piede Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Acum nici de Standard nu mai e. E de tura!:1100643094: mai trebuie un cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! eu sunt pentru Shinobi presedinta!. ... voi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! da eu ce nu inteleg e ce este cu desenele alea animate...e un fel de joc de obsedati? zoofili sau ce e? nu de alta da sa stiu s ama feresc de astfel de chestii ca ...aualeu am mancat ceva si ar fi pacat sa murdaresc biroul, covorul si mobila c ama "bate"nevasta ca fac tampenii :):):) si mai am o intrebare , totusi casca aia postata din link-ul meu anterior postat e ce trebuie sau nu? se accepta la etapa sau nu? intreb ca poate ma mananca odata sa vin si sa nu ma trezesc ca dupa ce alerg ca fraierul 2 zile ma descalifica la trial sau si mai rau sa aflu dupa trial ca am fost descalificat...macar sa stiu dinainte sa nu mai platesc taxa de inscriere... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 (editat) Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! da eu ce nu inteleg e ce este cu desenele alea animate...e un fel de joc de obsedati? zoofili sau ce e? nu de alta da sa stiu s ama feresc de astfel de chestii ca ...aualeu am mancat ceva si ar fi pacat sa murdaresc biroul, covorul si mobila c ama "bate"nevasta ca fac tampenii :):):) si mai am o intrebare , totusi casca aia postata din link-ul meu anterior postat e ce trebuie sau nu? se accepta la etapa sau nu? intreb ca poate ma mananca odata sa vin si sa nu ma trezesc ca dupa ce alerg ca fraierul 2 zile ma descalifica la trial sau si mai rau sa aflu dupa trial ca am fost descalificat...macar sa stiu dinainte sa nu mai platesc taxa de inscriere... Da ce Carol ? vrei sa-ti ridici pretentiile la podium ? Editat Mai 7, 2016 de Astral Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 (editat) Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! da eu ce nu inteleg e ce este cu desenele alea animate...e un fel de joc de obsedati? zoofili sau ce e? nu de alta da sa stiu s ama feresc de astfel de chestii ca ...aualeu am mancat ceva si ar fi pacat sa murdaresc biroul, covorul si mobila c ama "bate"nevasta ca fac tampenii :):):) si mai am o intrebare , totusi casca aia postata din link-ul meu anterior postat e ce trebuie sau nu? se accepta la etapa sau nu? intreb ca poate ma mananca odata sa vin si sa nu ma trezesc ca dupa ce alerg ca fraierul 2 zile ma descalifica la trial sau si mai rau sa aflu dupa trial ca am fost descalificat...macar sa stiu dinainte sa nu mai platesc taxa de inscriere... Karolică, ai nevasta? Adu-o de doua-trei ori pe la etape si o facem arbitră, dupa care grijile tale nu numai ca s-au terminat, dar o sa fii si pe podium daca nu-ti fac bunii tăi prieteni contestații. Si daca nu e loc la arbitraj, o facem ceva pe la FRAS, un audit, o chestie, sa nu ramana doamna fara venit. Stai pe aproape. Editat Mai 5, 2016 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 (editat) Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! mai trebuie un cort Am si din ăla dar sta in portbagaj alături de sacul de dormit când plec in tura. Sa știi că și grătar am... Editat Mai 5, 2016 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shinobi Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! eu sunt pentru Shinobi presedinta!. ... voi? mai bine votam piedemonta? mmmm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 (editat) Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Paradigma CNOR. Model, aspiraţie, prestaţie. In felul acesta au copiat: Regulament, site, track, mai au sa-si lase bărbi, aia care nu au deja. Editat Mai 6, 2016 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Am citit si recitit acest topic. Am scris zeci de replici, unele interminabile ca si continut iar la final cand le-am citit ...am renuntat in a le posta. Fac parte de ceva ani din comunitate, am initiat si derulat alaturi de membri ai acesteia proiecte cel putin interesante. Stau si ma gandesc acum dupa toti acesti ani petrecuti printre voi, stiind de unde s-a plecat si vazand unde s-a ajuns daca mai merita sa te implici in ziua de azi in asa ceva. Caut raspunsuri si nu le gasesc. Rascolesc in trecut ptr a imi regasi motivatia de alta data si incerc sa ma agat de ceva caci prezentul cu siguranta nu-mi mai inspira absolut nimic. Cel putin mie. Aceasta este o invitatie ptr toti la va reaminti de unde ati plecat. O invitatie de a isi aminti fiecare ce il leaga de aceasta comunitate. Lasati orgoliile la o parte si ganditi-va ce s-ar putea face ptr a face omul de rand sa vina iar cu placere la offroad. Inainte de toate, orice eveniment de acest gen, dincolo de expunerea, masurarea si compararea oualor e si altceva. Un altceva in sensul bun nu rau. Eh, altceva-ul ala ...e cheia problemei. Desfiintati "anaf"-ul din offroad. Nu avem nevoie de asa ceva. Inainte de a demonstra cat de bun esti in fata celoralti trebuie sa-ti demonstrezi tie cat esti de bun in fata ta. Restul sunt detalii... 1 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 (editat) Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Am citit si recitit acest topic. Am scris zeci de replici, unele interminabile ca si continut iar la final cand le-am citit ...am renuntat in a le posta. Fac parte de ceva ani din comunitate, am initiat si derulat alaturi de membri ai acesteia proiecte cel putin interesante. Stau si ma gandesc acum dupa toti acesti ani petrecuti printre voi, stiind de unde s-a plecat si vazand unde s-a ajuns daca mai merita sa te implici in ziua de azi in asa ceva. Caut raspunsuri si nu le gasesc. Rascolesc in trecut ptr a imi regasi motivatia de alta data si incerc sa ma agat de ceva caci prezentul cu siguranta nu-mi mai inspira absolut nimic. Cel putin mie. Aceasta este o invitatie ptr toti la va reaminti de unde ati plecat. O invitatie de a isi aminti fiecare ce il leaga de aceasta comunitate. Lasati orgoliile la o parte si ganditi-va ce s-ar putea face ptr a face omul de rand sa vina iar cu placere la offroad. Inainte de toate, orice eveniment de acest gen, dincolo de expunerea, masurarea si compararea oualor e si altceva. Un altceva in sensul bun nu rau. Eh, altceva-ul ala ...e cheia problemei. Desfiintati "anaf"-ul din offroad. Nu avem nevoie de asa ceva. Inainte de a demonstra cat de bun esti in fata celoralti trebuie sa-ti demonstrezi tie cat esti de bun in fata ta. Restul sunt detalii... Perfect de acord, dar indiferent de ceea ce vrem noi, acum lucrurile sunt facute dupa ureche, la mica si modesta capacitate de intelegere a unora de a interpreta Regulamentul, de a-l aplica, de a face Speciale pe care apoi nu si le asuma, de a penaliza haotic si preferential sportivi pentru propulsarea altora pe Podium. Nu vreau sa jignesc tagma lautarilor, dar cam asa suna "interpretarea" personala a celor insarcinati in zilele noastre cu destinele offroadului. Multi sunt impacati cu realitatea si... Dezacordul este deliberat. Editat Mai 9, 2016 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drujba Postat Mai 12, 2016 Partajează Postat Mai 12, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Radule, nu mai zici nimic mah...? alea, alea, piesele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Mai 12, 2016 Partajează Postat Mai 12, 2016 (editat) Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Radule, nu mai zici nimic mah...? Sunt mut de admiratia ce ma incearca pentru cei ce gusta "harneala" de Cluj, de vest romanesc in general, Sibiu, etc., frumoase locuri. Ma bucura totusi ca au fost câţiva, hotarati, care au pus la punct diletantismul "interpretanţilor" de Regulament. Iti multumesc ca te-ai gandit la mine. Apreciez. Editat Mai 13, 2016 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate