Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA!

andy68

Postări Recomandate

Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA!

Ideea de raid la paranormal trezeste interesul unor persoane cu greutate....(n.r. - svejk). Salutam si ne bucura aceasta dorinta de integrare in paranormal a tuturor (printre care si fiica personala) :ha: :ha: :ha:

Andy cred ca este plecat din zona. Subscriu la propunerea lui vitalie sa ne organizam putin. Deci:

cine poa' sa vina in 10-12 octombrie?

1. semaca

2 vitalies

@nikuiorga: s-a facut tuica la bozioru

@niros : cum crezi vere, ne-ar ajuta niste amulete contra la paranormal?! :ha: :ha:

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 301
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Semacule fratioare - daca tot ai inceput lista - hai tot tu sa ii tii evidenta :) am vb cu Orli - vine si el in weekendul ala :h5

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

Nici eu nu pot pentru ca am cursuri de psihoterapie si nu pot sub nici un fel sa lipsesc.

Daca nu schibati data atunci sa aveti bafta sa-l gasiti........................gratarul ..............de la atita tuica !

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

Hai sa vedem ce zice si Andy ca fara "Sfanta Conducere" e mai greu :h5

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

Dom'le vad ca paranormala incursiune a suscitat pasiuni si ma bucur ca si alti "grei" (Mr. Svejk) isi exprima interesul. Ideea e sa sudam-mixam-aglutinam-etc-nam o echipa vesela si vivace. Fiindca multi dintre noi au diverse obligatii sau deplasari in perioada imediat urmatoare - uite eu de ex. plec acum duminica in Italia si nu ma intorc decat pe 5 octombrie rezulta ca pot sa ma bag la deplasarea din perioada 10-12 octombrie.

Deci propun 10-12 oct. deocamdata.

Cine se inscrie pentru 10-12 dati cu mesajul in populatie si scrieti aici.

ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch)

Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! )

Link spre comentariu

eu cu fie-mea si inca un coleg de-al ei subscriem pentru 10-12.

vere niros, cum sa lipsesti tu de la cursurile de parapsihologie ce se profileaza in zona?

Membru Club T44

Link spre comentariu

10-12 oct., o data, de doua ori...io zic ca-i adjudecat. (Vitalies, Orlando, Semaca, Andy, subsemnatul). Vorbim si cu baietii din Buzau...si lista ramane deschisa.

si putem reveni pe 27. :banana

acum sa asteptam sa se intoarca andy din excursie, sa rezerve ce trebuie la pensiune.

Link spre comentariu

Vizitator comisarul moldovan

Prima mea iesire in cadru organizat o sa fie alaturi de Dom' Semaca , in al lui IMS.

O sa fie super tare, Semaca si Comisarul Moldovan in aceeasi masina.

Fiind nou, lamuriti-ma in ce priveste organizarea. Ce, cum, cat, cand?

Link spre comentariu

Ce spaga sa dea omu'? !!??? E probabil impacientat de idee si nu mai nimereste vorbele! PS: asa am fost si eu la prima iesire....Noroc ca am nimerit bine de prima data (n.r. : Garbova) Bine ai venit comisare! si lasa ca te reperam noi, nu ramai nelamurit. Vine taica Andy si ne repereaza pe toti!

deci, se profileaza urmatoarea echipa:

Andy68 (dar cu ce acaret???)

semaca, comisarul moldovan, glaze

vitalies

orlando

knut

niku iorga

lista e deschisa.

In mare ne vom caza la minihotelul din zona (aprox 80 roni pe noapte). Mancam gratare aduse de fiecare (data trecuta a fost un dezmat culinar ), bem ce aduce fiecare - din ciclul alb, sec, mult, gratis...(de regula, spre deosebire de mancare, care de obicei ramane, bautura nu prea face pui....)

Membru Club T44

Link spre comentariu

Dragilor, dupa cum bine stim, cu cat gasca este moderat mai mare cu atat si distractia poate fi pe masura. Intrucat ne place sa-i avem pe prietenutzi cat mai mult cu noi, vin cu urmatoarea propunere:sa facem iesirea in paranormal in weekendul 17-19.10.2008.

motivatii: ar putea sa vina urmatoriii ofroaderi de notorietate: suzuker, red scarlet, varu niros, posibil bogdan 4x4. a doua motivatie , de data aceasta personala, este ca nu mai mergem la odorheiul secuiesc.

Astept opiniile voastre cu privire la schimbarea datei actiunii. Poate reusim sa ne strangem toti doritorii in acelasi timp.

cu drag.

PS: varu' Niros termina cursurile i poa' sa se apuce de amuletele parapshihologice atat de necesare pe traseul din tara Luanei...:dr

Membru Club T44

Link spre comentariu

sa facem iesirea in paranormal in weekendul 17-19.10.2008

eu pas fratilor - distractie placuta :wink:

Link spre comentariu

Ovidiu - no problem, doar nu o sa stati dupa mine ca nu pot eu pe 17 , o sa mai fie iesiri. Eu sunt un om al colectivului daca sunt mai multi pentru 17 sa fie asa :) :h5 nici o suparare Doamne fereste :)

Link spre comentariu

sa facem iesirea in paranormal in weekendul 17-19.10.2008

eu pas fratilor - distractie placuta :wink:

nici eu nu pot in perioada aia. job stuff.

pe 24-26 sau uichendul dupa... as merge sigur. Poate Mentorul nostru in ale paranormalului intra si el pe forum sin ne lumineaza in aceasta privinta...

Link spre comentariu

pe 24 teoretic as putea - daca o sa vrea fiimea - e la mine in vacanta in perioada aia :cn

Link spre comentariu

E clar, Luana a inceput sa ne invarta in jocul ei mistic, e greu de ajuns la tine Zana draga, stim asta.

Ba e Gotis, ba e Hansaru, ba niciunul nu mai exista de fapt...... acuma ne face iar ferfelita si parca vad ca nu mai iese nimic in octombrie.

Daca semeni OZN-uri culegi extraterestrii cu gipane, care o dau dintr-un weekend intr-altul pana ametim de tot :T

Ne trebuie o capatenie ( parca aveam una, Andy unde esti prietene sa vezi ce face Luana din noi ?? ), care sa zica sus si tare cand ne urnim si care o putea, o putea !

:uameni

Ce ar fi viata daca nu am avea curajul sa riscam ceva ?
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare