Clau4x4 Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Concurs Off road urban "m-am prapadit de ras vazand cum incercau unii sa mareasca greutatea masinilor topaind inutil ca niste broscute pe capote aripi etc," Da-mi voie sa te contrazic , in anumite conditii este chiar utila o astfel de manevra , chiar ieri au fost doua - trei cazuri cand dupa o astfel de "resuscitare" , s-a putut continua cursa. :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator reallifehunter Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Concurs Off road urban Poate pe masini usoare,nu pe masini de 2 tone... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Concurs Off road urban Nu ca am avut onoarea sa fiu in zona, la organizare, dar, manifestarea chiar a fost o reusita! Participantii la clasa hobby au fost foarte scumpici si curajosi! Participantii de la open si extrem, multi dintre ei cunoscuti cu ocazia campionatului national, au oferit publicului spectator, cunoscator sau nu, un adevarat regal de off-road! Formatia Casa locco a asigurat un comentariu punctual si savuros pe alocuri...(vezi curba casuneanu...etc). Totul stropit din belsug cu bere ursus, fara alcool... :P Ce pot sa zic... la cat mai multe actiuni de acest gen!!! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Concurs Off road urban Oare va ramane circuitul ala pt. offroad si dupa terminarea eventului ? Nu de alta dar locuiesc la doua strazi de el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Concurs Off road urban Nu ca am avut onoarea sa fiu in zona, la organizare, dar, manifestarea chiar a fost o reusita! Participantii la clasa hobby au fost foarte scumpici si curajosi! Participantii de la open si extrem, multi dintre ei cunoscuti cu ocazia campionatului national, au oferit publicului spectator, cunoscator sau nu, un adevarat regal de off-road! Formatia Casa locco a asigurat un comentariu punctual si savuros pe alocuri...(vezi curba casuneanu...etc). Totul stropit din belsug cu bere ursus, fara alcool... :P Ce pot sa zic... la cat mai multe actiuni de acest gen!!! Bravos Dom' Semaca :g Imi pare rau ca n-am putut veni. :sr . Daa' de cind bei mata bere fara alcool :ha: (Ce-ai inebunit? Sau numai acum ca e post :ha: ) Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Concurs Off road urban Nu ca am avut onoarea sa fiu in zona, la organizare, dar, manifestarea chiar a fost o reusita! Participantii la clasa hobby au fost foarte scumpici si curajosi! Participantii de la open si extrem, multi dintre ei cunoscuti cu ocazia campionatului national, au oferit publicului spectator, cunoscator sau nu, un adevarat regal de off-road! Formatia Casa locco a asigurat un comentariu punctual si savuros pe alocuri...(vezi curba casuneanu...etc). Totul stropit din belsug cu bere ursus, fara alcool... :P Ce pot sa zic... la cat mai multe actiuni de acest gen!!! Da , dar sunt convins ca adevaratele felicitari le meritati dvs. si colegii de la "interventii" , adevarata munca acolo cred ca a fost , cine v-a vazut stie ce vreau sa spun. :1 :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Concurs Off road urban Nici eu nu am inteles faza cu domn Casuneanu, dar mi s-a parut penibil cum si-a aruncat saraca masinuta fara pic de repect...a vrut sa se dea in spectacol si nimic mai mult...si organizatorii l-au lasat de doua ori...bine macar ca a fisurat garnitura de chiuloasa si nu a mai intrat pe traseu...poate lovea pe cineva cum a lovit dacia aia; pacat de masina Acest raspuns este valabil si pentru ....dankrp.... !! Mai baieti vedet-va de oile voastre si nu mai faceti comentarii in necunostiinta de cauza. Cu Mitsu negru(mat) la prima intrare...cu rasturnarea ...Casuneanu a fost...copilot...eu am fost pilot ..nr concurs 16. Numele meu este Mihai Popa aka Pepi si lumea offroadului ma cunoaste. Va rog frumos sa va abtineti de la comentarii rautacioase si tendentioase. OK? Daca mai aveti intrebari,sugestii si reclamatii va rog sa mi le adresati direct,clar? Stima organizatorilor super sufletisti,a fost o munca IMENSA,sa lucrat pana in cele mai mici amanunte si nu prea le-a scapat nimic. A fost o munca foarte grea si nu au avut nici o precedenta de la care sa se inspire. Respect organizatorilor si ajutoarelor lor , precum si tuturor participantilor care au facut tot ce au stiut sa ne tina cu ochii pe ei. Carcotasii de meserie sa se abtina de la comentarii inutile,rautacioase,invidioase si fara sa fie bazate decat pe supozitii si impresii. Respectele mele Domnilor. Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Concurs Off road urban Aici sunt filmuletele cu ce-am reusit sa filmez ieri cu un Canon G9: http://www.youtube.com/watch?v=lNiHQ4lW3BA Multumesc pentru filmare. Am doar o singura intrebare: cine a comentat in timpul filmarii? Revenind la competitie: felicitarile mele organizatorilor si participantilor. A fost o competitie reusita dpdv al organizarii, o participare extrem de numeroasa si in general a fost prezenta cam toata lumea buna o off road-ului autohton. Numai bine si asteptam editia de anul viitor. Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Concurs Off road urban Oare se va mai face si la anul o editie? Se va mai lansa o alta bere fara alcool? :x Ar fi grozav, dar sa nu mai fie prezenti cei de la Antena 1 care ziceau ca nu as mai fi iesit dintre cauciucuri slp Urat din partea lor!!!! http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Concurs Off road urban Am ajuns si eu acasa... Super eveniment...Felicitari organizatorilor!Spectatorii au avut ce vedea si ce invata iar comentatorii au avut replici magistrale. A fost si un fel de reuniune club4x4 mai redusa.Multumesc :h5 @aztec pentru indrumarile si prezentarile pe teren... :h5 @mirciulika pentru ajutorul transmiterii coletului cu donatii la destinatie.... :h5 @clauho imi pare rau ca nu am stat mai mult de vb dar am urcat pe circuit in sus pentru a face cit mai multe foto....Acum descarc fotografiile si incerc o selectie pentru a posta ce este cel mai frumos... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Concurs Off road urban Aici sunt filmuletele cu ce-am reusit sa filmez ieri cu un Canon G9: http://www.youtube.com/watch?v=lNiHQ4lW3BA Multumesc pentru filmare. Am doar o singura intrebare: cine a comentat in timpul filmarii? Nu cred ca e relevant cine a comentat si de ce.....ai filmulet si cred ca e ok. Totusi nu am inteles nici eu de ce nu ai continut, dupa ce te-ai descurcat in traseu super. Nu cred ca trebuia sa te inneci la mal. ....sau in groapa... Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Concurs Off road urban Asa, postez si eu cateva .. foto cu actiunea. Ziua II Runda I ...and ACTION Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filip Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Concurs Off road urban Felicitari organizatorilor pentru munca depusa si banii cheltuiti (mai ales in situatie de criza). M-am dat doar la extrem, prima etapa OK, a doua cu o troliere. Film de la mine din masina (n-am stiut sa pozitionez bine camera). E de discutat pentru viitor ce trebuie imbunatatit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Concurs Off road urban G - classe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Concurs Off road urban Oare se va mai face si la anul o editie? Se va mai lansa o alta bere fara alcool? :x Ar fi grozav, dar sa nu mai fie prezenti cei de la Antena 1 care ziceau ca nu as mai fi iesit dintre cauciucuri slp Urat din partea lor!!!! Da-i incolo , ca le tremura picioarele numai la idea de a parcurge un astfel de traseu la volanul unei masini. @asfaslttango : "A fost si un fel de reuniune club4x4 mai redusa." Eu cred ca nu a fost redusa deloc , au fost o multime de baieti . Din pacate a trebuit sa plec sa ajut un coleg ramas in pana si m-am intors pe la 17, 30 , am pierdut practic toata ziua. Nu am mai putut sa o fac astazi , dar dati-mi voie sa va salut acum . :hi :hi :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Concurs Off road urban ... abandonul lui NIROS, si un JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Concurs Off road urban TOY HDJ si SAMI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Concurs Off road urban ..si pentru ca am ajuns la ... .............................................................................................................................................. te rog sa recitesti postul de mai sus in care nea' Pepi a "recunoscut" ca a fost la volan, comentariile sunt rautacioase si malitioase... si nu isi au locul in acest topic. De asemenea iti multumim pentru pozele senzationale, ai reusit sa prinzi cele mai inspirate momente cu stima, Andrei (Kess) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Concurs Off road urban Aici sunt filmuletele cu ce-am reusit sa filmez ieri cu un Canon G9: http://www.youtube.com/watch?v=lNiHQ4lW3BA Multumesc pentru filmare. Am doar o singura intrebare: cine a comentat in timpul filmarii? Nu cred ca e relevant cine a comentat si de ce.....ai filmulet si cred ca e ok. Totusi nu am inteles nici eu de ce nu ai continut, dupa ce te-ai descurcat in traseu super. Nu cred ca trebuia sa te inneci la mal. ....sau in groapa... p.s. personal comentariul mi s-a parut extrem de haios (dar chiar nu am un Lamborghini in garaj) Nelu, s-a rupt cablul troliului, eram infipt cu bara intr-un enorm bolovan si practic ma trageam de sub el). Tot aseara am montat si aripa la loc, a ramas doar o mica burta. Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Concurs Off road urban ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Concurs Off road urban ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Concurs Off road urban ..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Concurs Off road urban :h5 recunoasteti personajele?!? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Concurs Off road urban Echipa DGR .. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Concurs Off road urban si o alta Toyota... de la Atelierele Harniciei :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate