Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

INTALNIREA DE LA SIBIU DIN 13-15 IULIE 2007

Max

Postări Recomandate

• Răspunsuri 258
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

baieti. am o rugaminte, cine vine la Sibiu (si sper sa fie cit mai multi) sa confirme cite locuri de cazare vor. sint cam cu 2 paturi care in mod normal costa 120 ron si noi am obtinut o reducere pina la 90 ron. In pret este inclus si micul dejun. astept confirmarile voastre. :D
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

baieti. am o rugaminte, cine vine la Sibiu (si sper sa fie cit mai multi) sa confirme cite locuri de cazare vor. sint cam cu 2 paturi care in mod normal costa 120 ron si noi am obtinut o reducere pina la 90 ron. In pret este inclus si micul dejun. astept confirmarile voastre. :D

Eu vreau o camera cu 2 paturi.

Link spre comentariu

Vizitator koala
Eu apar vineri, sper ca inainte de pranz [ ca sa apuc tura de vineri si spritzul de seara :D ] ... vreau o camera ... sambata dimineata plec la o nunta [ in Medias ] ... sper sa apar inapoi duminica, la trial, insa asta depinde de felul "in care ma fac" la nunta respectiva :grin: ...
Link spre comentariu

eu ca indienii Cherokee....la cort :Hr

marius...dak ajungi inaintea mea...imi tii un loc de cort langa tine :dr ma recompensez cu o tuica batrana de pruna[/quote:26njducg]

iti rezerv eu ,ptr una tinara cu pere :twisted: :-P 8) :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare