Noroila Postat Aprilie 15, 2019 Partajează Postat Aprilie 15, 2019 Salut, ai pastrat pe intreaga durata a campionatului puntile inguste? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
meister_raul Postat Aprilie 15, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2019 Salut, ai pastrat pe intreaga durata a campionatului puntile inguste? Salut, masina are punti late daca la asta te referi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
meister_raul Postat Ianuarie 16, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2020 (editat) Pentru ca SSj-ul avea nevoie neaparat de o schimbare si caroseria era slabita de vreme si de terosonul dat peste rugina si pamant (n-am dat eu) am mutat toata configuratia masinii, motor, punti, troliu etc pe alt sasu si caroserie si i-am pus gand rau SSJ-ului....Urmeaza o serie de modificari si anume: -motor j20a -conversie la elicoidale -troliu interior -rollcage -punti ranforsate Suspensia va fi construita sub atenta indrumare a lui Minitehnicus :h5 OFF TOPIC: Cam slaba activitatea in ultima vreme pe forum, vad ca toti s-au mutat "pa facebook" si pun acolo fel de intrebari stupide la care ar gasi raspunsuri pe forumuri (ie imposibil de greu sa dai un search pe google)....Eu o sa ma ambitionez si o sa postez aici in continuare :) Editat Martie 14, 2020 de meister_raul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
meister_raul Postat Ianuarie 26, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2020 Cam asta e progresul pana acum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CosminSt Postat Februarie 18, 2020 Partajează Postat Februarie 18, 2020 Foarte interesant progresul. Nu te opri din postarile pe forum, desi marea parte a activitatii s-a mutat pe facebook. E de apreciat hotararea ta. Felicitari! Daihatsu Feroza '94 Slow&NotLow Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate