Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!!

Postări Recomandate

Dragii mei ....

Poate unii ma cunosc ... poate altii nu ... Acest lucru prea putin conteaza ... Incerc sa deschid aceasta discutie pentru a va relata cateva din intamplarile dezgustatoare de care am avut parte in acest week-end la aceasta asa-zisa etapa ... Haideti sa o luam cu inceputul sa zicem ...

Prima zi ajungem la proba speciala. Aceasta fiind plina de noroi mare si ravene in cateva locuri bune. Booon ... Intru, mai pe locul 5 parca, ca de, avusesem si un mic ghinion de vreo 70-80 min cu alternatorul dar nu asta e discutia .... Deci, intru in proba, proba fiind deja hartanita si de cei 2 prieteni ai mei de BGS cu ale lor roti .... Noroiul si mai umflat .... Nu reusesc sa termin in cele 10 min t-max ... Le atrag atentia organizatorilor de acest lucru si de faptul ca pot pune pariu ca nimeni nu va mai face acea ps pentru faptul ca se schimbase radical dupa cativa concurenti si daca eu nu am putut trece cu ale mele 42.5 este clar ca ... Ma rog ... imi iau t-max si ce sa vezi am si dreptate nu mai reuseste nimeni sa se incadreze, ps devenind de nefacut in cele 10 min. Booon .... Ajungem la Finish unde ce sa vezi doar 4 concurenti din 12 facusera proba si ce sa vezi doar printre primii si nicidecum cei dupa mine ... Organizatorii si ... atentie fara nici o contestatie depusa, fara nici o "interventie", declara proba speciala anulata .... De la ei putere .... Booon .... Ziua a doua decurge relativ normal desi 80 % traseul pe invers cu cateva mici devieri si .... aceeasi ps .... DAR PE INVERS .... fiind toate noroaiele spre vale cred ca mai toate lumea a facut-o in acele 10 min ...Ajungem la finish ma duc la hotel ... Ma trezesc in Sfanta Zi de Duminica .... deschid FB ca mi apareau p'acolo niste notificari, in pat fiind sa vad clasamentele pe cele 2 zile extrem ... cu proba speciala din ziua 1 deci cu 2 zile in urma anulata ... clasamente afisate Duminica la secretariat fiind pe locul 3 ... Ajung la secretariat unde erau aproape toti concurentii de la extrem ... prietenul nostru ( si nu zic in ras, ci chiar pe bune ) Tzuparu .... Unde se supunea la un fel de vot de catre concurenti ( ??? ), lucru nemaintalnit daca sa se mentina anularea ps din ziua 1 sau nu .... Pai in primul rand cum sa voteze concurentii ???????? In al doilea rand afisezi un clasament seara la 11 si dupa aceea vrei sa-l modifici ??? Pai de ce ??? Ma rog sunt intrebat de ce parere am si le spun exact ... Ori ce decizie luati desi nu mi se pare normal sa poata fi influentata decizia organizatorului la 14 ore dupa afisarea oficiala, o voi respecta dar sa ma anunte asupra deciziei si sa refaca clasamentul daca considera ca pot face modificari ori de cate ori vor ei .... sa stim ce pozitii avem ce strategii avem, etc ..... Are cumva sens sa va anunt ca la punctul 8 -- Clasamente pagina 15 mai exact din regulament 2016 scrie ca ... si citez copy paste .... " Dupa terminarea fiecarei zile de concurs (stagiu de traseu), arbitrii oficiali CNOR vor face public clasamentul cu cel putin 180 min. înaintea urmatorului start. Clasamentul partial va fi si ordinea de start in stagiul urmator " ???????? Pai dragii mei si este si normal safie afisat cu cel putin 3 ore inainte ca sa poata fi depuse eventuale contestatii sa fie si rezolvate si sa se poata incepe urmatoarea zi sau stagiu cu ordinea de start cunoscuta .... Mi se comunica ca va ramane decizia de cu o seara inainte si se va respecta ce a fost afisat oficial peste tot inclusiv pe FB ( probe sunt ). Ma duc sa mananc ceva caci pana la extremmai erau 2 ore .... Incepe trial-ul .... Dupa o ora de la start trial mi se comunica ca brusc organizatorul a schimbat decizia de a anula ps din ziua 1 acest lucru fiind IN TIMPUL SUPER SPECIALEI !!!!!!!!!! deci nu cu minim 3 ore inainte de start .... SI DUPA CE PUSESEM MASINA PE POZITIA 3 LA START ... deci totul se desfasura conform clasamentului dat si afisat si parafat .... Intreb cum e posibil asa ceva si mi se raspunde evaziv ceva de genul ca s-au mai gandit ca ....ma rog mai nimic .... intreb care e clasamentul nou ... mi se raspunde atentie ... in timpul desfasurarii ss ... ca nu l stiu si o sa-l refaca DUPA terminarea SS .... Intreb mai oameni buni cum sa faceti asa ceva ... Art.8 -- Clasamente care e de cand e off-roadul ... afisarea cu 3 ore inainte de inceperea uramtorului stagiu .... Ce dracu ca doar e simplu .... Intreb daca nu avem clasament ceea ce din pctul meu de vedere nu mai ai cum sa-l modifici IN TIMPUL SS ... in ce dracu de ordine luam startul si la ce puncte suntem unii de altii .... Mi se raspunde deja agasat de catre un nene de p'acolo mai sef .... ca .... pai nu scrie pe ordinea aia ??? .... PAI AIA TOCMAI MI-AI ZIS CA NU E BUNA !!!! BRUSC NU MAI E BUNA !!!! Luam startul in ss extrem ... nu daram jalon nu rup banda nu nimic ... fac 2,22 min nici bine dar nici rau ... cand termin imi spune cineva de pe acolo .... vezi Gafita ca te-a depunctat 100 puncte ca nu a purtat Tibi ( copilotul centura) .... ZIC CE ?????????? NU AM AVUT TROLIERE NU S-A DAT JOS DIN MASINA .... La finish trebuia sa te dai jos din masina sa mearga copilotul 10 metrii sa apese singur pe butonul de stop cronometru ( nimic de comantat foarte frumos ). Ma duc si intreb ... Cine a spus aberatia asta ???? Revoltat bineinteles ..... imi spun cele trei doamne sau domnisoare nu are asta importanta de la clasamente ..... NOI SPUNEM .... ZIC CE ??????? Tibi nu s-a dat jos din masina decat la finish .... Ele zic pai noi l-am vazut ca nu avea centura cu vreo 10 metrii inainte de finish .... Zic .... MINCIUNI .....Si asa este .... in momentul si in fata arbitrului de finish Tibi si-a scos centura si a coborat alergand catre butonul ala .... O minciuna mai mare nu am auzit .... si acum apar marile intrebari ....

1. CUM DRACU VAD 3 PERSOANE DE LA O MASA, STAND JOS, CU 2-3 LAPTOPURI IN FATA LA O DISTANTA DE 25-30 METRII PE PUTIN PRINTRE COPACI, LA O MASINA IN SUPER MISCARE MURDARA FAPTUL CA DE FAPT CE AU SPUS ULTERIOR IN RESPINGEREA CONTESTATIEI CA EL PURTA DE FAPT CENTURA DAR SI-A DESCHIS "CATARAMA" CU 10 METRII INAINTE .....DECI ELE DE LA MASA URMAREAU ABDOMENUL SAU STOMACUL UNDE ESTE CATARAMA SI AU VAZUT DE LA 30 METRII IN MISCARE SUB BORD PRINTRE COPACI CATRAMA ROSIE DE LA NISTE CENTURI ROSII, TIBI AVAND UN HANORAC ROSU !!!!!!!!!!! CATARAMA DESCHISA CU 10 METRII INAINTE DE FINISH ???? Deci el avea centuri sa inteleg ... dar si-a desfacut catarama cu 10 metrii inainte asa au vazut ele ..... cum dracu ???? este de domeniul furtului pe fata !!!! Arbitrul de la finish nu a consemnat nu a vazut asa ceva care era langa masina si au vazut ele cum el a deschis " catarama " de sub bord de la 30 metrii .... ??????? Cum dracu ma oameni .... DESPRE CE VORBIM !!!!! ALOOOOOOO ..... Deci .... Oameni buni .... imi mai dau 100 puncte pt lipsa centura .... schimba clasamentul pe 2 zile iar dupa teminare ss .... imi mai adauga 140 puncte si iata cum de pe pozitia 3 ajung fix pe pozitia 7 cu vreo 230 puncte in plus brusc ....

O sa incerc sa atasez si contestaiile si clasamentele before and after furaciune .... si raspunsurile la ceste contestatii ....

Oameni buni ... Asa ceva sa modifici clasamentul in timpul ss ... cand nu mai ai cum ... e clar ...( Art. 8 ), sa nu afisezi ordinea de start noua, clasamentul nou, desi repet nu mai avea cum sa fie modificat, sa ma minti in fata ca si-a deschis catarama centurii cu 10 metrii inainte de finish, cum tu ai vazut de la 30 metrii sub bord ...... Eu asa ceva nu am pomenit ..... ESTE INIMAGINABIL !!!!!! TREZITI-VA !!!!

Oameni buni ... Este normal sa fie arbitru sotia si nu una ci doua ale concurentilor ????? Cum dracu mai poate fi un arbitraj corect cand sotul sau iubitul cu care stai in casa concureaza ???? Si culmea ... acea persoana il si vede pe copilotul meu de la 30 metrii ca isi desprinde catarama si imi da 100 puncte .... Cum cei de pe locul 6 au ajuns pe locul 3 si eu de pe 3 am ajuns pe 7 in conditiile in care fata de cu cateva ore inainte nu facusem nimic, ba din contra trialul in 2,22 minute far nici o penalizare ( doar asa zisa catarama inventata ) ....

PROMIT CA MA VOI ADRESA PRIN INTERMEDIUL AVOCATULUI MEU TUTUROR FORURILOR ABILITATE INCLUSIV INSTANTELOR DE JUDECATA DACA ESTE POSIBIL .... PENTRU CA POT FINANCIAR SA DUC ACEST LUCRU .... PENTRU A NU VI SE INTAMPLA ACESTE MAGARII SI TALHARII EFECTIV SI VOUA !!!! ESTE ABERANT INADMISIBIL SI JOSNICA ATITUDINEA ORGANIZATORILOR SI A ARBITRAJULUI !!!!!

Astept comentarii pertinente atat pro dar mai ales contra ..... si ... FELICITARI CONCURENTILOR SI BRAVO IN PRIMUL RAND LUI ANDY SI LUI MARIUS BINEINTELES SI COPILOTILOR LOR .... BRAVO ...

Range Rover un fel ( 4.0 V8 BMW 286 CP )

Ford F-350 V8 Diesel 450 CP

Polaris RZR 800 si multe alte dracii .....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 186
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!!

Nu ma cunosti, dar eu te stiu si mai stiu ca ai mai fost furat si cand il aveai pe Lupu copilot, deci nimic nou, poate doar nivelul si gravitatea a crescut.

Peste tot, rudele concurentilor n-au voie sa fie in arbitraj sau organizare, ca asa ar putea concura si organizatorii, nu?

Pe viitor, te sfatuiesc sa dotezi masina cu niste placi de plumb, nu pentru a nu te vedea arbitrii cu dispozitivele cu raze X si gama, ci pentru protectia impotriva radiatiei lor :grin: .

Deci sa inteleg ca exista chiar posibilitatea sa fi sunat in timp ce esti in drum spre casa cu cupa in dreapta sa te intorci si sa predai cupa, ca s-a mai modificat ceva in clasamentul zilelor anterioare ... :wtf1:

In rest, BAFTA!

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

Gazde ''bune'' la Sighisoara, cred ca acolo sarmalele reprezinta mancarea traditionala :beat

De ce?

Pai in ziua I de concurs, la pauza, dupa ''proba speciala'', cine ajungea manca...sarmale.

In ziua II de concurs, tot la pauza de dupa ''speciala'', iar...sarmale si la cina festiva am primit... aceleasi sarmale dupa ciorba ''Radauteana''. Sarmale insipide si fara gust!

Hai @koreanule, anu' viitor cu etapa de la Bucovina sa ne amintim cum e mancarea, aia buna!

Revin cu detalii.

P.S. Aveam posibilitatea de a alege mici la 3 lei/buc si bere Holsten pahar 400ml/6 lei. :uameni

DSC_0036_1.JPG.f9341cf42317bf573c6ca224ec2ee792.JPG

Editat de nessum

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Gazde ''bune'' la Sighisoara, cred ca acolo sarmalele reprezinta mancarea traditionala :beat

De ce?

Pai in ziua I de concurs, la pauza, dupa ''proba speciala'', cine ajungeamanca...sarmale.

In ziua II de concurs, tot la pauza de dupa ''speciala'', iar...sarmale si la cina festiva am primit... aceleasi sarmale dupa ciorba ''Radauteana''. Sarmale insipide si fara gust!

Hai @koreanule, anu' viitor cu etapa de la Bucovina sa ne amintim cum e mancarea, aia buna!

Revin cu detalii.

P.S. Aveam posibilitatea de a alege mici la 3 lei/buc si bere Holsten pahar 400ml/6 lei. :uameni

Deci cam asa:

• Like 1
4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

De ce?

Pai in ziua I de concurs, la pauza, dupa ''proba speciala'', cine ajungea manca...sarmale.

Revin cu detalii.

Unde aveai posibilitatea asta? Pe munte sau la pensiune?

Cu stima, Alexey.

Nissan Patrol Y61 SWB - Pif

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

Pauza era intr-o poienitza la 1 sau 2km de satul Boiu.

Intrebare mi se a parut ca a fost alta

Im abeke locuri si practica aceas preturi

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI

Link spre comentariu

Intrebare mi se a parut ca a fost alta

Im abeke locuri si practica aceas preturi

Da, Pedro. La Bella Vista berea Ursus 500ml era 5 lei iar afara pe terasa Holsten 400ml/6 lei!

Multumit?

Toyota LJ 70

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

dacă berea-i rece, merită banul :wink:

dar acu' niște ani, cică nu erau destui arbitri și se căutau oameni... înțeleg că e deja afacere de familie acuma, nu?

lasă, ca nici nu mi-am făcut iluzii când am auzit că urmează să ma contacteze ei :ha1

Link spre comentariu

Parca incep sa ma bucur ca nu am ajuns !

Chiar ca nu ai pierdut nimic!

A, ba da...indiferenta organizatorilor, nu aveau niciun stres ca in prima zi au terminat doar 4 masini din 27, cate au luat Startul la categoria Standard, si nici in ziua a doua nu erau stresati sau rusinati ca din 22 de masini aliniate la start, doar 10 au reusit sa termine concursul.

La breafing ne spuneau ca traseele au fost facute cu un Pinin si verificate cu un Y61.

Ai pierdut in schimb cateva inclinari laterale f.expuse unde nu aveai de ce sa te asiguri, ai mai pierdut si niste coborari in cap si urcari tip lumanare, a si era sa uit...vreo 40km de slalom printre copaci.

Norocul nostru si, de ce nu, poate al lor ca nu a plouat, ca altfel mergeam numai in troliu sau dupa pozitia 24 din RB abandonau toti!

Se pare ca asta e noul trend in CNOR: sa facem trasee din ce in ce mai grele sau in bataie de joc cu un RB plin de greseli si multe altele...

Felicitari concurentilor care au urcat pe podium! :no11

Cat despre organizatorii sau responsabilii clasei Standard, sper ca anul viitor, daca mai ornanizeaza ''ceva'', sa o faca cu simt de responsabilitate daca vor sa aiba macar 10 maini la START.

Jenant!

P.S. Apropo, ne-am trezit in ziua II cu o penalizare pentru nepurtarea castii! Aberant! :beat

L.E. Cum masina mea nu mai corespunde exigentelor de la clasa STANDARD prefer sa particip la prietenesti! :2dr

DSC_0008.JPG.e6babbe4ead8c7945f7ff10b565eb9a8.JPG

DSC_0018_1.JPG.332763e6c4186c61b2d45cd401350283.JPG

DSC_0029_1.JPG.047e6069d0a24bf810909602b4733cc3.JPG

DSC_0042.JPG.169d5ffaa019fad52adb91968e097482.JPG

DSC_0021_1.JPG.6993c9f008f4c9d14f23dc4027dfc140.JPG

DSC_0034.JPG.97e29e3de810df9f06779ace48510bce.JPG

Editat de nessum

Toyota LJ 70

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Nessum - nu ai de ce sa te iei de greselile de roadbook, doar ai avut track de confirmare :wink:

GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu

Sa inteleg ca la STANDARD a fost mai greu decât la Slanic-Moldova anul trecut??! Nu pot sa cred... !!!! :ha: :ha:

Nu o sa-ti vina sa crezi dar copilotul meu a spus ca a avut apropape acelasi grad de dificultate dar va intrecea daca ploua!:grin:

Aici a lipsit urcarea pe cascada de la voi, etc...:hl

In ziua I, intr-o ravena in care era blocata o Vitara, pe care cand am incerat sa o ocolesc m-am infundat zdravan in noroi.

Cand sa pun troliu, SURPRIZA, era nefunctional. Se auzea un clincanit la cutia cu solenoizi. Noroc cu @GPScu care trecea prin zona si a pus troliul mecanic pe mine, singurul care-i mai functiona pe masina!

:tk @GPScu trebuie sa-ti dau o bere cand ne vedem cu prima ocazie! :2dr

DSC_0029.JPG.8ee64a06e5aa1e552830c583f7fcac9f.JPG

DSC_0047.thumb.JPG.c42f3ce25294f2d8d85180c064762d41.JPG

IMG-20160409-WA0003.thumb.jpg.f517df3a6acf46526c2d6d2ed6c37272.jpg

Toyota LJ 70

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

adicatelea:) fiasco total???

imi si amintesc anu trecut la slanic cata tragedie cat scandal cate masini rupte da macar terenul acolo e ceva mai pietros mi s a parut mie :) aici era mult noroi din cate il stiu da e drept ca nu am fost la sighisoara anu asta fizic:)

intrebarea mea este, daca urmatoarea cursa e la slanic parca ,cate masini mai participa?tinand cont ca anu trecut a fost cum a fost iar organizatorii s-au intrecut pe ei insisi:)

Doctore :) plimbarea pe coclauri mi-a placut da prea multe curbe si mi se agita berea:) ca sa nu mai spun ca la hotel m-am simtit ca in camin la facultate:):):) unde nimic nu mergea da erau pe inventar :)

deci cum e cu tracul Ovidiu ?:) merge sau nu prea?:D:D:D

Link spre comentariu

Dragi domni .... Am trecut linia de finish in super speciala .... Am intrebat arbitrul de la finish daca am vreo penalizare ... Mi se comunica ca nici una ... Iar dupa mi se fabrica una pt o asa zisa catarama cu asa zisi 10 metrii desfacuta mai repede de catre Tibi ... Josnic si marsav ... Si din locul 3 unde ajung ... Pe locul 7 .... ALOOOOO ..... Ne aude cineva ??? Despre ce vorbim ..... Despre proba de biatlon ... Ca doar trebuie sa si alergam ... Ca suntem la ferma vedetelor sa apasam pe butoane ca sa nu ne cada vreo balega in cap sau ceva .... Auzi au vazut ele .... De la 25 metrii catarama .... Cu 10 m inainte de finish .... Si tot ele ca tot nu aveam nici o penalizare imi dau 100 puncte penalizare si ma trimit pe locul 7 dupa 3 zile de munca ..... Sa vedem ce decizie ia Domnul Presedinte .... Sa vedem daca e pus de fatada sau .... Sa vedem ce are de spus ... Cred ca si lui ii e rusine si jena de penibilul situatiei .... Eu pentru aceasta talharie voi merge la toate forumurile posibile inclusiv Fras ( desi aici nu vad mari sanse dar asa e mersul, desi m-as bucura sa nu acopere asa ceva ) instante de judecata si presa .... Si nu, nu numai pentru asta pentru schimbarea clasamentelor dupa bunul plac de 3 ori dragii mei ..... De facut clasamente dupa terminarea trialului .... De refacut clasamente din prima zi dupa 3 zile ce au produs efecte in casacada ... Au incalcat flagrant regulamentul cnor pe care ei il pastoresc ..... Gata cu nepotismele si mojiciile ... Mor cu mincinosii ordinari de gat .... Au confundat bunatatea cu prostia si frica cu prudenta ...

Range Rover un fel ( 4.0 V8 BMW 286 CP )

Ford F-350 V8 Diesel 450 CP

Polaris RZR 800 si multe alte dracii .....

Link spre comentariu

Rapacitatea celor care se dedau la astfel de lucruri este cu atat mai grava si oripilanta cu cat, acestia, se vor a fi si se autoproclma a fi "salvatorii" Offroadului National din mainile "dictatorilor" ce i-au precedat.

Hilar.

Ironie, tupeu maxim si superioritate fata de toti sportivii, asta afiseaza clica ce isi permite sa legifereze imoralitatea in Offroadul National.

Pai bai mojicilor, racanilor, sunteti salvatorii rafturilor goale de cupe pe care le-ati cladit acasa si care va sunt stinghere de ani de zile, iar acum cand v-a venit apa la moara si puterea sub cur va bucurati de trofee furate cu abuzuri si trafic de influenta.

Uite asa a ajuns sa se dea ora exacta in Offroad de la Cluj si de la Sibiu. Nu ca ar fi fost rau asta, dar uite ca e datorita acestor elemente subversive ale moralitatii unui sport integru, ca toate sporturile.

Praduitorii valorilor etice ale acestui sport si nu numai, sunt acum la carma Offroadului National.

Trebuie urgent remaniat intregul viespar der la CNOR si FRAS si dat cu Flit acestor hahalere imorale care isi permit sa treaca pe numele lor o entitate ce nu le-a apartinut niciodata si n-o sa le apartina in veci.

Nu permiteti acestor ipochimene sa altereze valorile morale elementare sociale si sportive ale comunitatatii practicantilor de offroad.

Nu permiteti celor care inchid ochii si sub conducerea carora se desfasoara acest desfrau etic sa isi continue opera destructiva a echitatii in acest sport.

In cel mai scurt timp, cei raspunzatori de favorizarea celor care au beneficiat de pe urma penalizarilor tardive si scandaloase trebuie inlaturati din functiile pe care le ocupa, iar hotararile lor trebuie recuzate impreuna cu beneficiile necuvenite ale celor care au fost ajutati.

Astfel, cupele trebuie restituite organizatorilor, diplomele asisderea, iar punctajul acumulat in aceasta etapa rusinoasa trebuie anulat din palmaresul celor favorizati de arbitri.

Nu lasati sa se intample astfel de lucruri jignitoare la adresa tuturor sportivilor, aceste apucaturi sunt o palma pe obrazul fiecarui participant in Campionatul National, sunt o pata ce cu greu va putea fi inlaturata de pe imaginea si obrazul entitatii terfelite cu astfel de obiceiuri si cu mare dezinvoltura de specimenele "superioare".

Campionatul National este al nostru, al tuturor si nu al lor si al deciziilor lor ticalosite si retroactive, luate in functie de locurile pe care le ocupa ibovnicii lor la un moment sau altul al competitiei.

Campionatul National este al tuturor celor care isi aduc contributia moral imaculat si liberi de interese personale, este al tuturor celor care resping visceral astfel de actiuni invaluite in venalitate si etic imunde.

Nu permiteti "imoralei individuale" a acestor personaje cu derapaje etice sa infesteze intreaga societate practicanta de offroad.

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

Praduitorii valorilor etice ale acestui sport si nu numai, sunt acum la carma Offroadului National.

Trebuie urgent remaniat intregul viespar der la CNOR si FRAS si dat cu Flit acestor hahalere imorale care isi permit sa treaca pe numele lor o entitate ce nu le-a apartinut niciodata si n-o sa le apartina in veci.

:ha::ha: @Radule zici ca esti Stefan cel Mare la Putna, :sl sau cum ii zice filmului ala? :ha1

Daca se auzeau in fundal si salvele :ha3 de tun dadea o si mai mare greutate! :clb

Toyota LJ 70

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

:ha::ha: @Radule zici ca esti Stefan cel Mare la Putna, :sl sau cum ii zice filmului ala? :ha1

Daca se auzeau in fundal si salvele :ha3 de tun dadea o si mai mare greutate! :clb

Lasa-i sa dea tunuri ei la etape si o sa va fie de bine, asta va e viitorul pe care il meritati.

Pana afli si te lamuresti cum se numeste filmul, stai jos.

Hai sa facem caterinca si sa-i facem scapati pe praduitori, ca vad ca asta iti doresti, iar daca esti credincios camarilei, poate primesti si tu o cupulita ceva in urma unor penalizari primite de ceilalti concurenti.

Hai sa facem o cumetrie, o cununie, o "ceva" cu specific de inrudire a tuturor celor doritori de cupe si diplome si puncte fara merit competitiv.

Organizeaza tu evenimentul te rog si sterge-ma de pe lista pentru ca imi este sila.

Si salvele "dadea" o si mai mare greutate? Zici? Sau vrei sa-ti pun eu virgula?

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

Da, trebuia articulat! Virgula te las pe tine sa o pui.

Pe mine nu mai ma intereseaza acest campionat.

Masina mea nu se ridica la nivelul lor de exigenta si nici casca...:ha1

Nu ma intereseaza inrudirile si alte combinatii, treaba lor...:hi

Toyota LJ 70

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Da, trebuia articulat! Virgula te las pe tine sa o pui.

Pe mine nu mai ma intereseaza acest campionat.

Masina mea nu se ridica la nivelul lor de exigenta si nici casca...:ha1

Nu ma intereseaza inrudirile si alte combinatii, treaba lor...:hi

Pai...pe asta se bazeza si ei/ele.

Pe bunul simt al tau si al tuturor celorlalti care renunta.

Nu e normal ca cei multi sa se plece in fata celor putini care detin momentan puterea.

Nu trebuia articulat neaparat, trebuia o virgula si niste cuvinte in plus si era țuț.

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

In naivitatea mea m-am dus cu sacu' la pomul laudat! :ha::ha:

Si cu casca omologata... :grin:

Sunt alte lucruri mai importante "decat" CNOR. :2dr

Editat de nessum

Toyota LJ 70

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Ce imi este mie usor neclar este cum s-a decis ca acele casti nu sunt omologate, atat timp cat comisarul tehnic, singurul in masura sa va admita in concurs in baza Anexei A, a decis ca sunt omologate.

Mai mult de ce nu au fost depuse contestatii pe aceasta tema ? - In regulament parca scrie purtarea castii, nu scrie nicaieri de purtarea castii omologate auto/moto (posibil sa ma insel dar nu cred). Ar fi interesant cum se demonstreaza aceste penalizari...

GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu

Ce imi este mie usor neclar este cum s-a decis ca acele casti nu sunt omologate, atat timp cat comisarul tehnic, singurul in masura sa va admita in concurs in baza Anexei A, a decis ca sunt omologate.

Mai mult de ce nu au fost depuse contestatii pe aceasta tema ? - In regulament parca scrie purtarea castii, nu scrie nicaieri de purtarea castii omologate auto/moto (posibil sa ma insel dar nu cred). Ar fi interesant cum se demonstreaza aceste penalizari...

Demonstratia e de natura sentimentala, conjugala intr-un fel, sau "intrun" fel, mai bine scris, pe intelesu' la capu' la CNOR, mutificat de chiar propria-i incompetență.

Ceilalti concurenti, cei nepenalizati, sunt bucurosi ca au scapat, cei penalizati sunt lasi sau poate scarbiti si nu vor sa fie luati in vizor de zapcii incompetenți, dar cu pretentii, de la arbitraj, alti sportivi sunt prieteni cu arbitrii sau cu rudele lor, unitate intre sportivi nu exista si uite asa stapanii se pişă pe pulime cu boltă sinusoidală, deoarece o si plimba in sus si in jos si de la dreapta la stanga sa aiba toata lumea si sa ajunga "la toata" lumea.

Pacat ca nu suntem uniti, să zburatăcim specimenele astea departe de Campionat.

Un coleg de la offroad mi-a spus anul trecut ca "se vor schimba multe la CNOR, uite, am schimbat deja sigla", felicitari, schimbati fratilor, ca uite ce bine e, schimbati sa ramaneti singuri acolo, ca asa poate apucati si voi 2-3 cupe de caciula la fiecare cursa, schimbati, că fraierii accepta fara sa crâcneasca.

Schimbati reguli din mers si dupa propriul interes, faceti speciale cu doua sau chiar 3-4 Finis-uri, va recomand, zapaciti-i pe sportivi bine de tot, da-l incolo de regulament.

Schimbati, dar aveti grija sa nu va schimbe lumea nemultumita de incompetenta voastra crasa si lipsita de moralitate.

Offroadul nu trebuie reinventat defectuos, ci doar sprijinit sa fie un "loc" in care oamenii sa se simta bine si netâlhăriți, un "loc" in care pot practica un sport pe care il iubesc, fara sa fie jecmăniți moral de interesele terților.

Cleptocratura, pana acum, nu si-a mai gasit locul, ca acum, in fruntea si la frâiele CNOR.

Asistam inerti la un bal mascat, la uzurparea valorilor morale ale societatii Campionatului National, la o impostura etica a celor ce fara scrupule isi fac propria lege, fara pic de jenă.

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare