vitalies Postat Octombrie 9, 2008 Partajează Postat Octombrie 9, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! cat despre sarit... tu vorbesti, cascadorule! Pai tocmai de aia - din experienta :ha: Acu lasand glumele - doamne fereste sa te rastorni in cabrio fara roll cage. Nu cred ca mai ieseam pe pic ioare din rapa aia daca aveam soft top fata cusca :f2 @Nicu Iorga - plecam cu tot plutonul la 18-19? Ne auzim maine la telefon sa stabilim cand si unde ne intalnim. Eu zic pe la 17 te iau de unde stai. Ne ajunge o ora pana la Doraly? Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Octombrie 9, 2008 Partajează Postat Octombrie 9, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Mai stimatilor colegi.......e hotarata. Maine plec spre Bozioru cu Redscorpion. Invartim roata pe la 17 30.....deci domn' Semaca.....mergem impreuna si "together". Spuneti si mie..... cum ajung la destinatie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! @Bogdan: Ma ajungi din urma pina la podul de la intrare in Buzau si de acolo mergem impreuna.Eu la 16.30 sunt la metro voluntari apoi pe la 17.00 plec spre Buzau. Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pokemon Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! da... adevarul e ca i-ai raspuns la intrebare cu asta.... :ha: Just.... Poke :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! da... adevarul e ca i-ai raspuns la intrebare cu asta.... :ha: Pokemoane, rautate mica, stiu sa ajung la destinatie dar nu stiu sa explic cum..., traseu, alea, alea... d'aia am zis ca-l astept. Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pokemon Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Deci... privire inteligenta dar imposibilitatea exprimarii..... :h5 In alta ordine de idei, pensiunea e in satul Bozioru, nu ? Pai ma gandesc ca nu sunt prea multe acolo, nu.... ??? Just.... Poke :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Ciudat, nu? si cand te gandesti ca nu sunt inginer..... Cred ca bogdan se referea la drumul pina acolo si nu la bajbaiala dupa pensiunea din sat, mai, Pokemoane, mai... :uameni Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! am vorbit cu andy68, se pare ca are ceva probleme de rezolvat si ajunge mai tarziu, cu masina personala. eu vin cu un participant surpriza, si nu ma pot pune in miscare mai devreme de 18.00. Propun sa ne intalnim la ora 19.00 la prima benzinarie dupa Doraly. Oricum, statiile pe 16 si comunicam. Traseul e urmatorul (doar asfalt): Bucuresti-Buzau (E85) . Mergeti pe varianta Buzaului pana treceti un pod, dupa care dreapata, intrati pe sub pod si tineti indicatorul de Nehoiu/Brasov. O sa mai fie la un moment dat un pod, de pe care trebuie sa coborati pe la jumate si sa intrati pe sub el (chiar sub pod e un sens giratoriu, tineti inainte)...si ajungeti la DN 10 spre Brasov. Undeva dupa loc. Magura faceti dreapta, Cozieni-Bozioru. Pensiunea e in centrul localitatii Bozioru, dupa ce treceti un pod faceti dreapta, coborare usoara pe un drum neasfaltat, treceti un podetz si intrati in curtea pensiunii Runcosu. continuarea o cunoasteti :bannana Atentie: la pensiune nu e semnal. a dat andy68, intr-unul din posturile anterioare, nr de telefon fix de la pensiune. Succes !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pokemon Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Ciudat, nu? si cand te gandesti ca nu sunt inginer..... Exact asta ma gandeam si eu.... ciudat de tot.... :ha: Just.... Poke :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! îmi pare tare rău că nu pot să ajung ÅŸi eu ... Tocmai am aflat că mîine dimineaţă trebuie să ajung la TimiÅŸoara. Vă doresc distracÅ£ie plăcută ÅŸi aÅŸtept poze să văd ce-am pierdut......poate mai merge cineva ÅŸi săptămîna viitoare... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Pokemoane, tu nu mergi bre la noroi? Ca vad ca numai strambe bagi :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Ciudat, nu? si cand te gandesti ca nu sunt inginer..... Exact asta ma gandeam si eu.... ciudat de tot.... :ha: o reincarnare ceva?? ca tot mergem spre taramul paranormalului - ia sa vezi: pleci doctor acolo si te intorci inginer :ha: :ha: :ha: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Eu cu Orlando si Cristi facem jonctiunea in parcare la Doraly la 17.30 stam pana la 18.00 . Am vb cu Bogdan si Redscorpion - o sa incerce si ei sa ajunga la 5 jumate. Mai vine cineva la 17.30? Din cate am inteles o sa mai fie o mica coloana pe la 19.00 - Fabian si Andy deocamdata. Daca e cineva fara masina dati-mi de stiut - si la mine si la Orlando sunt locuri destule libere. Daca e sa iau pe cineva din oras sunati-ma - Orlando e deja la Doraly si nu mai vine prin Buc. tel 0721405688 (Vitali) Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! ii dam si noi bice si poate va ajungem :dr2 ne auzim la tel si prin statii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Azi l-am "incaltat corespunzator" pe domnu' Orlando, asa ca sa va feriti din calea lui :ha: :ha: :ha: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Octombrie 11, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Din pacate tocmai capul devine coada. :P Din motive STRICT PERSONALE a trebuit sa raman in Bucuresti, S-a intamplat pe ultima 100 de metri, ceva absolut neprevazut. Mor de oftica ca daca nu m-am pregatit cu haleala si lichid de frana (Bushmills tocmai de la mama lui din Irlanda), nu m-am mai pregatit niciodata. Sper sa aveti vreme buna, sa va distrati bine si sa beti si pentru mine. Hasta la vista baby! ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pokemon Postat Octombrie 11, 2008 Partajează Postat Octombrie 11, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Bre Andy... Bine ca ai lamurit situatia. Nu de alta dar toti cei de la Bozioru au crezut ca a avut loc primul fenomen paranormal: Disparitia ta !! :ha: :ha: Just.... Poke :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Octombrie 11, 2008 Partajează Postat Octombrie 11, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! sunt frant, acolo actiunea inca e in derulare... la fericitul eveniment au participat 8 masini, in jur de 15 persoane s-a urcat pana la Vf. Penteleu (spre dezamagirea noastra, drumul a fost reparat si e ok, plus ca in varf era ceata si n-am putut profita de priveliste). la intoarcere s-a incercat un drum mai hard, ocazie cu care s-au noroit si masinile. mai revin maine cu impresii si poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 12, 2008 Partajează Postat Octombrie 12, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! am si eu ceva poze ..... de la spritz..nu am din pacate ca m-am culcat devreme ... :h5 cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 12, 2008 Partajează Postat Octombrie 12, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Iesirea a fost foarte frumoasa,normal, nici nu are cum sa nu fie daca esti alaturi de prieteni! Desigur ca, din motive, citez, "STRICT PERSONALE" , nu am reusit sa ajungem la land mark-urile tarii Luanei. Salvatorul expeditiei a fost niku iorga care ne-a urcat pe Penteleu. Luana, totusi, s-a razbunat, nu numai pe ORGANIZATORUL nostru, Andy68 :P , lasandu-l in mod samavolnic acasa, singur, cu motivul pesonal :twisted: , dar si pe noi, participantii! Orlando a parlit ambreiajul si si-a rupt amortizoarele, Vitalie rupt caseta directie (reparat) si planetare spate, eu ramas fara tractiune spate (planetara)... De mentionat, in afara stuporii generale provocata de confirmarea avuta cu aceasta ocazie, a disparitiei paranormale (bine zis pokemoane :h5 ) si prematura totodata, din peisajul offroadistic romanesc, a prietenului nostru Andy, de mentionat zic, voia buna si relaxarea care au constituit parte din ingredientele acestei iesiri. Remarcam prima iesire in teren a Comisarului Moldovan, copilotul meu; are un mitsu super ce va fi pregatit de off road in atelierele harniciei. Mentionez pe Emanuel si sotia (nicole), au fost magnifici! Nicole a reusit sa-si dobandesca un nou apelativ (de la cine altul decat bogdan4x4...): TRANCANICI :ha: :ha: :ha: Remarcam totodata demonstratia pertinenta de offroad a lui pokemon si suzuker, magistral asistati de bogdan4x4. Asteptam pozele participantilor sa putem sa mai comentam pe marginea lor. In incheiere nu pot sa spun decat ca, cu mare parere de rau, Andy dragule, (ne-) ai pierdut... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 12, 2008 Partajează Postat Octombrie 12, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Bietu' de Andy, banuiesc eu ca a uitat computerul logat pe forum si Marea Sefa Oficiala a vazut topicul "buclucash" :ha: :ha: :ha: ... ca atare, tanarului nostru insuratzel i s-a interzis plecarea catre plaiurile cu dor, mancare si bautura ... vai, vai, ce pacat :banana ... @semaca : ... ia mai baga, stimabile, niscaiva comentarii ... cum merge masina maestrului Lucian [ lipoveanu ] ? ... cum 'reaku de-ati rupt acaretele ? ... hai, nu ne lasa in ceata ! :ha: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Octombrie 12, 2008 Partajează Postat Octombrie 12, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Toata iesirea a fost bestiala. Incepand cu prima seara in care am fost grataragiul sef si m-am imbatat ca un birjar :ha: :ha: :ha: Ziua a doua a inceput ca si data trecuta cu trezirea mea in scopul participarii la traseu :ha: :ha: a fost greu - atat pentru cei care se luptau sa ma trezeasca cat si pentru mine care voiam sa mai plutesc intre cele doua lumi ..... ei au fost multi si au castigat - respect si multumirile mele fratilor. Dupa cum a zis si maestrul Semaca onoarea calatorilor a fost salvata de Nicu Iorga care ne-a dus la Penteleu. Desi traseul a fost usor - pentru mine a fost suficient ca sa mai las niste "topicuri de pizza" :ha: :ha: ptin padure :ha: . In fine toate organele interne au inceput sa protesteze si vederea sa-mi faca feste. Ca sa nu fac vre-o baznaiae l-am rugat pe maestrul Bogdan sa preia carma Galoperului - ceea ce a si facut foarte fain. Eu am trecut la confort sporit in patrolica al lui Red Scorpion - unde am fost oblojit cu ce trebe si dus pe varful Penteleu. Acolo am mai lasat o pizza (am marcat teritoriul) :ha: :ha: si am mai horcait pe bancheta din spate a Galloperului. In fine coborirea - am ramas in Galloper - Bogdan la carma, Natalia la locul ei - eu in spate. Toate organele interne au complotat cu mine asa ca aratam mazi mult zombi decat om - colac peste pupaza m-a apucat un sugit de nu se mai oprea - ma epuizat. Pe la jumatatea coborarii - trosc si la Galloper incepe sa se blocheze directia. Oprim - semicaseta de directie rupta in doua. Ce facem - un nene binevoitor de prin locuri s-a oferita sa ne ajute - dar aveam de mers cam 14 km pana unde avea atelier. Cu ciu cu vai am juma de drum a coborat Bogdan - apoi au plecat sa se innoroiasca pe niste drumuri de TAF - am continuat cu Doctoru (de masini) Cristi la Galloperul meu - si Orlando cu Cornelia, Natalia si zombi in Celelalt Galloper care a pierdut ambele amortizoare pe spate si topaia de mama focului - ceea ce nu era deloc bine pentru trupul meu mult chinuit :ha: L-am lasat pe Cristi ( sarumana - mare boier!!!!) la atelier sa repare semicaseta si am plecat la pensiune unde m-am culcat si am dormit vreo 14 ore. Duminica ma trezesc VIU!!! si intreg - si hopa hai la Agaton cu pesterile lui. Urcare fara probleme. Pe coclaurile langa pesteri ma mananca in locul stiut sa urc pana in buza padurii - am prins un damb cu inclinatie laterala de iarba a fost la 20 de cm de fata mea si mi-am zis - iara o pun pe o parte NU!!!!! am dat gaz si am decolat din santul ala cred ca un metru - la aterizare din zapaceala si prostie nu am luat piciorul de pe gaz - TROSC si planetara spate nema!!!! :grin: Am ramas 4x1 deoarece pe iarba mai tragea doar o singura roata fata. Cand am coborat am vazut ca scara laterala este indoita - clar ca ea m-a salvat de belea am stat sprijinit in prag!!!! In mare cam asta a fost - la intoarcere m-am troliat de Orlando odata ca o singura roata nu-mi oferea suficienta tractiune si inca odata m-a scos la o panta la sufa. In rest am ajuns doar cu tractiune fata pana la Bucuresti si directia praf dar a tinut si de data asta calutul :) Concluzie - o iesire superba cu niste OAMENI minunati!!!! Mai vreau - hai la mai multe.!!!!!! PS - am facut o tura prin parau cu Samurake lui Suzuker si m-am imbolnavit de masinuta aia - vreau si eeeeuuuu!!!! Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Octombrie 12, 2008 Partajează Postat Octombrie 12, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Eheeeiiii.....si uite asha Luana ne-a imbrobodit si tura asta...... Ne-a ametzit de cap......ne-a invartit.....ne-a sucit........ne-a dus pe drumuri de munte si pe curs de rauri repezi......ne-a facut sa ne simtim aproape....sa ne ajutam.....sa tragem unii de masinutele celorlalti si sa ne re-re-reimprietenim. Calauza noastra a fost asha dupa cum s-a anuntat inca de la inceputul topicului.....domnul andy68 ....pe care l-am simtit atat de aproape de Luana incat am ajuns sa credem ca este la randul lui o legenda......un vis...o plasmuire a imaginatiei noastre infierbantate. Ne pusesem noi ceva sperante in faptul ca vom avea un ghid in taramul ala paranormal.......in tzinutul "cel de poveste"......in tara tineretii fara batranete si.......si cand colo......ce sa vezi. Au cantat sirenele sau sirena......si bietul Ulise a sarit in apa urmandu-le cantecul........ A parasit corabia fara sa zica "la revedere marinari" Nu ne-a trecut prin minte din prima sa-l legam de un catarg........asha ca de vineri incoace........ne tot gandim sa-i oferim ceva proptele....obiecte relativ lungi si groase de care sa se tzina bine.......bine de tot. S-a ras un pic de intamplarea asta.......dar glumele erau din categoria "sa radem cu dintii stransi". Altfel........a fost minunata atmosfera.....conversatia........faptul ca mi-am luat una peste bot de am ramas fara replica.....(sa va spuna Semaca exact povestea pt ca eu sunt inca traumatizat :grin: ).......peisajele......tuica fiarta cu care am fost intampinati la venire....padurea in luna lui octombrie. Abia ne-am despartit.......dar deja mi-e dor de voi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 13, 2008 Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Nu ne-a trecut prin minte din prima sa-l legam de un catarg........asha ca de vineri incoace........ne tot gandim sa-i oferim ceva proptele....obiecte relativ lungi si groase de care sa se tzina bine.......bine de tot.. Eu nu pot sa ma laud cu obiect lung si gros dar... scurt si gros se poate ??? :ha: :ha: :ha: Altfel........a fost minunata atmosfera.....conversatia........faptul ca mi-am luat una peste bot de am ramas fara replica.....(sa va spuna Semaca exact povestea pt ca eu sunt inca traumatizat :grin: Ahh, a fost tare de tot... Vorbeam despre stilul de a scrie pe forum a lui Bogdan, cum este asemnator de felul cum si vorbeste.... asa.... cu puncte, puncte....parca... sta langa tine cand scrie....:ha: :ha: Si... ce credeti.... Trancanici (n.r. sotia lui emanuel) zice catre bogdan: asta inseamna ca dai dovada de o mare "ORALITATE" Bogdan parea ca nu intelege notiunea abstracta , asa ca i-am tradus eu: asta inseamna ca esti un .... (bip) m...ist :ha: :ha: :ha: nu tre sa va mai spun ca...l-au lasat nervii :ha: :ha: :ha: .... deja am inceput sa scriu si eu cu puncte, puncte....e cazul sa ma opresc... sa nu dau dovada de prea multa oralitate.... :ha: :ha: :ha: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 13, 2008 Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Sa fiu al 'reakului :ha: , pai eu scriu cu "puncte, puncte" de cand ma stiu ... insemna ca o sug inca de mic, este ? :ha: :ha: :ha: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate