Vizitator Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 Faceti-mi rost de un calculator pt mitubishi ca altfel nu pot veni. Chiar si imprumut. :ang2 :al :oops: Iltragi pe Mitu cu Papucu' si tot vii !... :roll: 8) Asa vin doar cu papucul, dar unde e distractia/ :dr1 la foc si bere :P :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 Max poate faci o rubrica cu imprumuturi sau inchirieri. Cred ca s-ar misca bine. Cine imi imprumuta sau inchiriaza un calculator de mitubishi pajero ` 89 v6 3000? Trei zile1 :D Multumesc anticipat, cu baxu` de bere langa mine. :dr :al MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 masina cu simex e pe drum. maine ajunge :P :grin: dar masina cu planetare cand soseste?? :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 hai cu mine manole k vin singur.si 90% am si numere :grin: .dar,atention,am doar 1 loc in masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 apropo...cand se pleaca din Bucuresti ???....poate facem o coloana :jp1 :tr :j :ti :Hr eu vineri, si cred ca dupa amiza, in principiu 15-16.00 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 eu vreau sa stiu cateva detalii 1. se campeaza in acelasi loc in amandoua noptile? 2. cat costa la motel si daca se poate campa cu cortul pe acolo 3. unde va fii trupa vineri seara cand aparem si noi 4. pe traseele soft trec cu at sau pun mt? pl raspuns de la organizatori forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 eu vreau sa stiu cateva detalii 1. se campeaza in acelasi loc in amandoua noptile? 2. cat costa la motel si daca se poate campa cu cortul pe acolo 3. unde va fii trupa vineri seara cand aparem si noi 4. pe traseele soft trec cu at sau pun mt? pl raspuns de la organizatori Soimule, daca citeai la inceput.... se vede ...... :P da, se campeaza in acelasi loc. 90 ron cam cu 2 paturi se pot pune si corturi dar wc. in padure seara de vineri ,oameni vor fi la crisma dupa ce a ploat ieri si poate si azi eu zic ca mt e sfint va asteptam cu drag Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 11, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2007 Cei care vin la intalnire , ii rog sa completeze si formularul de inscriere de aici. Ne ajuta sa centralizam datele ca sa nu mai tot scriem liste de mana. http://www.maxoffroad.ro/inscriere.htm Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 se intelege dar tre sa combin mai multe persoane...sa mergem in gasca ai dreptate...pun mt si asa nu e blocant buuun deci e bine ce sa zic ne vedem pe acolo locuri de cazare sper ca sunt forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 gata,m-am inscris si eu la camera. :B Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator G-FRATI Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 salut gabi noi ramanem cu doua camere de joi pana duminica dan nu poate veni sper ca vin cauciucurile ca altfel :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 salut gabi noi ramanem cu doua camere de joi pana duminica dan nu poate veni sper ca vin cauciucurile ca altfel :P este rezolvat ,si,si :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 Tomna' ce m-am intors de la o intalnire de taina cu madam' Romica Jurca [ femeia a' draguta, de "ne baga" vremea la tv ] :grin: ... a promis ca incearca sa ne dea vreme frumoasa, barem sambata seara, ca sa bem si noi un spritz onest in curtea casei :grin: ... ... hai sa incercam o organizare mica, ceva sumar de aici, de unde se da ora iegzacta : - eu plec vineri dis-de-dimineata ... vreau sa ajung la Sibiu pana la pranz, sa prind tura de vineri ... - la 06.00 vreau sa ies din Bucuresti, pe autostrada Bucuresti-Pitesti ... nu sunt vitezoman si in general merg linistit si cuminte in trafic ... - cu mine vine colegul si prietenul meu Cristi [ a fost si la Cheia ] ... - am disponibile 2 locuri in spate [ Manole te bagi ?? ] ... - vreau sa ma intorc acasa duminica, destul de devreme [ deci probabil ca nu stam pana la sfarsitul trial-ului ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 11, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2007 - am disponibile 2 locuri in spate [ Manole te bagi ?? ] ... Manoleeee, baga-te . Are berea pe bancheta din spate. :dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 eu plec tot vineri la 06.00,dar o iau pe bv pt k ma opresc la bran sa-mi vad copilul.plec spre sb la pranz,cam pe la 13.00.dk vreti sa facem jonctiunea cu cei care plecati mai tarziu...cu mare placere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 eu plec tot vineri la 06.00,dar o iau pe bv pt k ma opresc la bran sa-mi vad copilul.plec spre sb la pranz,cam pe la 13.00.dk vreti sa facem jonctiunea cu cei care plecati mai tarziu...cu mare placere. Ai grija, drumul intre Sibiu si Brasov e in lucru, si e PLIN de gatuiri (semafoare => 1 sens), ultima oara cand am fost erau 19 !!!! Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 merci.stiu,k am mai fost, dar eu o iau prin spate pe la poiana marului,victoria si ies in fagaras.nu e grozav drumul,dar e liber.in felul acesta raman doar vreo 9 semafoare. :pl1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 Ursule...de la Bran mergi pe drumul care duce la Poiana Marului ...Sinca ....Sercaia.....asa mai scapi de o serie de semafoare :Hr Drumul e bunisor De la Victoria iesi la Voila :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 aha,multam.pai de la sercaia practic am ajuns :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 Din Sercaia pana in Fagaras mai ai numai vreo 15 km...poate chiar mai putini Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 Buuuun......sa incercam sa organizam vorba lui Koala. Eu plec maine :grin: pe la ora 13-14....cam asha. Si eu merg linistit de fel.......asha....mai "la economie" de motorina.Tin statia deschisa pe canal 16. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 si noi de acord cu ora 14.00 unde ne vedem Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 Ma gandeam sa ne vedem la iesirea pe autostrada.......in dreptul magazinului Metro.......pe banda de avarie.Daca ai alta idee.....da-mi un tel la nr 0744 308 625 sau canal 16. Ar fi super misto sa mergem in coloana.......mai o caterinca pe statie.......mai alea-alea...... :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 foarte multe scuze ,am avut azi ozi de KK de la 7 dimineatza sant varat in pc-uri care au inebunit total ,si am pierdut notiunea timpului . noi venim vineri asa ca scuze bogdan pentru plecari vineri ramane propunerea de ora 14.00 la Metro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 aha,multam.pai de la sercaia practic am ajuns :grin: atentie:semafoarele alea multe sunt intre fagars si sibiu,nu intre brasov si fagaras.eu am fost acum cateva zile si iti spun sigur ca nu sunt doar 9 semafoare,eu zic ca sunt pe putin 25-30.culmea e ca nici nu prea sunt sincronizate. o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate