blavenstein Postat Aprilie 25, 2016 Partajează Postat Aprilie 25, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Salut, am fost la Sighișoara am văzut ce s-a întâmplat nu vreau sa comentez ( se interpretează). Cunosc clubul din Sighișoara de când s-a înființat sunt oameni care pun suflet in tot ce fac puteți sa vedeți istoricul cupelor pe parcursul anilor. Nu organizatori trebuie luați la rost ci acei nepricepuți care iau pus sa facă o etapa fără sa le acorde sprijinul necesar, dar ce vorbesc si eu pentru a acorda ajutor trebuie sa te pricepi si tu. Cu aceasta incompetenta au fost înlăturați organizatori de top si înlocuiți cu alți noi mai manevrabili si fără curajul de-a se opune aberațiilor venite de "sus". Acești organizatori au suflet mare dar fără ajutor nu pot tine in frâu desfășurarea unei etape. O seara buna Liviu. Liviu,scuze ca intervin dar sunt niste neadevaruri aici si anume: 1-nimeni nu a obligat clubul din Sighisoara sa organizeze etapa,a fost doar o sugestie,hotararea au luat-o cei din clubul din Sighisoara 2-nimeni din CNOR nu a inlaturat "organizatorii de top",daca ei au ales sa faca etape pt tracks 100,a fost strict alegerea lor pe care o respectam, si ca sa ne mai improspatam un pic memoria chiar TU personal mi-ai spus mie la ultima etapa de la Mures ca TU singur nu mai poti sa faci etapa in anul urmator,ca ai ramas singur sa faci toata treaba si nu mai poti sa faci etapa in anul urmator la Mures.Feri de la Odorhei a anuntat public la ultima etapa la Odorhei ca nu v-a mai face nici el etapa la Odorhei fiind in gaura cu banii si nu-i mai convine sa faca etape pe bani personali Iwa,nimeni nu cere casti OMOLOGATE in campionat(nicaieri nu scrie ca trebuie sa fie casti omologate),castile trebuie sa fie auto-moto cu urechile acoperite integral de material rigid nu de captuseala sau piele.Nu este nimeni absurd, la capitolul casti nu se accepta casti de tip snowboard,ski,role,bicicleta sau industriale tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Aprilie 25, 2016 Partajează Postat Aprilie 25, 2016 (editat) Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Liviu,scuze ca intervin dar sunt niste neadevaruri aici si anume: 1-nimeni nu a obligat clubul din Sighisoara sa organizeze etapa,a fost doar o sugestie,hotararea au luat-o cei din clubul din Sighisoara 2-nimeni din CNOR nu a inlaturat "organizatorii de top",daca ei au ales sa faca etape pt tracks 100,a fost strict alegerea lor pe care o respectam, si ca sa ne mai improspatam un pic memoria chiar TU personal mi-ai spus mie la ultima etapa de la Mures ca TU singur nu mai poti sa faci etapa in anul urmator,ca ai ramas singur sa faci toata treaba si nu mai poti sa faci etapa in anul urmator la Mures.Feri de la Odorhei a anuntat public la ultima etapa la Odorhei ca nu v-a mai face nici el etapa la Odorhei fiind in gaura cu banii si nu-i mai convine sa faca etape pe bani personali Iwa,nimeni nu cere casti OMOLOGATE in campionat(nicaieri nu scrie ca trebuie sa fie casti omologate),castile trebuie sa fie auto-moto cu urechile acoperite integral de material rigid nu de captuseala sau piele.Nu este nimeni absurd, la capitolul casti nu se accepta casti de tip snowboard,ski,role,bicicleta sau industriale Iata cum incompetenţa, inconstienţa, indiferenţa si incomprehensibilitatea, absolut toate de ordin elementar, capata valenţe potential criminale, la propriu. Avem un sportiv cu o casca neconforma cu Regulamentul, avem un Arbitru care observa ca acel sportiv nu are casca in conformitate cu Regulamentul, deci sportivul este in pericol in cazul unei accidentari, sa se vatameze grav sau chiar sa moara. Arbitrul, in incopetenta crasa in care zace, ii da penalizare, puncte. Omeneste si profesional, acel sportiv ar trebui exclus imediat din Competitie, deoarece e posibil, casca nefiindu-i conforma, sa se loveasca la cap cu urmari iremediabile. Aceasta gaselnita cu penalizarea in puncte, este atat neconforma cu Regulamentul, cat si inadmisibila din punct de vedere profesional si moral in actiunile unui Arbitru FRAS. Faptul ca Regulamentul este permisiv tocmai in ceea ce priveste masurile si regulile de siguranta, ale sportivilor, vezi: casti nu neaparat omologate, centuri nu neaparat omologate, bascheti, bermude, lipsa manusilor, etc, arata lipsa interesului pentru acesti oameni, pentru sportivi, din partea celor ce au fost votati si in care toti si-au pus sperantele in mai bine. Mai bine pentru sportivi, nu pentru "echipele" imorale si indiferente ce conduc offroadul. Din pacate, nici Presedintele si nici Arbitrii, nu-si asuma functiile primite cadou de la alegatori. Si mai mult, păteaza in nume personal "institutiile" pe care le reprezinta, in speta, CNOR si CCA a FRAS. Editat Aprilie 25, 2016 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Aprilie 25, 2016 Partajează Postat Aprilie 25, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Am fost la prima etapa si pot trage o concluzie, cred ca pertinenta. Inscrierile au mers repede, deoarece facusem inscrierea pe site. Inspectia tehnica a fost facuta de reprezentantul clubului organizator, care, banuiesc ca nu stia regulamentul de nu a respins concurentii cu casti de schi (de aici si scandal arbitrii/club organizator..etc). Faptul ca stampila/semnatura a fost pusa in dreptul paragrafului cu inspectia tehnica pe fisa de inscriere de catre reprezentantul clubului organizator, inseamna ca acel concurent a putut sa se inscrie la acel concurs urmand apoi pasii necesari inscrierii. Penalizarile care i-au fost aplicate ca a purtat o casca de schi in timpul desfasurarii unui concurs auto, nu-i disculpa de vina nici pe organizatori, dar nici pe concurenti, asta pentru ca organizatorul a validat (in necunostinta probabil) inscrierea concurentului, iar concurentul nu a citit regulamentul inainte de a se inscrie la acel concurs auto. Dupa parerea mea arbitrii au aplicat penalizarile in mod just. La inscriere l-am vazut pe Razvan Cirap care venise sa ii ajute la bunul mers al competitiei, dar cu siguranta nu a fost o colaborare buna din partea celor de la Sighisoara, iar Razvan in ale organizarii credeti-ma este un tipicar. Numai cei care nu fac parte dintr-un club organizator de competitii, nu au de unde sti cum e cu organizarea 'orgoliilor' fiecarui membru participant activ. Nu mai aruncati cu pietre ca nu au avut nici cel mai mic sprijin, ca l-au avut. Inlaturarea "BOSILOR'' offroadului nu a avut loc niciodata, acestia au ales un alt drum pe care noi il respectam. Noi am ramas in locul unde se poate vota democratic :wink: Cat despre concurs, dupa parerea mea a avut mai multe plusuri decat minusuri. Mie unul chiar mi-a placut, nu am ce sa le reprosez. Poate doar sa schimbe ceva la mesele de la jumatatea zilei. Au fost la inceput in organizarea unei etape, dar sunt sigur ca au citit si isi asuma unele greseli facute si iau criticile constructive. 1 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Karol - tu ai deja casca de 30 euro, mai dai si tu 30 la arbitre (eventual euro) si e buna si casca ta :wink: Nu day mimic :) de 30/de euro bag motorina say ma imbat so imi mai si raman bani ca LA 2 beri cat beau EU:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 (editat) Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Karol, daca iti doresti asa mult aceasta casca OMP pot indulci strugurii special pt. tine, ca esti prietenul nostru si tinem la tine! :2dr Ovidiu it I multumesc:) sa stii ca imi place sa imi zici de under pot achizitiona o perrche marime pt copii nu de alta da vin sarbatorile si e bine sa mai iesim si noi la o prieteneasca;) Editat Aprilie 26, 2016 de KAROLOKW Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Vali - stiu ca te faci ca nu intelegi, daaar iti mai explic odata: In regulament, anexa D specifica clar penalizare pentru lipsa casca, adica daca nu are casca pe cap il penalizezi, nu specifica de care casca sa fie !! In anexa A, pentru inscriere se specifica casca auto/moto. Asadar conform caietului de sarcini, presupun ca mai exista, comisarul tehnic poate inscrie concurentii in competitie daca au genul de casca dorit de cnor. Ca nu mai exista caiet de sarcini, cred ca i se poate explica unui om tehnic cum trebuie sa arate o casca si el va stii ce sa caute, prin urmare eu zic ca nu este vina organizatorilor ca nu au fost ajutati ! Casca se poate verifica doar in baza etichetei de omologare ! Care aici nu exista ! P.s. Ce se intampla in cazul unei casti omologate FIA care nu acopera urechea cu material tare ? ... da exista si un astfel de model... P.s.2 - ca se poarta - Cum ar putea un club (grup de oameni) sa organizeze "corect" un eveniment dupa niste reguli, daca nu li spune care sunt aceste reguli ? Ei de unde sa stie ce trebuie sa faca ? GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! deja sună a banc :) CNOR, basca și iepurașii... http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Oameni buni,ce facem aici?Iar despicam firul in n-spe bucati,daca la anexa A scrie ce tip de casca TREBUIE folosita la inscriere,noi trebuie sa ne invartim de 10 ori in varful cozii si sa mai specificam in regulament de vreo 20 de ori ce fel de casca sa avem in traseu,apoi in trial,hai sa fim seriosi,daca se facea regulamentul in felul in care se sugereaza de unii,regulamentul ar trebui sa aiba sute de pagini,nici in forma mai scurta nu prea este citit de catre sportivi. Iwa,sunt foarte curios sa vad acea casca FIA de care zici tu ca ar exista care nu acopera urechile cu material rigid. In alta ordine de idei va spun ca organizatorilor de la Sighisoara li s-au adus la cunostinta detaliile despre regulile de desfasurare si organizare a unei etape de campionat, tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Cheltui mii de euro pentru prepararea masinii...mai cheltui sute de euro pentru participarea la competitii. Te zgarcesti sa mai cheltui 100 de euro pentru o casca destinata intrecerilor sportive auto? Si aia care au venit cu casca de role sau ski, au luat nu siguranta, ci tot off-road-ul in deradere, au fost mai smecheri. 1 Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Blavenstein - ai citit vreodata regulamentul de Eurotrial, sau cel de la Ultra4 ? Legat de casti... uite aici am vrut sa ajung... nu am spus nici un moment ca mai este valabila omologarea !! am spus doar ca are omologare... Si revin cu intrebarea: cum defineste CNOR-ul ca acea casca este sau nu auto/moto, dupa cum s-a vazut in cazul lui Miko casca desi respecta conditia din regulament el a fost depunctat de unii (cu parere de rau nu ii pot numii arbitrii). Legat de penalizari - domnisoara de mai sus sustine sus si tare ca s-a aplicat regulamentul, dar regulamentul zice: "nepurtarea castii de protectie de catre pilot si/sau copilot"; daca tu imi arati unde este penalizarea pentru purtarea unei casti neconforme care te poate ucide eu o mananc... dar cum a zis si Radu mai sus: Iata cum incompetenţa, inconstienţa, indiferenţa si incomprehensibilitatea, absolut toate de ordin elementar, capata valenţe potential criminale, la propriu. Daca faci un regulament il faci cum trebuie sau te abtii ! Singurul lucru bun din aceste discutii este ca macar asa ai citit si tu alaturi de cativa altii regulamentul, lucru pe care in calitate de concurent pana acum nu il facusei :wink: GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 (editat) Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Cheltui mii de euro pentru prepararea masinii...mai cheltui sute de euro pentru participarea la competitii. Te zgarcesti sa mai cheltui 100 de euro pentru o casca destinata intrecerilor sportive auto? Si aia care au venit cu casca de role sau ski, au luat nu siguranta, ci tot off-road-ul in deradere, au fost mai smecheri. Nu, nu e vorba de zgarcienie. Casca auto e destul de grea, are in jur de 1,2kg si purtata in jur de 6-8h in concurs nu e tocmai comod. Transpiri destul de abundent in ea daca nu folosesti cagula de bumbac sau lana merinos. Asta e motivul pentru care o parte din concurenti au optat pentru casti de schi,bicicleta, etc. Deci, nu e vorba de bani ci de confort! Editat Aprilie 26, 2016 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Vali - stiu ca te faci ca nu intelegi, daaar iti mai explic odata: In regulament, anexa D specifica clar penalizare pentru lipsa casca, adica daca nu are casca pe cap il penalizezi, nu specifica de care casca sa fie !! In anexa A, pentru inscriere se specifica casca auto/moto. Asadar conform caietului de sarcini, presupun ca mai exista, comisarul tehnic poate inscrie concurentii in competitie daca au genul de casca dorit de cnor. Ca nu mai exista caiet de sarcini, cred ca i se poate explica unui om tehnic cum trebuie sa arate o casca si el va stii ce sa caute, prin urmare eu zic ca nu este vina organizatorilor ca nu au fost ajutati ! Casca se poate verifica doar in baza etichetei de omologare ! Care aici nu exista ! P.s. Ce se intampla in cazul unei casti omologate FIA care nu acopera urechea cu material tare ? ... da exista si un astfel de model... P.s.2 - ca se poarta - Cum ar putea un club (grup de oameni) sa organizeze "corect" un eveniment dupa niste reguli, daca nu li spune care sunt aceste reguli ? Ei de unde sa stie ce trebuie sa faca ? Eu am fost acolo, vorbesc in cunostinta de cauza. Tu vorbesti din citite, auzite si intrepretezi dupa bunul plac :wink:. Unii sunt penalizati pentru casca schi, altii penalizati pentu nepurtarea castii. KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Ovidiu, am participat si eu la concursuri, cand mi-am izbit capul de roll-cage de cateva ori crede-ma ca nu mi-a pasat nici de greutate, nici de transpiratie am rabdat pt ca face parte din pasiune. Vara, cand e cald esti pe o promenada si transpiri la boase...iti dai pantalonii jos? nu. Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Nu, nu e vorba de zgarcienie. Casca auto e destul de grea, are in jur de 1,2kg si purtata in jur de 6-8h in concurs nu e tocmai comod. Transpiri destul de abundent in ea daca nu folosesti cagula de bumbac sau lana merinos. Asta e motivul pentru care o parte din concurenti au optat pentru casti de sky,bicicleta, etc. Deci, nu e vorba de bani ci de confort! Este vorba ca nu au citit regulamentul. Cand la TRIAL a zis cineva ca se depuncteaza atunci cand scoti troliul sa te tragi esti penalizat, multi dintre concurenti s-au intrebat de cand e asa? KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 (editat) Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Ovidiu, am participat si eu la concursuri, cand mi-am izbit capul de roll-cage de cateva ori crede-ma ca nu mi-a pasat nici de greutate, nici de transpiratie am rabdat pt ca face parte din pasiune. Vara, cand e cald esti pe o promenada si transpiri la boase...iti dai pantalonii jos? nu. Asa este, cand e vorba de pasiune iti asumi si rabzi, nu trebuie sa incerci sa fentezi sistemul. Te informezi asupra prognozei meteo si iti iei pantaloni scurti cu aerisitoare.:wink: In tarile arabe e mai greu ca acolo purtatul pantalonilor scurti, este considerat apanajul copiilor! Risti sa te arate aia cu degetul le strada. :ft Editat Aprilie 26, 2016 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 (editat) Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Este vorba ca nu au citit regulamentul. Cand la TRIAL a zis cineva ca se depuncteaza atunci cand scoti troliul sa te tragi esti penalizat, multi dintre concurenti s-au intrebat de cand e asa? Ok. Sa nu aducem vorba de stingator ca o sa se mire iar. "Cum de 2L si in termen, pai de unde sa iau si unde sa-l mai pun si pe ala?". Editat Aprilie 26, 2016 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Eu am fost acolo, vorbesc in cunostinta de cauza. Tu vorbesti din citite, auzite si intrepretezi dupa bunul plac :wink:. Unii sunt penalizati pentru casca schi, altii penalizati pentu nepurtarea castii. Si totusi revin cu intrebarea... unde in regulament este penalizarea pentru casca de ski ? Iti spun eu nu exista pentru ca nu ai voie sa participi la competitie !!!!! Nu dai o penalizare de 100 puncte il trimiti acasa pentru ca nu are ce cauta acolo, dar asta inseamna sa recunosti ca ai gresit, iar CNOR-ul aparent nu prea face asta... As ruga si eu unul dintre organizatori sa ne spuna daca ei au primit caietul de sarcini cu ce trebuie sa faca, si de asemenea daca au fost ajutati in probleme pe care le-au intampinat ca sa se clarifice lucrurile. GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Si totusi revin cu intrebarea... unde in regulament este penalizarea pentru casca de ski ? Iti spun eu nu exista pentru ca nu ai voie sa participi la competitie !!!!! Nu dai o penalizare de 100 puncte il trimiti acasa pentru ca nu are ce cauta acolo, dar asta inseamna sa recunosti ca ai gresit, iar CNOR-ul aparent nu prea face asta... In primul meu post aici am specificat, nu ma mai repet. Citeste-l cu atentie, daca nu, o sa fiu mai explicit in urmatorul post. KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 (editat) Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Vali te rog sa imi dai si mie paragraful din regulament unde este penalizarea pentru purtarea unei casti neconforme. Nu de alta dar blavenstein te-a contrazis mai sus si a spus foarte clar ca organizatorii stiau ce trebuie facut !! Nu de alta dar pana acum de vina pentru toate problemele de la etapa au fost fie organizatorii fie Razvan Cirap :wink: si chiar nu cred asta, chiar daca nu ii cunosc pe organizatori. Editat Aprilie 26, 2016 de iwa GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 (editat) Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Posturile pro-pana la absurd-CNOR, ma fac sa migrez involuntar in sfera utopicului ca o consecinta a distopiei valorilor in acest sport, in conducerea lui mai exact. Cinismul celor ce acuza Organizatorii de la Sighisoara cum ca sunt la prima Etapa si nu au stiut Regulamentul este depasit doar de nesimtirea si de incapacitatea discernamantului propriu, cu care ulterior, tot ei, ii acuza ca au fost ajutati foarte mult in organizarea Etapei (cei de la Sighisoara) si totusi de-ai dracului ce sunt nu au respectat Regulamentul, sau ce sa intelegem? Cu siguranta Observatorul a depunctat masiv abaterile grave si grosolane ale baietilor de la Sighisoara pentru ca alta data sa nu mai indrazneasca sa emita pretentii in a organiza Etape de CN, aviz amatorilor dornici de organizare de Etape. Probabil ca sunt doua-trei Cluburi care au relatiile necesare astfel incat sa beneficieze de jutorul celor din Comisie, anume cei care i-au votat in functiile pe care le mutileaza moral, special parca, sa o faca, de alesi vorbim. Sunt ferm convins ca postarea Organizatorului de la Sighisoara este o sfruntare mincinoasa a realitatii si ca, pe langa faptul ca nu cunoaste Regulamentul, habar nu are ce s-a intamplat la Concurs, relatandu-ne baliverne. Cunoastem cu totii procrastinatia ce loveste organizatorii de Etape, dar de la asta, pana la a acuza de necunoasterea Regulamentului de organizatori, este cale lunga cat nasul mincinos al Presedintelui si cat nesimtirea fara margini a celor care acuza de astfel de lucruri. Cu cat o sa acuzati si o sa tratati Organizatorii cu nesimtire si cu falsitatate (onor dom' Presedinte si clica din clubul sau, revin cu precizari), cu atat o sa lamuriti publicul despre "democratia" ce functioneaza acum in CNOR sub o definitie proprie, a celor ce o aplica in folos personal. Cască, ne-cască, abuzul imbecil de putere a putut fi admirat in toata splendoarea lui la Sighisoara, sa nu uitam de catarame de centuri si de decizii ale Comisiei de Arbitri mânărite de Presedintele in disfunctie. Nu reamintesc faptul ca o penalizare de 100 de puncte nu protejeaza sportivul in cazul unui accident, ca nu suntem chiar atat de prosti incat sa credem in magia inconstientei criminale aplicate pseudo ad literam din Regulament. Tot dintr-o postare celebra a unei Arbitre celebre, atat prin ea insasi, cat si prin cel i-a "inoculat" microbul offroadului, citim ca Cirap mai mult a incurcat, tipicar cum il stim, la incurcat, lucrurile in sedintele Comisiei de Arbitri, ce o fi cautat acolo si cu ce drept, nu stim, ceva influenţe "democratice" cu siguranta. Aruncarea cu pietre in cei de la CNOR datorita faptului ca nu au ajutat cu nimic Organizatorii de la Sighisoara, va rog sa fie redirectionata exclusiv inspre cei 100% vinovati, Organizatorii recte, redirectionarea se va face in mod democratic, dupa mintea unor autosuficienti. Cine si unde a vorbit aici de inlaturarea "Bossilor" offroadului? Gura pacatosului adevar graieste. "Bossii" offroadului sunt o procreaţie recenta a offroadului romanesc prin grija clubului infaptuitor de "minuni democratice", Kamikaze, club care a dat ţării doi fii iubiti ai sai, si anume un Vicepresedinte de Federaţie si un Preşedinte de CNOR. Modelul de manipulare prin care acestia ocupa acele functii este demn de inteligenta nedemna a pulimii+prostimii care se lasa calcata in picioare si care consuma democraţie mincinoasă, sau altfel spus, Crino-craţie, Ţuparo-craţie cu sprijinul Kamikazo-craţiei, va reînprospatez memoria, "kratos"= Putere. Distopia valorilor in acest sport ni se datoreaza si ne incrimineaza in egala masura, transpunandu-ne in situatii ridicole in care ne regasim prin actiunile incompetente, inconstiente, sub-valorice, meschine, mincinoase, partinitoare, abulice, incoerente, inconsecvente, ale celor ce conduc "luminat" aceasta miscare. Situatia halucinanta actuala din CNOR si din Comisia de Arbitri, ar putea fi, si chiar ar trebui sa fie, mentionata in manualele de specialitate la capitolul ""Modele de trafic de influenta". Succes Editat Aprilie 26, 2016 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Vali te rog sa imi dai si mie paragraful din regulament unde este penalizarea pentru purtarea unei casti neconforme. Nu de alta dar blavenstein te-a contrazis mai sus si a spus foarte clar ca organizatorii stiau ce trebuie facut !! Nu de alta dar pana acum de vina pentru toate problemele de la etapa au fost fie organizatorii fie Razvan Cirap :wink: si chiar nu cred asta, chiar daca nu ii cunosc pe organizatori. Eu stiu ca bati cu batu' in balta sa faci valuri, dar balta-i mica :) Scrie doar ce ai citit, si te invit doar sa citiesti pana pricepi. Blavestein a explicat exact cat si eu fara a ne contrazice. Nu invinuiesc organizatorii, chiar le multumesc pentru ospitalitate si pentru efortul depus pentru acest hooby al nostru. Cat despre Razvan, nu l-am invinuit sub nicio forma, ci doar am specificat ca el afost a colo sa-i ajute. Ca ceva nu a mers bine acolo, ei stiu, dar nu cred un om din afara clubului se poate baga in ''oalele'' lor. Cat despre C.T.P-ul offroadului romanesc, imi plac postarile lui si ma amuza teribil. Si mai era o vorba:'' vulpea cand nu ajunge la struguri, zice ca-s acrii'' :)) KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Eu stiu ca bati cu batu' in balta sa faci valuri, dar balta-i mica :) Scrie doar ce ai citit, si te invit doar sa citiesti pana pricepi. Blavestein a explicat exact cat si eu fara a ne contrazice. Nu invinuiesc organizatorii, chiar le multumesc pentru ospitalitate si pentru efortul depus pentru acest hooby al nostru. Cat despre Razvan, nu l-am invinuit sub nicio forma, ci doar am specificat ca el afost a colo sa-i ajute. Ca ceva nu a mers bine acolo, ei stiu, dar nu cred un om din afara clubului se poate baga in ''oalele'' lor. Cat despre C.T.P-ul offroadului romanesc, imi plac postarile lui si ma amuza teribil. Si mai era o vorba:'' vulpea cand nu ajunge la struguri, zice ca-s acrii'' :)) My point exactly ! Nu ai argumente si o dai in vrajeala, cine vrea sa inteleaga a inteles. GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 (editat) Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Nu ma obosesc sa "quotez", ca nu as face altceva decat sa multiplic postari conforme cu lasitatea predata, se pare, si insusita, evident, in "anume" cluburi. Neasumarea si nerecunoasterea propriilor postari sunt "must have"-urile clasei "politice" actuale aflate temporar la cârma "Titanicului" offradului romanesc, recte CNOR. Intoarcerea propriilor afirmatii cu vorbe nemestesugite in care abunda"i"-urile la fel ca intruziunile Presedintelui in treburile Comisiei de Arbitri, "adica ca" oistea-n gard, sunt desuete. Ma simt magulit in asemanarea cu CTP, un personaj cu nivel intelectual muuuuuuuuuuuuuuuuuuuult peste strugurii "acrii". De ce a devenit "i"-ul redundant in postarile CNOR-istice? Subiect de antiteza. Juxtapunerea subliminala a celor doi termeni, "struguri" si "acri" in aceeasi sintagma, ne exemplifica fara echivoc faptul ca desi strugurii ar trebui sa fie dulci sub conducerea lor, totusi sunt perceputi acri chiar si de ei, de violatorii valorilor morale ale offroadului romanesc, hobby-ul nostru recte. Aceste lucruri sunt amuzante si triste, exact acesta este intr-adevarul cinic si perfid al starii CNOR. Antiteza propriilor rationamente ale ipochimenelor ce acuza-recuza Organizatori si care apoi isi retrag umil si efeminat acuzatiile nefondate, ne devoaleaza in mod clar lipsa de obiectivitate a acestora, datorata intereselor meschine si antidemocratice. Pertinenta asemanarea cu vulpea, a celor ce acum conduc offroadul romanesc, si care gasesc corcodusele sadite de dumnealor, acre, ca fiind dulci precum veninul picurat in minţile alegatorilor. Similitudinea cu Hamlet ramane izbitoare, cel putin in ceea ce priveste replica din piesa omonima, si anume : "E ceva putred in" CNOR. Editat Aprilie 28, 2016 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! deja sună a banc :) CNOR, basca și iepurașii... nu stiu nene bancul, mi-l spui vineri pe Nemira Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Nu ma obosesc sa "quotez", ca nu as face altceva decat sa multiplic postari conforme cu lasitatea predata, se pare, si insusita, evident, in "anume" cluburi. Neasumarea si nerecunoasterea propriilor postari sunt "must have"-urile clasei "politice" actuale aflate temporar la cârma "Titanicului" offradului romanesc, recte CNOR. Intoarcerea propriilor afirmatii cu vorbe nemestesugite in care abunda"i"-urile la fel ca intruziunile Presedintelui in treburile Comisiei de Arbitri, adica ca oistea-n gard, sunt desuete. Ma simt magulit in asemanarea cu CTP, un personaj cu nivel intelectual muuuuuuuuuuuuuuuuuuuult peste strugurii "acrii". De ce a devenit "i"-ul redundant in postarile CNOR-istice? Subiect de antiteza. Juxtapunerea subliminala a celor doi termeni, "struguri" si "acri" in aceeasi sintagma, ne exemplifica fara echivoc faptul ca desi strugurii ar trebui sa fie dulci sub conducerea lor, totusi sunt perceputi acri chiar si de ei, de violatorii valorilor morale ale offroadului romanesc, hobby-ul nostru recte. Aceste lucruri sunt amuzante si triste, exact acesta este intr-adevarul cinic si perfid al starii CNOR. Antiteza propriilor rationamente ale celor ce acuza-recuza Organizatori si care , ipochimene, apoi isi retrag umil si efeminat acuzatiile nefondate, ne devoaleaza in mod clar lipsa de obiectivitate a acestora, datorata intereselor meschine si antidemocratice. Pertinenta asemanarea cu vulpea, a celor ce acum conduc offroadul romanesc, si care gasesc corcodusele sadite de dumnealor, acre, ca fiind dulci precum veninul picurat in minţile alegatorilor. Similitudinea cu Hamlet ramane izbitoare, cel putin in ceea ce priveste replica din piesa omonima, si anume : "E ceva putred in" CNOR. Eu stiam ca poti mai mult, nu ma dezamagi, te rog...:cl KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate