrava Sibiului este degradat si prin taierile de crengi din copaci, pentru foc, prin distrugerea covorului vegetal etc, de catre turistii neavizati." Hai sa facem o treaba :id , cu tot cu presa dupa noi...si sa curatam o zona din padure de gunoaie .. nu trebuie decat o tepusa si pungi de plastic, si daca suntem multi, in cateva ore umplem cel putin o remorca de gunoaie ... da bine la imagine, mai ales ca e posibil sa fim vazuti, pe viitor, ca principalii poluatori ai padurilor :cr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Iunie 26, 2007 Partajează Postat Iunie 26, 2007 sa nu va prind k aruncati gunoaiele in bena de la Puch :dr3 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai aro Postat Iunie 26, 2007 Partajează Postat Iunie 26, 2007 bai nene cine stie cunoaste ezact pe langa o antena de gsmsi o turma de oi :br aro 243 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 26, 2007 Partajează Postat Iunie 26, 2007 va fi in sibiu ,padurea dumbrava. vb sa vi mai complect echipat cu coopiloate :Gr :g :twisted: :dr2 :dr e ok...copiloatelor o sa le placa padurea ... :tk dar doar daca vine si max cu secretara :oc[/quote:1bhmkxqh] poate sa vina cu photoshopul? :P :ang Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Iunie 27, 2007 Partajează Postat Iunie 27, 2007 Mai trece unu' pe lista. Merg si eu. Sa vad ce copiloata gasesc :grin: Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Iunie 27, 2007 Partajează Postat Iunie 27, 2007 Gabi imi promiti ca nu mai patesc nimic? La ultimul Sibiu am rupt ambreiajul sti bine, dupa care la o saptamana, m-am rasturnat pe autostrada :ang2 :P MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 27, 2007 Partajează Postat Iunie 27, 2007 esti cumva sanatos la cap? dece ai rupt ambreaju?din cauza mea? daca bei mai putin......... :P :grin: :grin: :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Iunie 28, 2007 Partajează Postat Iunie 28, 2007 :cr1 :cr1 :cr1 fix in perioada aia sunt la mare... la mare aglomeratie adica :cr1 goddamnit :t :cr eh. va urez distractie placuta :dr2 :jp1 :tr :B si o sa fac cerculete pe plaja in cinstea club4x4 :dr :dr1 Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iulie 1, 2007 Partajează Postat Iulie 1, 2007 Avand in vedere ca pana la intalnirea de la Sibiu din 12-15 iulie, 2007 mai sunt doar cateva zile am dat o fuga pana la Locul Faptei sa vedem ce si cum... :grin: 1)Am vazut amplasamentul locatiei, undeva la marginea Sibiului, intr-o zona linistita avem o curte de 5000 m2, in care fiecare se poate caza cum prefera; in camera cu grup sanitar + dus propriu sau la cort, o parcare mare in care incap toate acareturile.Locatia se afla in imediata apropiere a unei paduri... :grin: Mai multe detalii pe : http://www.parcdumbrava.ro/ro/index.html 2)Zona are un potential off road fantastic, trasee nenumarate cu toate gradele de dificultate si cu atingerea a numeroase puncte de interes turistic, istoric, cultural etc. 3)Din cauza limitarilor de timp, ne-am jucat si noi putin... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iulie 1, 2007 Partajează Postat Iulie 1, 2007 Ziua 2... :grin: Noua ne pasa de Voi !... :grin: Chiar si traseele de soft, trebuiesc amenajate !... :grin: Multumim, Gabi G !... :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 am beut si io din izvorul lu' EDU :dr ce nume o avut si asta.. EDU :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 superb...sper sa reusesc sa ajung :dr2 ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 2, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2007 Faina treaba. Abia astept sa ne vedem acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 am beut si io din izvorul lu' EDU :dr ce nume o avut si asta.. EDU :P nu curge acolo ce bei tu :P :bc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 bai nene cine stie cunoaste ezact pe langa o antena de gsmsi o turma de oi :br vad ca ai ajuns si pe cindrel(sper ca ai fost cu masina) :1 :B Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Faine trasee....sper ca urca si Jeep-ul pe acolo :P :Hr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Faine trasee....sper ca urca si Jeep-ul pe acolo :P :Hr avem buldozer care te impinge unde nu urci :twisted: :t1 :tr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate