Vizitator Light Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: Concurs Off road urban Reactie de om normal la vederea monstrului in actiune ....nu ca mine :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: Concurs Off road urban Iulian in actiune :bravo ...si in ultima foto. recompensa pentru efort depus :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: Concurs Off road urban :bravo Light. Ca deobicei la inaltime cu fotoreportaje super. :bravo "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator photoman Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: Concurs Off road urban Ziua III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator photoman Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: Concurs Off road urban ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator photoman Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: Concurs Off road urban ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: Concurs Off road urban Foarte frumos. Numai poze de Wallpaper. :bravo "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: Concurs Off road urban Doresc sa va mai prezint pe scurt evolutia RUBICON-ului si a echipajului format din FILIP&IULIAN :bravo Din punct meu de vedere rubiconul a facut un lucru superb inca cu niste probleme la blocant dupa prima cursa :h5 Felicitari Filip si copilotul "deluxe" Iulian :bravo Am si eu niste poze lui Rubicon ... dar dupa pozele lui Light... mai bine nu le pun :ha: Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naui Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: Concurs Off road urban cele doua Mercedes GE DGR s-au simtit foarte bine, totul a fost ok organizare si organizatori super, concurentii ca deobicei super atmosfera placuta si prieteneasca sa traiesti Gogo si sa ne mai faci gropi in Bucuresti ca dau bine. Multumim negu Kamikaze Offroad Team http://www.standuri-metalice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: Concurs Off road urban Felicitari organizatorilor si multumim ca ati avut loc si penrtu noi, cei mai slab "echipati"! :1 S-a realizat cumva un dvd cu evenimentul si daca da, il vreau si eu :bravo BRAVO!!! http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: Concurs Off road urban Doar ce il recuperase....cu "Hai si tu in p... mea odata!" :ha: :ha: :ha: :ha: http://i212.photobucket.com/albums/cc178/asfalttango/ursus4x4/IMG_0285.jpg Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: Concurs Off road urban Daca ne luam dupa regulament el nu avea ce cauta la aceasta clasa , pentru acestea exista clasa separata "side by side".Copilotul trebuie sa fie in masina la start si sosire intre timp nu 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: Concurs Off road urban Baieti felicitari pentru poze,foarte misto :h5 Bagati un ochi si pe blogul nostru ca sunt poze misto de la eveniment :banana Sper ca v-a placut si ar fi super daca am reusi sa-l facem si la anul!!! Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Autocomplex Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: Concurs Off road urban zoli poze cu tine si unimog nu sunt? sau nu ai mai fost cu unimogul pan la urma??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: Concurs Off road urban am ajuns si eu de la bucuresti intr-un final. felicitari tuturor celor implicati in organizarea evenimentului. totul a fost extraordinar. multumec ionutz 73 pentru roadbook-ul de condus prin bucuresti, multumesc ionutz si ioana pentru ospitalitate, multumesc tony :h5 , multumesc daniela4x4, vreau sa multumesc tuturor persoanelor cazate la hotel ambasador de pe magheru in special celor de la etajul 3 pentru sustinere :ha: a fost foarte foarte fain si foarte bine organizat. felicitari inca o data . felicitari pentru cei mai tari suporteri aflati pe partea stanga pe masina si in jurul masinii lui alpiman :x :grin: i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: Concurs Off road urban Bravo voua tuturor pentru cele 3 zile frumoase :1 Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudi Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: Concurs Off road urban zoli poze cu tine si unimog nu sunt? sau nu ai mai fost cu unimogul pan la urma??? nu incapea unimogul in groapa nimai daca era plina cu apa :bannana :twisted: :bannana PATROL GR Y60 4,2D SWB MERCEDES G 280 de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: Concurs Off road urban Sper ca au inteles si cei carcotasi de ce trebuia sa ai rollcage sau tabla deasupra locurilor dei fata (pilot+copilot). Ambele rasturnari (spectaculoase amandoua)au avut loc la OPEN iar daca nu aveau rollcage s-ar fi terminat urat. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: Concurs Off road urban laci nu avea nici un fel de rollcage.asa ca mai bine taci si inghite rusinea. * am editat mesajul pentru ca toata lumea a sarit de cur in sus si eu nu mai am nervi sa ma cert cu toate vedetele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: Concurs Off road urban avea un rollbar in spatele scaunelor destul de solid. din aceasta cauza nu s-a turtit de tot si tot din cauza rollbar-ului au scapat nevatamati :ypu i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: Concurs Off road urban se poate vedea aici download/file.php?id=24269&t=1 i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: Concurs Off road urban poze..... http://www.ursusfreetrack.ro/galerie-foto/ Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: Concurs Off road urban avea un rollbar in spatele scaunelor destul de solid. din aceasta cauza nu s-a turtit de tot si tot din cauza rollbar-ului au scapat nevatamati :ypu Putea fi destul de urata treaba , copilotul s-a cocosat zdravan . Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate