ORLY 4X4 Postat Octombrie 3, 2008 Partajează Postat Octombrie 3, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! SALUTARE FRATILOR! :ypu IN SFARSIT AM REUSIT SA INTRU SI EU PE FORUM LA DISCUTII :bravo .MOTIVUL? TIMPUL SCURT! :sr MI-E DOR DE VOI TOTI DE ANDY ,SEMACA & COMPANY.AM INTELES CA PREGATIM O PLECARE LA BUZIORUL :bravo MA BAG SI EU PT 10-12 OCT .AM CITIT MULTE PARERI! EU ZIC CA VORBA LUNGA SARACIA OMULUI! MERGEM SI GATA ! :h5 CE ZICETI? ORLANDO. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Octombrie 3, 2008 Partajează Postat Octombrie 3, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Felicitari si ne bucuram ca in sfarsit esti si tu p forum :h5 Un mic sfat - nu scrie cu majuscule - pe forumuri (nu numai pe asta ci in general) cand scrii cu majuscule inseamna ca tipi :wink: Deci il asteptam pe Andy - contorizam doleantele si plcam la drum (pe 12 zic io :ha: :ha: :bannana :bannana :bannana :bannana ) Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ORLY 4X4 Postat Octombrie 3, 2008 Partajează Postat Octombrie 3, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! ok! mersi de sfat! slp! deci mergem? :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 4, 2008 Partajează Postat Octombrie 4, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! se pleaca vineri deci? sau cum? dati va rog niste date, ca tre sa aranjez ploile. va salut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ORLY 4X4 Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! daca ne strange randurile putem pleca vineri! :banana :banana :banana :banana :banana asteptam vesti de la andy slp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Bine ai venit Orlando! Eu unul plec de vineri! PS: Ma bucur ca svejk da tarcoale la subiect in cercuri din ce in ce mai mici... :h5 Nu putem fi decat onorati... dar ce-o face Andy? Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Octombrie 5, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Fartatilor! Tocmai ce m-am intors din Italia. Soare putin, caldura si mai putina dar fata de noi, parfum bre! Am "ars" 2.000 km in 2 zile. Italia, Austria, Ungaria si Romania (pana in Sebes) da ieri pe la 2 noaptea am clacat, ploaie si drum prost de la Arad la Deva. Asa ca am plecat azi dimineata si am ajuns in Bucuresti pe la pranz. BAI CE AUTOSTRAZI AU AIA AFARA - M-AU IMBOLNAVIT!!! din 150-160 kmh nu am lasat-o La noi in schimb se cunoaste de cum intri: lipsa marcaje, becuri chioare, lucrari peste tot, in Sibiu la iesire unu cu un Logan care nu a ginit la timp filosofia indicatorului Lucrari a reusit performanta de a cocotza Loganu pe movila de pamant de vreo 3 metri inaltime a rotundului sens giratoriu, pacat ca nu am tras o poza, poate cei din Sibiu confirma celebra intamplare. De Bozioru treaba sta cam asa: daca mai ploua mult nu are rost sa mergem ca ne inglodam de nu ne vedem, daca sta ploaia maine si se mai zvanta mergem. Inca nu am vazut prognoza. ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! bine ai revenit pe meleagurile mioritice...daca nu plecati pe 10 si ramine pe weekendul urmator poate ma calific si eu in calatoria in paranormal zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! M-deeaa ploaia asta si mie mi-a dat de gandit. Daca nu sta o sa facem tara Luanei doar la pas sau .... :dr :2dr :be Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Poate avem noroc si nu ploua foarte mult. Desi, un pic de noroi, acolo, nu strica... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Toamna in padure nu se zvanta si-n doua saptamani - iar afara continua sa ploua. Remember data trecuta nu a ploat de mai mult timp si totusi in padure ne legam cu sufa de siguranta sa nu o ia la vale pe clisa :) Semacule la o urcare din aia spre lac pe mocirla ne aducem aminte cu siguranta de Bucovina si aventura aceea nocturna :h5 Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! cu atat mai mult nu ar trebui sa ne speriem (apropos de Bucovina). Poate nu mergem prin padure...totul e, zic io, sa nu ploua atunci, in weekend. Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! ne facem drq de ras...daca ploua ce? :banana ne uscam rapid in pensiune cu o tuica fiarta. hai hotarati-va cand mergem, ca sa stiu cum imi aranjez "ploile" la munca. io am fost prin zona wee asta si duminica a plouat constant toata ziua. dar nu-i nimic rau in asta :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Auoaleu.....ploua?,,,,,e noroi?...... Atunci ce facem.....ne dam in sufragerie? Haidi bre ....lasati "domnishorismele" La norooooooooooi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Eu in continuare sunt disponibil pentru 10-12 indiferent daca ploua sau nu :ha: sau sub semnul intrebarii 24-26. Haideti sa scrie toata lumea cand este disponibila, contorizam si pentru ce data se aduna majoritatea voturilor atunci plecam. Nu ma sperie nici noroiul nici tuica de dupa :bannana :ha: asa ca hai sa combatem :wink: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! ... Nu ma sperie nici noroiul nici tuica de dupa :bannana :ha: asa ca hai sa combatem :wink: Nu mai scrieti asa ceva ca o sa dea nasol la revista, betivilor ! :ha: :ha: :ha: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
knut Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Eu in continuare sunt disponibil pentru 10-12 indiferent daca ploua sau nu :ha: sau sub semnul intrebarii 24-26. Haideti sa scrie toata lumea cand este disponibila, contorizam si pentru ce data se aduna majoritatea voturilor atunci plecam. Nu ma sperie nici noroiul nici tuica de dupa :bannana :ha: asa ca hai sa combatem :wink: 10-12 ready to take off and drink on ! :ypu Ce ar fi viata daca nu am avea curajul sa riscam ceva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! ia bagati un oki pe starea vremii (halal offroaderi, geana pe starea vremii...) :http://www.meteo.ro/vremea/58/starea-vremii-in-Buzau.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Si eu sunt hotarat, indiferent de starea vremii...cat suntem impreuna; daca nu-mi este teama de paranormalitati (inclusiv cele cotidiene) n-o sa-mi fie amu de o ploicica...facem un counterstrike cu o ...tuica fiarta... (poate ne recruteaza vreo agentie sau vreun reporter....fotomodele la Vinalcool.... :ha: :ha: :ha: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! iuo tre sa vad ce si cum fac cu cainii. am troliul pe masina, culmea, chiar functioneaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! svejk, cati caini ai? la Bozioru, la pensiune, incinta este inchisa, cu un gard. nu cred ca ar fi un problem. sa fie oare ceva paranormal ca-ti merge troliul???? :ha: :ha: :ha: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Haideti bre mai stam mult la discutii sau mergem................ ca am o sete de nu va aud ce scrieti :x :x :x :x "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ORLY 4X4 Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! salutare din nou! :hi citesc si nu-mi vine sa cred ! cum adica ? ploua? asa si ce ? amintiti-va de gura humorului cand ne-a prins ploaia in padure a doua zi sau a-ti uitat? sau n-am inteles eu bine?nu mergem cu masinile de teren ,mergem cu cele de strada? :banana :banana :banana :banana eu ma bag saptamana asta iar daca ploua alegem un traseu mai lejer! :cl important e sa ne urnim din loc ca au inceput sa mi se "atrofieze " simturile off -road :h5 orly Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Octombrie 6, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Zeul Manitou a decis: mergem in perioada 10-12 octombrie. Cei care mergeti - confirmati aici. Cei care nu mergeti - ciocu' mic si asteptati urmatoarea ocazie. Plecare Vineri seara/sambata dimineata f devreme - ramane de stabilit ora si sa constituim caravana. Fara troscaneala vineri ca sa ne trezim devreme sambata. Sambata dimineata - intram in traseu devreme - lasam deoparte mocaiala si facem jonctiunea si cu baietii din Buzau (Isuzurider & comp.) Sambata seara inapoi la pensiune si declansam actiunea spritzul duminica, dupa ce se disipeaza - evaporeaza abureala bahica o luam usor spre casa. De principiu as pleca de vineri seara nu de alta dar mi-e lene sa ma trezesc sambata pe la 5 ca sa fiu la nu stiu ce benzinarie la 6 ca sa ne punem in miscare la 7 si sa ajungem in Buzau -Bozioru la 10 si se duce dreaq si timing si tot. ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Octombrie 6, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! A si sa nu uit: un loc de copilot/pasager in vreuna din masini nu m-ar deranja nu de alta dar vin singurel la tulburel. In Kia o sa iau logistica dar in traseu merg cocotzat pe vreuna din masinile voastre. :grin: ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate