Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Concurs Off road urban

Vizitator celentanu adrian

Postări Recomandate

Re: Concurs Off road urban

Laci avea ROLLBAR dar pentru carcotasi e mai usor sa stea pe margine,sa injure,sa denigreze

si sa arate cu degetul.

Si nu inteleg de ce atatea discutii cand de fapt e vorba de siguranta celor din masina,daca era vorba de ceva cauciucuri,sufe de pom sau alte bazaconii inventate de noi ma asteptam la polemici,dar asa sunt total dezamagit.

Nu comentez mai mult ca deja sunt sictirit si nu vreau sa dau nascare altor scandaluri interminabile.

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 335
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator redscarlet

pacat ca nu sunt poze si de la hooby ca doar si ei au participat!

Asta a sunat a ceva de genul "ca doar si ei sunt oameni"... :grin:

...

Link spre comentariu

Centuri in 4 puncte nu in 3 pt ca in trei au masinile de sosea. Casca este trecuta in sectiunea regulament de pe site dati un click cititi si apoi comentati. Samuraiul rasturnat avea in afara de rollcage-ul exterior si ceva tevi de sustinere interioara. CIRCOTASI care au vazut ceva in neregula la o masina si nu au anuntat atunci organizatorii NU AU VAZUT SI LI SA PARUT. Discutiile dupa 3 zile despre ce am vazut sau nu sunt tardive si nebenefice.

Link spre comentariu

Vizitator nanuk

@cfantana

1. diferenta dintre un rollbar si un rollcage este evidenta.daca nu o stii,da-mi un tel si iti explic

2. ca sa te rastorni acolo trebuia sa fi intr-adevar mare offroader, nu un carcotash care injura si denigreaza

ma lasi.....?

"Pentru toate masinile inscrise la clasele OPEN si EXTREM este obligatoriu sa aiba plafonul de deasupra

echipajului din metal sau material compozit rezistent la deformare (nu panza sau prelata)."

citat din regulamentul vostru.daca este sa il luam ad literam, sunt o gramada de masini care nu ar fi avut acces la open si extrem.cu toate acestea te-ai simtit dator sda intri pe forum si sa dai cu batul prin gard desi evenimentul trecuse iar eu nu scrisesem absolut nimic.asa ca nu te mai mira atat, ma cunosti de suficient de multa vreme sa stii ca nu stau sa ma muste de cur nimeni.

Link spre comentariu

Vizitator daniela4x4

Am sa pun si eu ceva poze. Nu sunt poze cu masini,asa cum va asteptati,ci sunt poze cu niste oameni deosebiti, care au stat in spatele acestui eveniment. Bravo MARINA, bravo MAGDA, bravo BOGDAN si, nu in ultimul rand, bravo GOGO!!!!! :1

Link spre comentariu

Ursule am facut remarca "carcotasii" deoarece ai sustinut ca am facut regulamenul ca sa nu te primim pe tine si pe Semaca (regulamentul este cel din camionat si nu l-am facut eu).

Pokemon Sambata dimineata zicea pe acolo...unde sa te rastorni aici...si uite ca s-au rastunat 2 masini,acuma ca Pepi si Laci sunt chiar asa de slabi pioti...asta e parerea ta.

Tie ti-am zis sa vii la atelier si sa-ti pui o bucata de tabla de aluminiu deasupra cabinei ca sa fie totul ok,mi-ai zis ca te pisi pe concursul nostru.

Acuma ce sa fac inghit rusinea unui concurs care a iesit PERFECT :ha:

Cat despre diferenta dintre Rollcage si Rollbar.....ma lesi...eu le fac,tu le vezi in poze!!!

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Vizitator nanuk

Ursule am facut remarca "carcotasii" deoarece ai sustinut ca am facut regulamenul ca sa nu te primim pe tine si pe Semaca (regulamentul este cel din camionat si nu l-am facut eu).

Pokemon Sambata dimineata zicea pe acolo...unde sa te rastorni aici...si uite ca s-au rastunat 2 masini,acuma ca Pepi si Laci sunt chiar asa de slabi pioti...asta e parerea ta.

Tie ti-am zis sa vii la atelier si sa-ti pui o bucata de tabla de aluminiu deasupra cabinei ca sa fie totul ok,mi-ai zis ca te pisi pe concursul nostru.

Acuma ce sa fac inghit rusinea unui concurs care a iesit PERFECT :ha:

Cat despre diferenta dintre Rollcage si Rollbar.....ma lesi...eu le fac,tu le vezi in poze!!!

ideea pe care trebuie sa o retii este ca ati fost incorecti.TU si magar pe deasupra si vad ca nu renunti.foarte bine.iti raspund cu aceeas moneda :

in campionat m-am dat fara probleme

de pepi nu am zis nimic, imi pui vorbe in gura

de ce sa imi mai fac inca o tiganie tip atelierele harniciei pe masina cand altii s-au dat fara probleme?

concurs perfect?ti-am spus si in fata ca ideea concursului este foarte buna,a iesit minunat,impactul a fost mare, nimic de zis.eu ti-am reprosat intr-adevar ca esti partinitor.

nu le vad doar in poze, le vad si pe masina si mai ales sub ea cand se rup din prinderi.sa-ti amintesc ca dupa patru incercari bara mea de fata este tot naspa?nu are sens, dar nu te crede mai mare constructor decat esti de fapt.mai ales ca nu lucrezi singur.....

si retine : nu e bine sa musti mana care te-a hranit, chiar daca ai impresia ca esti din parinti campioni.inca nu ai trecut de poarta ecarisajului,crede-ma.

si pentru tot restul care citesc si se amuza,va spun : scriu cu inima grea.nu e usor cand un prieten isi da arama pe fata.din pacata insa acest forum a ajuns o suma de refulari : politice sau de vedete. spiritul de offroad s-a dus direct in pula mea.

Link spre comentariu

Asta cu prietenii si cu arama pe fata ..scuteste-ma.

Vezi cine si-a modificat postul,daca erai prieten si aveai ceva sa-mi spui puneai mana pe tel cum faceai de fiecare data cand aveai un banc bun,o barfa,sa ne radem.....

Eu ma opresc aici,as putea sa zic si eu multe de mana care m-a hranit,de parintii mei camioni....te-am considerat unul din cei mai buni prieteni ai mei,am fost dezamagit rau :(

Eu zic sa te uiti in urma,ai o problema.

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Vizitator nanuk

daca eram copiii tai nu se ajungea aici.

eu am incheiat.dar imi este invatatura de minte sa nu mai amestec prietenia cu concursurile ca vad ca nu tine.

inca o data scuze pt offtopic si daca moderatorii cred k aceste posturi trebuiesc sterse pentru ca strica imaginea evenimentului, va rog sa o faceti,eu nu pot pentru ca voi fi acuzat probabil de lasitate.

Link spre comentariu

O sa chem un popa sa faca o sfestanie pe forumul asta.

Au dat dracii in voi ma copii ma.

Potoliti-va........sunteti inca prieteni si culmea e ca tineti unul la altul.

Intalniti-va si discutati calm problema........ca doi oameni inteligenti..... asa cum va stiu ca sunteti

E pacat.......zau e pacat

Link spre comentariu

ursule toata stima pt ca nu vrei sa faci modificari pe masina , provizori ,dar asa impacai si organizatori si pe tine. nu te mai lua de TUPARU ca regulile nu le-a facut el ci eu GOGO pt ca eu am facut organizarea macro TOPI ocupandu-se de traseu alaturi de mine si de baieti fiind seful circuitului. iertare dar discutam cam mult fara rezultate cocrete .

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare