onix14 Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: Concurs Off road urban Alte :ft :ft Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BogdanD Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: Concurs Off road urban http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ ... resti.html http://www.primatv.ro/stiri-focus/off-road-urban.html Suzuki Vitara 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: Concurs Off road urban inca un set :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: Concurs Off road urban :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: Concurs Off road urban Felicitari echipajului !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: Concurs Off road urban Super eveniment. Felicitaroi organizatorilor si baietilor de aur de la organizare - Tzuparu, Semaca, Nicu, Ionutz, etc. Ca nepriceput intr-ale off road-ului, am o singura sugestie - data viitoare puneti mai bine stalpul de troliere - acu era prea din scurt si intr-o parte. Felicitari celor care au aratat ca trebuie in primul rand mana si in al doilea rand masina! Si pentru ca vad ca nu a scris nimeni pana acum si nici nu a pus poze - CASTIGATORUL DE LA HOBBY A FOST GEREB DOMOKOS (DEMI) DIN ODORHEI PE O MASINA HOVER CUV STOCK!!!! Daca nu stiti ce e Hover Cuv - un 4x4 chinezesc care costa cat un logan :h5 Si respect maxim si din partea mea pentru ALF. Eu merg zilnic cu autobuzul si pot sa apreciez altfel ce a facut el acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator reallifehunter Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: Concurs Off road urban ""Mai baieti vedet-va de oile voastre si nu mai faceti comentarii in necunostiinta de cauza. Cu Mitsu negru(mat) la prima intrare...cu rasturnarea ...Casuneanu a fost...copilot...eu am fost pilot ..nr concurs 16. Numele meu este Mihai Popa aka Pepi si lumea offroadului ma cunoaste. Va rog frumos sa va abtineti de la comentarii rautacioase si tendentioase. OK? Daca mai aveti intrebari,sugestii si reclamatii va rog sa mi le adresati direct,clar?"" Nu cred ca face cineva comentarii rautacioase,e doar un forum unde fiecare isi spune parerea,nu? Sunteti oameni in toata firea,ati vrut sa faceti ceva frumos spectaculos acolo,s-a inteles,dar orgoliile nemasurate nu mai incap pe unii din voi,sincer e doar penibil. La a doua intrare in cursa lumea fluiera si se auzea huo...sincer oare de ce?Pt ca ceva din atitudinea voastra nu a placut,ceva era acolo agresif si sfidator la adresa celorlati...si soarta si-a spus cuvantul. Pana si tonul din postul de mai sus este autoritar,sfidator,de "tatic".OK?Clar? Crezi ca a fi cunoscut in lumea off road e o justificare pt ca lumea sa nu isi poata spune o parere?Sa le inchizi gura din postura de zeu,de undeva de sus?sa fim seriosi... Lipsesc probail cateva capace date"ca lectie"peste cei obraznici,nu? Eu va sfatuiesc sa va uitati imprejur,lumea nu e chiar nebuna si nici nu are nimic cu voi personal,doar ca atitudinea sfidatoare si agresiva nu place publicului.Daca v-ati asumat postura de "eroi",asumati-va si comentariile esecului,e o chestie simpla de savoir-vivre. Vrem spectacol,dar nu orgolii si frustrari de copii.Topic incheiat multumesc.Felicitari pt restul,a fost cu adevarat un regal. Gabi M,spectator dezinteresat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: Concurs Off road urban Super eveniment. Felicitaroi organizatorilor si baietilor de aur de la organizare - Tzuparu, Semaca, Nicu, Ionutz, etc. Ca nepriceput intr-ale off road-ului, am o singura sugestie - data viitoare puneti mai bine stalpul de troliere - acu era prea din scurt si intr-o parte. Felicitari celor care au aratat ca trebuie in primul rand mana si in al doilea rand masina! Si pentru ca vad ca nu a scris nimeni pana acum si nici nu a pus poze - CASTIGATORUL DE LA HOBBY A FOST GEREB DOMOKOS (DEMI) DIN ODORHEI PE O MASINA HOVER CUV STOCK!!!! Daca nu stiti ce e Hover Cuv - un 4x4 chinezesc care costa cat un logan :h5 Si respect maxim si din partea mea pentru ALF. Eu merg zilnic cu autobuzul si pot sa apreciez altfel ce a facut el acolo. Nu am poze lui Hoover-ul dar am poze lu pilot, omul ai facut um lucru superb cu masinuta asta chinezesc :1 Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator photoman Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: Concurs Off road urban Salut! Foto: Ziua II - OPEN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator photoman Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: Concurs Off road urban :ft Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator photoman Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: Concurs Off road urban :ft Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: Concurs Off road urban in ultima poza prbabil e surpins Semaca in timp ce discuta despre cardane :ha: Ale masinilor din concurs ma refe :ha: ream http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: Concurs Off road urban Stie careva cine a realizat reportajul de pe Antena 1? http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: Concurs Off road urban ...sa continui seria?!? astept opinii ..daca nu, pentru cei interesati, va rog sa-mi lasati un mesaj in pm si va voi oferi link-uri pentru fotografiile in format original. Cu respect, By LIGHT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate