Radu Chelaru Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 (editat) Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! ca o fi bine sau nu vom vedea. nu e bine, ... ii schimbam. mai sunt 7 etape. si rescriu inca o data : 'Va dati seama ce constructive sunt aceste discutii? Fara sa stii, (stiti), ajuta la corectarea pe viitor a regulamentului. Vor mai aparea cu siguranta si alte cazuri, si e bine ca sa se discuta. Nimeni nu e perfect.' Din greseli invatam! Invatam, dar nu pe banii nostri si pe incompetenta lor. Pe furaciuni si pe incapacitate profesionala sa se duca sa se invete ei intre ei. Nu putem tolera asemenea abateri grave de la moralitate. Doamnele Arbitra-Rusine si domnii Neprihaniti plus domnii cu nume de flori atat au inteles sa construiasca pentru acest sport: trafic de influenta, incompetenta, impostura si promovare de Presedinti incapabili si usor de condus. Acest sport are alte valori ce trebuie promovate si sprijinite, cu siguranta altele. Editat Mai 4, 2016 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! [quote Acest sport are alte valori ce trebuie promovate si sprijinite, cu siguranta altele. are valori, doar ca 'e plecate momentan.... Si, da, cum spui tu , cu siguranta altele, le vor lua locul. Nimeni nu e de neinlocuit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! [quote Acest sport are alte valori ce trebuie promovate si sprijinite, cu siguranta altele. are valori, doar ca 'e plecate momentan.... Si, da, cum spui tu , cu siguranta altele, le vor lua locul. Nimeni nu e de neinlocuit Valorile nu sunt plecate, sunt langa si dintre noi, doar ca nu avem acces la ele datorita traficului de influenta agresiv si calificat facut de cei ce conduc mârşav si nesportiv acest CNOR, manipulând si prostind pe cei ce aleg sa se lase astfel batjocoroti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 (editat) Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! M-am uitat si eu cu atentie si ai, partial, dreptate. In regulamentul principal se spune ca cei care poarta o casca de alt tip decat auto/moto vor fi penalizati conform anexei D. Din pacate, atunci cand s-a redactat anexa D, s-a omis sa se specifice penalizarea la care se facea trimiterea din regulament. Fraza cu nepurtarea castii din anexa anterioara putea fi completata cu noua restrictie. Pe de alta parte, regulamentul nu a fost niciodata perfect, motiv pentru care a fost intotdeauna nevoie de o interpretare, rolul interpretarii revenindu-i echipei de trei (arbitru principal, director de concurs si director de clasa). Sorin, la concurs au fost mai multe echipaje penalizate pe speța respectivă. Din raspunsul tau inteleg ca penalizarea pentru casca a fost aplicata subiectiv (asta e sensul expresiei "interpretata"). Sa inteleg ca cineva isi va asuma in al 12-lea ceas ca s-a facut un abuz si va fi rectificat clasamentul? Sau se va merge pe ce ai spus mai devreme, "daca Miko nu a facut contestatie, inseamna ca greseala nu a existat" si bagam din nou capul in nisip? PS: Faptul ca Miko nu a facut contestatie mi se pare exact esenta la ce s-a discutat aici. Podiumul nu ar trebui facut prin penalizari si contestatii, ci pe cum se invarte roata. Editat Mai 4, 2016 de razvanutza 1 Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shinobi Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 (editat) Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Piede are dreptate: este o discutie constructiva....hai sa nu facem campanie electorala....ce e bun sa fie sustinut, ce nu e bun sa fie f***t... Editat Mai 4, 2016 de Astral mmmm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 (editat) Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Sorin, la concurs au fost mai multe echipaje penalizate pe speța respectivă. Din raspunsul tau inteleg ca penalizarea pentru casca a fost aplicata subiectiv (asta e sensul expresiei "interpretata"). Sa inteleg ca cineva isi va asuma in al 12-lea ceas ca s-a facut un abuz si va fi rectificat clasamentul? Sau se va merge pe ce ai spus mai devreme, "daca Miko nu a facut contestatie, inseamna ca greseala nu a existat" si bagam din nou capul in nisip? PS: Faptul ca Miko nu a facut contestatie mi se pare exact esenta la ce s-a discutat aici. Podiumul nu ar trebui facut prin penalizari si contestatii, ci pe cum se invarte roata. Realizati ca acest "interpet" care falseaza grosolan in descifrarea Regulamentului este mentorul Arbitrei-Rusine a Offroadului Romanesc? Ce, de la cine si cum altfel sa invete biata faptura nerpihanita, Arbitra-Rusine a CN, sa "interpreteze" "corect" Regulamentul?? Etapa de la Sighisoara este compromisa si rezultatele idem. Asta produce incompetenta si traficul de influenta. Acest Campionat exista datorita Organizatorilor si sportivilor, exact entitatile pe care Presedintele si clica lui corupta, pe care si-o tine in brate, le infiereaza si le numesc raspunzatoare de dezastrul de la Sighisoara (vedeti postarea Organizatorului de la Sighisoara). Faptul ca Presedintele isi permite sa minta si sa arunce vina pe cei carora le datoreaza respect, este o dovada de lasitate caracteristica acestuia si un gest ce nu trebuie sa existe in comportamentul unui om integru. Dar cum altfel poate fi o marioneta daca nu las si umil? Cum poate fi o papusa de circ ambulant, condusa de Maestrul Circar, traseistul de la Asigurari la FRAS, daca nu aservit si prefacut? Faptul ca Presedintele accepta tacit si umil aceste abateri grave de la moralitate si de la respectarea Regulamentului in mandatul sau, arata clar ca este plamadit din acelasi aluat cu cei care se considera superiori pulimii si care folosesc traficul de influenta, imoralitatea si incompetenta ca virtuti de seama ale acestui CNOR. Editat Mai 4, 2016 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Radu, mai lasa si tu de la tine, e prima etapa a unui nou inceput, am inteles ca se doreste mult imbunatatirea a tot ce se intampla, nu se pot rectifica, corecta, rezolva toate peste noapte.....:wink: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 (editat) Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Radu, mai lasa si tu de la tine, e prima etapa a unui nou inceput, am inteles ca se doreste mult imbunatatirea a tot ce se intampla, nu se pot rectifica, corecta, rezolva toate peste noapte.....:wink: Nu e prima Etapa deloc, este un Campionat condus de oameni cu foarte mare experienta in ale offroadului, singura lor scuza este ca fac ceea ce fac intentionat, la cat de titrati si de auto-apreciati se intituleaza, ceea se intampla nu este o "ajustare", un inceput, este o deprindere imorala, incompetenta si nu in ultimul rand, o intrebuintare la greu a traficului de influenta. Este un nou inceput, intr-adevar, al furaciunilor si al minciunii, sub privirile ingaduitoare ale Presedintelui ce contribuie cu ce poate la jignirea concurentilor si a organizatorilor. Vrei sa spui ca bunul simt are nevoie de timp pentru a se deprinde in caracter? Dar nepotismul? Dar traficul de influenta? Dar minciuna? Cei ce sunt acum la conducerea CNOR, atat in primele randuri cat si in randurile "inocentilor", au sustinut sus si tare ca reprezinta absolut tot ce e mai bun in acest sport, ce e mai bun pentru ei, se pare, nu repet pentru ca sunt mentionate cateva randuri mai sus deprinderile lor. Presedintele a candidat fara a-si expune public intentiile printr-o Scrisoare de Intentie, nu si-a prezentat programul pe care urma sa-l aplice printr-o Platforma Program, iata rezultatele, o Etapa I de CN rusinoasa, facuta de ocara de insusi Presedintele Pinocchio prin motivarea Contestatiei. Dar hai sa lasam de la noi, cu lasitatea ce ne caracterizeaza ca popor si sa fim calcati in picioare de arbitri incompetenti, de presedinti mincinosi si de mucava, de furaciuni, de imoralitate si de traficul de influenta pe care il intalnim peste tot in Romania, de ce ar face CNOR exceptie? Editat Mai 4, 2016 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! ....... Presedintele a candidat fara a-si exoune public intentiile printr-o Scrisoare de Intentie, nu si-a prezentat programul ce urma sa-l aplice printr-o Platforma Program, iata rezultatele, o Etapa I rusinoasa, facuta de ocara de insusi Presedintele Pinocchio. Da` asta de mai jos, ce e Monser ?!? Nu e o declaratie de bune intentii ?!? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?90253-Propuneri-pentru-Regulamentul-CNOR REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 (editat) Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Da` asta de mai jos, ce e Monser ?!? Nu e o declaratie de bune intentii ?!? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?90253-Propuneri-pentru-Regulamentul-CNOR Asta e dovada de lipsa de proprie initiativa, rezultatul il admiram in rasturnarea Podiumului de la Sighisoara si in carnagiul din arbitrajul aceleiasi etape. Presedintele trebuia sa apara cu ideile si initiativele proprii, la care sportivii sa aduca amendamente si adaugiri. Ce s-a facut efectiv in urma acelui topic ticalosit si edificator al lasitatii si lipsei de initiativa a Presedintelui? Iti spun eu, a aruncat pisica moarta in curtea sportivilor, carora le-a reprosat ulterior ca nu au venit cu idei si, la loc de cinste, atmosfera si situatia de facto post-Sighisoara. Si scuza-ma, cand scrii "intr-un" intr-un cuvant, adica "intrun", ce scrisoare de intentie, ce platforma program sa concepi? Si daca o concepi, cine sa ti-o scrie corect romaneste? Faci topic si pentru asta, ca poti, observam, de pe postul de Presedinte "intrun" pix nestiutor de carte? E rusinos, in sportul asta daca stii sa construiesti masini nu insemna ca stii si alte lucruri la fel de bine, in viata cea mai de pret virtute e sa-ti cunosti lungul nasului...ha...ce coincidenta...Presedintele Pinocchio are nasul foarte lung, de aici si contraperformantele din functia pe care o detine. Grandilocventa cu care a pasit in straie de Presedinte a fost de rau augur pentru prestatia mediocra si indoielnica din punct de vedere moral pe care o etaleaza emfatic si superior. A dat cu capul de pragul de sus al nonfictiunii ce reprezinta CN de Offroad, din garaj, munca celor ce au conceput acest Regulament, in era ante-Crinu&CO, parea o joaca de copii, din pozitia de Presedinte "intrun" scaun care scartie la miscari imorale gresite, situatia e un pic potrivnica in ceea ce priveste ajutorul de a gandi pe care il pretinzi de la altii, pentru ca tu, Presedinte impins in functie, nu ai cu ce si se vede public ca nu ai cu ce! Topicul respectiv de "propuneri" a fost un strigat de ajutor al incompetentei acestui Presedinte, fiti siguri, nu o mana intinsa de acesta unor sportivi pe care ii lasa la indemana unei arbitre incompetente si aceeasi sportivi de care isi bate joc cu "Speciale" neconforme cu Regulamentul pentru ca apoi sa-i arda la Clasament si nu o mana intinsa Organizatorilor de Etape de CN pe care ii acuza de esecul managerial de la Sighisoara. Realitatea unei responsabilitati bate dansatul pe mese, beat, la Etape de CN, indeletnicire nu demult practicata de domnul Presedinte. Editat Mai 4, 2016 de Radu Chelaru 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Asta e dovada de lipsa de proprie initiativa, rezultatul il admiram in rasturnarea Podiumului de la Sighisoara si in carnagiul din arbitrajul aceleiasi etape. Presedintele trebuia sa apara cu ideile si initiativele proprii, la care sportivii sa aduca amendamente si adaugiri. Ce s-a facut efectiv in urma acelui topic ticalosit si edificator al lasitatii si lipsei de initiativa a Presedintelui? Iti spun eu, a aruncat pisica moarta in curtea sportivilor, carora le-a reprosat ulterior ca nu au venit cu idei si, la loc de cinste, atmosfera si situatia de facto post-Sighisoara. https://www.youtube.com/watch?v=oKJFn6FGr88 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Sorin, la concurs au fost mai multe echipaje penalizate pe speța respectivă. Din raspunsul tau inteleg ca penalizarea pentru casca a fost aplicata subiectiv (asta e sensul expresiei "interpretata"). Sa inteleg ca cineva isi va asuma in al 12-lea ceas ca s-a facut un abuz si va fi rectificat clasamentul? Sau se va merge pe ce ai spus mai devreme, "daca Miko nu a facut contestatie, inseamna ca greseala nu a existat" si bagam din nou capul in nisip? PS: Faptul ca Miko nu a facut contestatie mi se pare exact esenta la ce s-a discutat aici. Podiumul nu ar trebui facut prin penalizari si contestatii, ci pe cum se invarte roata. Probabil ca omul a fost atat de scarbit si dezamagit incat nici nu a mai participat dupa ziua 1 ... si n-a fost singurul. Altii, dat fiind ca tot au platit cazarea + alte cheltuieli, au ramas dar n-au mai "tras", in alte cazuri au cerut TM etc. Ideea e ca daca nici la standard nu poti fara masina de extrem, nu stiu cati vor mai participa, mai ales ca unii au exprimat-o clar. Tin mine ca eram intrebat de ce nu particip si le spuneam ca sunt intre clase, peste standard si sub open. Acum, cu siguranta nu mai pot participa nici la standard ... Insa, mi-a mai ramas varianta de TRIP :wink: 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! https://www.youtube.com/watch?v=oKJFn6FGr88 Sintagma "aceste cuvinte ne doare" cred ca face parte dintr-un comunicat oficial CNOR semnat de domnul Presedinte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Probabil ca omul a fost atat de scarbit si dezamagit incat nici nu a mai participat dupa ziua 1 ... si n-a fost singurul. Altii, dat fiind ca tot au platit cazarea + alte cheltuieli, au ramas dar n-au mai "tras", in alte cazuri au cerut TM etc. Ideea e ca daca nici la standard nu poti fara masina de extrem, nu stiu cati vor mai participa, mai ales ca unii au exprimat-o clar. Tin mine ca eram intrebat de ce nu particip si le spuneam ca sunt intre clase, peste standard si sub open. Acum, cu siguranta nu mai pot participa nici la standard ... Insa, mi-a mai ramas varianta de TRIP :wink: Nici masina mea nu se mai incadreaza la Standard si cred ca o trec la categoria ''Prietenesti''! :ha: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Bah, mai lungiti mult pelteua asta ??? N-ati obosit??? Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 (editat) Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Bah, mai lungiti mult pelteua asta ??? N-ati obosit??? Acesta nu este un Forum de "obositi", daca va simtiti dvs obosit de anume postari, va recomand lecturi mai usoare, in genul celor zamislite de domnului Presedinte, dar aveti grija, sa nu vi se strepezeasca dintii de la gramatica folosita si "interpretata" in mod personal de dumnealui. Sau mai bine mergeti la "bai" sa va relaxati, cititi ceva de Chopin, sau Adrian Copilul Minune, sa pastrati nivelul, incercati poate postari parsive de-ale domnului "Seraficul" Offroadului Romanesc, acest "Limba de Lemn" al CNOR, postari lase si lipsite de continut, dar dezvaluitoare de habarnism. Am obosit sa fim luati de prosti, domnule, am obosit sa fim furati, am obosit sa asistam la trafic de influenta si la nesimtiri fara perdea. Am obosit sa avem Presedinti ce isi bat joc de noi fara sa se implice competent in ceea ce le revine ca sarcina de bun simt, am obosit sa fim contemporani cu Presedinti ce mint si dau vina pe organizatori si pe sportivi, am obosit sa avem Presedinti vasali ai unor incapabili, la randul lor, ce trag sforile in acest sport. Din cate imi amintesc, avand in vedere ca sunteti autoproclamat fost membru ORR, pe vremea respectiva idiosincrazia fata de nevestele unor presedinti de club va indemnase la revolta pana la dizolvarea Clubului, ce s-o fi intamplat cu spiritul dreptatii si al moralei fara pata de care dadeati dovada in vremuri mult mai bune si care se pare ca a disparut dintre virtutile dvs? O fi de la CNP? O fi de la faptul ca acum niste prieteni de-ai dvs sunt actorii principali ai violului moral al CNOR? Ce-o fi? In nici un caz ce-o fi o fi, lucrurile nu pot ramane asa. Si, domnule doctor Limoncu, aici a fost dezbatut doar abuzul cu castile, pe larg, cu abundenta de consideratii neavenite din partea "Ingenuului" Offroadului Mioritic, despre "centura observata", alt abuz, nu am primit dezinfromari de la "Preacuratul" aceluiasi offroad, zau ca sunt curios cum ar justifica diletant si acest subiect. Sa spunem totusi ca Presedintele in functiune, domnul Tuparu este asteptat din nou in randurile concurentilor, eliberandu-se anterior din functie, pentru ca de cand e Presedinte nu a mai concurat si ne e dor de el, plus ca functia ce o detine se pare ca il cam strange un pic, fiind mult prea mica pentru "Colosul" din offroad pe care il intruchipeaza. Si, mai mult, vrem sa ne demonstreze ca nu e mai slab de inger decat domnul Bulugioiu care a ales sa nu mai fie sluga oficiala a lui Crinu si si-a dat demisia barbataste, demisie ce se impunea, date fiind circumstantele in care functiona si functioneaza indatoririle de Presedinte de la CNOR, recte vasalitate fata de Vicele FRAS. Editat Mai 5, 2016 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shinobi Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 (editat) Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Editat Mai 5, 2016 de shinobi mmmm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 (editat) Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Si, domnule doctor Limoncu, aici a fost dezbatut doar abuzul cu castile, pe larg, cu abundenta de consideratii neavenite din partea "Ingenuului" Offroadului Mioritic, despre "centura observata", alt abuz, nu am primit dezinfromari de la "Preacuratul" aceluiasi offroad, zau ca sunt curios cum ar justifica diletant si acest subiect. Sa spunem totusi ca Presedintele in functiune, domnul Tuparu este asteptat din nou in randurile concurentilor, eliberandu-se anterior din functie, pentru ca de cand e Presedinte nu a mai concurat si ne e dor de el, plus ca functia ce o detine se pare ca il cam strange un pic, fiind mult prea mica pentru "Colosul" din offroad pe care il intruchipeaza. Si, mai mult, vrem sa ne demonstreze ca nu e mai slab de inger decat domnul Bulugioiu care a ales sa nu mai fie sluga oficiala a lui Crinu si si-a dat demisia barbataste, demisie ce se impunea, date fiind circumstantele in care functionau si functioneaza indatoririle de Presedinte de la CNOR, recte vasalitate fata de Vicele FRAS. Si, dragilor, iata ce am gasit la o cautare rapida a numelui "shinobi" Mentiones ca susnumitul este in genunchi. Editat Mai 5, 2016 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shinobi Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! nu ai cautat bine. uite cine e in genunchi: mmmm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! nu ai cautat bine. uite cine e in genunchi: Ai dreptate, scuze, aici iti regasim "barbatia" ce se ascunde in spatele pseudonimului, inca un coleg cu porecla de gen feminin. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shinobi Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Shinobi nu e porecla si nu e de gen feminin....mai cauta. Legat de barbatie, stai in banca ta. Vad ca iti plac cainii, ramai baiat misto si nu deveni javra... mmmm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 (editat) Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Vezi draga mea Shinobi ca sunt multe filmulete cu mine pe Youtube, sursa ta intelectuala si competenta de argumentatie, te rog posteza-le pe toate, ma bucur sa impartasesc cu colegii de hobby starea de bine pe care o am intre ei la concursuri si daca CNOR nu ma agreeaza, cred ca am voie sa consum offroad unde imi doresc, atata timp cat o fac in Romania si nu in Bulgaria ca Presdintele in disfunctie. Cautarile tale, ca si retorica, au fost si sunt superficiale, la Shinobi chiar gasim desene animate cu astfel de apucaturi. Daca te deranjeaza javrele, nu mai ridica coada la ele, ca patesti ca in poza. Pana la urma tu m-ai atacat cu generalul Chelaru cu care nu am nici in clin nici in maneca, o postare deloc la obiectul discutiei. Daca esti tocmit ca diversionist, te rog sa continui. Sunt obisnuit sa fiu jignit pentru ca apoi cei carora le replic cu aceeasi moneda sa se arate ofensati. Asumarea afirmatiilor ramane o virtute barbateasca. Editat Mai 5, 2016 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Nici masina mea nu se mai incadreaza la Standard si cred ca o trec la categoria ''Prietenesti''! :ha:[/QUOte} ......da a fost vreodata de Standard?!...:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 (editat) Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Cele mai bune lucruri care se pot intampla acum CNOR-ului, pe langa faptul ca nu e Chelaru Presedinte, sunt urmatoarele si "ever" absolute: Disparitia Arbitrei-Rusine de pe firmamentul arbitrajului. Disparitia Presedintilor Paiață, slugi ale lui "Liliom" de FRAS. Lista e lunga dar acestea sunt sugestiile imperioase si necesare. Restul lucrurilor bune le gasiti in Scrisoarea de Intentie si in Platforma Program ale Presedintelui in disfunctie, strategul minciunilor si al ipocriziei, publicate sub titlul "Utopia. Aplicabilitate in incontinența profesională". Editat Mai 5, 2016 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Nici masina mea nu se mai incadreaza la Standard si cred ca o trec la categoria ''Prietenesti''! :ha:[/QUOte} ......da a fost vreodata de Standard?!...:ha: Acum nici de Standard nu mai e. E de tura!:1100643094: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate