bogdan4x4 Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! ''Fara troscaneala vineri ca sa ne trezim devreme sambata.'' Ce sever e nenea asta........au au aaaauuuuuu. Gata sefu'....promitem ca nu ne atingem de strop de bere vineri seara.....si ca ne culcam la 9 ca sa fim fresh sambata dimineata. Yeah....right :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Domne... :g Intelegeam sa inceapa varu' niros cu proteste si temeri referitoare la fenomenele naturii... ploaia, bruma... cauzeaza la catifea... mergem frate orlando, mergem! se incinge topicu'...n-apuc sa postez trei vorbe ca pac, am doi, trei antevorbitori... Eu plec de vineri p.m. Andy, cazarea e OK? Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ORLY 4X4 Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! plecam si noi vineri:eu si copilotul meu cristi. andy,mi-ar face o deosebita placere sa te am in masina ca pilot ,copilot ,pasager sau ce doresti tu.in ceea ce priveste vineri seara , nu cred ca rezist tentatiei unui sprit si o barfa mica cu o asa companie. :banana :banana :banana :banana vitali ce vesti mai ai de rotile mele? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! cristi, sa iei o dalta cu tine...sau sa renuntati la antifurturi :ha: :ha: :ha: Si mai am o nedumerire: nu mai stiu, cine a adus data trecuta vinu' ala alb, sec, mult....gratis.... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Subscriu la plecarea vineri seara - copilot evident Natalia. De roti doar promisiuni :sr - se pare ca Goodrich scrie pe noi (asa ca sa-i incurcam pe toti :ha: :ha: ) Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ORLY 4X4 Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! da abia astept ! eu primul vitali al doilea (sau invers) iar ultimii o pun de un gratar ca oricum nu au ce face :ha: :ha: :ha: :ha: :banana :banana :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! http://www.octogonul.myforum.ro/tara-luanei-vt590.html lumea chiar se intereseaza de zona!!! si daca stai sa te gandesti ca noi chiar avem cu ce... PS: cine a venit cu Liviu, ajutorul nepretuit de la gratar.....sa-l anunte negresit de iesire!!! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
knut Postat Octombrie 7, 2008 Partajează Postat Octombrie 7, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! In sfarsit va venit mintea la cap sau va-ti facut icoane pe sticla cu chipul Luanei :ha: Si eu vreau sa ajung vineri seara ( sa-l dau in gat pe ala care pune gura pe mastica ) Va dau un pont: care aveti copilot cu permis puteti sa dati cu Jackul inainte de a ajunge la pensiune :) ca acolo ne cearta nenea Andy ca ne aburim inainte de marea cautare ! Pe vineri, dragilor ! Ce ar fi viata daca nu am avea curajul sa riscam ceva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 7, 2008 Partajează Postat Octombrie 7, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! @knut: Cu Hi Jackul o sa-l ridicam dimineata din pat ...pe vitalie.... @Orlando... completeaza-ti locatia in prezentare, sa stie lumea de unde esti. Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Octombrie 7, 2008 Partajează Postat Octombrie 7, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! andrei, fa o situatie cu participantii...si sa stim si de cate camere e nevoie. io din pacate voi fi doar la spritzul de vineri :grin: si off-ul de sambata. copilot la care va faceti mila, ca n-am acaret. PS: la ce traseu va ganditi? (am un prieten din zona care vrea sa vina cu M-ul, si sa stiu pe unde-l pun sa ne astepte). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 7, 2008 Partajează Postat Octombrie 7, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! @niku iorga; iar te duci la mica sirena, hotomanule??? O sa-ti inghete... coassstele in tine de frig! :twisted: :ha: Io pot sa te iau in bena, la IMSeu :ha: stii ca e degraba primitoriu. Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Octombrie 7, 2008 Partajează Postat Octombrie 7, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! @niku iorga; iar te duci la mica sirena, hotomanule??? O sa-ti inghete... coassstele in tine de frig! :twisted: :ha: Io pot sa te iau in bena, la IMSeu :ha: stii ca e degraba primitoriu. stiam eu ca nu ma lasati la greu :h5 dak ploua tare, poate apar sirene la pensiune :grin: sau zane...cine stie ce surprize ne rezerva Luana. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 7, 2008 Partajează Postat Octombrie 7, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! ploile nu s-au aranjat asa ca n-am cum s-apar p-acolo. imi pare foarte rau, mai ales ca vroiam sa arat la domnu' solomon ce si cum e cu toyota ca n-are nevoie de troliu. data viitoare insa, pazea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Octombrie 7, 2008 Partajează Postat Octombrie 7, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! domnilor, cu regret si amaraciune in suflet nu mai pot merge la zuk fest desi pregatisem acaretul. Partea buna si nesperata a lucrurilor este ca acum o sa merg la paranormal(i). Asadar " i'm in ", eu+pretena cu samurachele si inca niste prieteni buni (un cuplu) care vor merge cu vitara mea cea alba. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Octombrie 7, 2008 Partajează Postat Octombrie 7, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! deci, participanti pana acum: andy68 semaca vitalies orlando knut niku iorga susuker + prieten bogdan 4x4 6 masini din numaratoarea mea. am uitat pe cineva?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Octombrie 7, 2008 Partajează Postat Octombrie 7, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! @knut: Cu Hi Jackul o sa-l ridicam dimineata din pat ...pe vitalie..... :ha: :ha: :ha: Ñ�e inseamna experienta :ha: :ha: numai sa nu dati cu el .... prea tare :ha: :ha: :ha: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Octombrie 7, 2008 Partajează Postat Octombrie 7, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Ma bazam pe Redscorpion ca vine si veneam si eu cu el. Dupa cum se pare......nu mai poate veni ca sotia lui e la job sambata......asha ca......... Sunt fiul ploii :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
knut Postat Octombrie 7, 2008 Partajează Postat Octombrie 7, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! @knut: Cu Hi Jackul o sa-l ridicam dimineata din pat ...pe vitalie..... :ha: :ha: :ha: Ñ�e inseamna experienta :ha: :ha: numai sa nu dati cu el .... prea tare :ha: :ha: :ha: Daca lui Semaca ii place sa bea di Hi Jack e problema lui, eu vroiam sa-i dau cu Jack Daniels, obiect cu care nu stiu daca il putem ajuta pe Vitalies sa se dea jos din pat :ha: Ce ar fi viata daca nu am avea curajul sa riscam ceva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
knut Postat Octombrie 7, 2008 Partajează Postat Octombrie 7, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Ma bazam pe Redscorpion ca vine si veneam si eu cu el. Dupa cum se pare......nu mai poate veni ca sotia lui e la job sambata......asha ca......... Sunt fiul ploii :grin: :grin: :grin: Frate Bogdan, daca iti place zguduiala si inghesuiala te invit cu cea mai mare placere in YJ, am decat o copiloata cu mine. Zi o vorba ! Ce ar fi viata daca nu am avea curajul sa riscam ceva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Octombrie 7, 2008 Partajează Postat Octombrie 7, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Nu ma tem eu nici de dinti clantaniti si nici de rucsaci care sar la gat........sarumana de oferta. am rezolvat deci cu un loc......mai rezolv cu unul si pt "doamna 4x4"? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Octombrie 7, 2008 Partajează Postat Octombrie 7, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Bogdane in autobuzul meu este loc pentru toata lumea ... :wink: sunt locuri prin padure unde nu prea e loc pentru el dar asta e din alta opera :ha: :ha: :ha: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanuel Postat Octombrie 7, 2008 Partajează Postat Octombrie 7, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Cand plecati ? 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Octombrie 7, 2008 Partajează Postat Octombrie 7, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! vineri pe la un 5-6 seara (io unu muncesc vineri) va coafeaza? sunt 2 variante de traseu: 1. Bucuresti-ploiesti-valeni de munte-cislau-colti-bozioru. pe traseul asta sunt 2 portiuni de drum forestier usor (l-am facut la prima incursiune in paranormal). 2. Bucuresti-urziceni-buzau-bozioru (doar asfalt). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Octombrie 7, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Bai nene, eu nu mai inteleg nimic, astia de la kappa cu vremea s-au sucit si sambata o dau ca ploaie. Culmea e ca de marti pana vineri e soare si apoi hop! tocmai sambata ploua si dupa aia iar soare pana sambata urmatoare. Va rog daca stiti si alt site cu prognoza sa vedem cum stam. Daca ploua programul o sa-l adaptam din mers, nu de alta dar sa inaintam acolo unde vroiam poate deveni dificil daca nu chiar imposibil (Isuzurider si Sherpalo pot confirma) Sa nu credeti ca mai e joaca de copii din vara, atunci cand era arsita si nu mai plouase de 100 de zile sau daca plouase temperaturile mari au facut uscarea rapida. Acum acolo ne asteapta doar NOROIUL si PLOAIA si FRIGUL (MIN 3 MAX 13) asa ca toale groase obligatoriu. Maine detalii privind cazarea. ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Octombrie 7, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Vineri seara Bucuresti-Bozioru prin Buzau doar asfalt, nu are rost sa o balanganim prin Cislau pe intuneric cand "the real fun" incepe a doua zi - o sa fie timp de noroiala destul o zi. Propuneti locul de intalnire, eu zic la OMV/MOL din Colentina, la iesire la ora 19. asta ca sa ajungem in 2 ore la Bozioru. ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate