Vizitator nanuk Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 credeam k vrei sa-i dai foc :fk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 10, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2007 Indicele bursier este acum la 95% si mai creste !!! Difful e asamblat si se simte bine!! :Hr Gabi, canistre de benzina sa pregatim sau gasim pe traseu? (Niva e insetata, si palinca nu o bag in rezervor) In momente critice schimbi palinca cu benzina. Precis se vor gasi interesati. :dr :dr Si tu poti sa mergi in continuare :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 mai e loc de un Trooper? cu cazare, masa si restu,... Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 10, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2007 mai e loc de un Trooper? cu cazare, masa si restu,... Gasim loc pentru toata lumea. Hai linistit. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 creste procentul si la mine...a ajuns la 90% :h Intrebare: pot sa parchez masina langa cort? because din mai multe motive :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 10, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2007 creste procentul si la mine...a ajuns la 90% :h Intrebare: pot sa parchez masina langa cort? because din mai multe motive :grin: Spune sincer, ai berea pusa la rece in masina? :dr :dr :dr :dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyota Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 si Toyota hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 10, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2007 si Toyota Bine ai venit Alex. Ma gandeam eu ca nu te rabzi si ne onorezi cu prezenta la Sibiu. :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyota Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 M-am inscris mai demult : http://www.maxoffroad.ro/inscriere.htm nu functioneaza ??? hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 tre sa ascutim crampoanele ca ploua cu galeata :tr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 :C ...Ca de obicei, avem un plan B !... :roll: 8) :grin: Baietii nostri sunt in teren, la amenajare !... :B :ca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 ...Intrebare: pot sa parchez masina langa cort? because din mai multe motive :grin: Sa nu-mi zici ca vrea cineva sa fure "minunea" :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 Indicele bursier este acum la 95% si mai creste !!! Difful e asamblat si se simte bine!! :Hr Gabi, canistre de benzina sa pregatim sau gasim pe traseu? (Niva e insetata, si palinca nu o bag in rezervor) sintem in oras nu e problema.seara cind te intorci din traseu poti sa alimentezi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 tre sa ascutim crampoanele ca ploua cu galeata :tr masina cu simex e pe drum. maine ajunge :P :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 mai e loc de un Trooper? cu cazare, masa si restu,... normal, te asteptam :D :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 creste procentul si la mine...a ajuns la 90% :h Intrebare: pot sa parchez masina langa cort? because din mai multe motive :grin: Spune sincer, ai berea pusa la rece in masina? :dr :dr :dr :dr nu, stie el o pozitie pe capota lui frontera :ha :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 Nea' Gabi, intreb si eu ca cetateanu' onest : "Daca apuca de ploua tare, ce facem noi astia civilii, cu MT-uri de oras ? ... stam la cabana si bem palinci nenumarate ?" ... eu am BFG-uri profil MT si sunt total lipsit de troliu, mai are rost sa bat drumul ? ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 Nea' Gabi, intreb si eu ca cetateanu' onest : "Daca apuca de ploua tare, ce facem noi astia civilii, cu MT-uri de oras ? ... stam la cabana si bem palinci nenumarate ?" ... eu am BFG-uri profil MT si sunt total lipsit de troliu, mai are rost sa bat drumul ? ... nu plinge ca ai surprize :P :-P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 Surprize o sa ai tu, ca eu scot mintenas shufa de serviciu si ma infiintez in spatele tau ... sa ma "cari la deal" :grin: :grin: :grin: ... si sa faci bine sa-mi zici exact un' sa ajung, ca GPS-ul meu nu stie adresa asta : "Romania, Sibiu, str. Padurea Dumbrava, nr.14" ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 Surprize o sa ai tu, ca eu scot mintenas shufa de serviciu si ma infiintez in spatele tau ... sa ma "cari la deal" :grin: :grin: :grin: ... si sa faci bine sa-mi zici exact un' sa ajung, ca GPS-ul meu nu stie adresa asta : "Romania, Sibiu, str. Padurea Dumbrava, nr.14" ... ia un GPS ca lumea :P :ga .daca ai statie cind intri in sb canal 16,sau tel, sau la intersectie la conti faci stinga catre paltinis Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 ... aha... deci Ch 16 e canalul oficial al eventului... sper sa ne facem si noi prezenta acolo pe la orele 9 si ceva in dimineata de vineri 13... :fk 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 Faceti-mi rost de un calculator pt mitubishi ca altfel nu pot veni. Chiar si imprumut. :ang2 :al :oops: MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 Faceti-mi rost de un calculator pt mitubishi ca altfel nu pot veni. Chiar si imprumut. :ang2 :al :oops: Il tragi pe Mitu cu Papucu' si tot vii !... :roll: 8) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 Faceti-mi rost de un calculator pt mitubishi ca altfel nu pot veni. Chiar si imprumut. :ang2 :al :oops: vi si iti dau eu laptopul meu :ga :ga :ha Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 Faceti-mi rost de un calculator pt mitubishi ca altfel nu pot veni. Chiar si imprumut. :ang2 :al :oops: Iltragi pe Mitu cu Papucu' si tot vii !... :roll: 8) Asa vin doar cu papucul, dar unde e distractia/ :dr1 MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate