unde Posted June 20, 2017 Share Posted June 20, 2017 Re: Jimny.. Chiulasa dusa. Am nevoie de sfaturi. Mare atentie la racordurile de plastic care intra in furtunele de cauciuc (deasupra rezervorului). Sint destul de fragile, mai ales ca nu mai sint la prima tinerete. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOKW Posted June 20, 2017 Share Posted June 20, 2017 Re: Jimny.. Chiulasa dusa. Am nevoie de sfaturi. salutare ce povestesti tu cu pompa am intalnit si eu si era un furtunas/stut care nu era bine etansat si pe langa care tragea aer fals cand era plin era acoperit si tragea si pe acolo tot carburant dar cand se mai golea incepea sa dea intreruperi oricum o dai nu scapi fara demontajul rezervorului si al pompei sa vezi care e problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi_1 Posted July 5, 2017 Author Share Posted July 5, 2017 Re: Jimny.. Chiulasa dusa. Am nevoie de sfaturi. Avand in vedere ca suruburile sunt cam ruginite si exista riscul sa stric pe acolo cand desfac, am decis sa exploatez asa masina momentan si sa bag mai des benzina. Daca se va inrautati voi fi fortat sa umblu, dar inca e bine pe jumatatea de sus a rezervorului nu face nici o figura. Va multumesc pentru sfaturi si informatii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts