Vizitator mihai cezar ionascu Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Re: Concurs Off road urban Daca e voie ca parerea unui spectator sa fie exprimata public, aici, o s-o fac. :) A aduce in cadru urban ceea ce toti desfasoara acolo, in libertate: atmosfera, masini, noroi, miros de troliu incins, traseu, oameni de calitate, ideea de implicare, in toate formele ei, mi se pare din start un act meritoriu. A le arata celor din urbe ca exista un fenomen de gen si ca el da voie la senzatia de libertate, e chiar de apreciat. Pentru motivele exprimate, un bravo persoanei sau grupului care a initiat si pus in practica ideea. Despre celelalte, mici sau mari orgolii exprimate in scris in post-urile de mai sus, e normal sa existe atunci cand la mijloc sunt pasiuni de acest fel sau de orice alta natura. Nu vreau ca post-ul de fata sa fie beletristica sau oda bucuriei, nici macar o pledoarie pro sau contra; dar pentru ca venind de nicaieri, de prin oras, mi-am parcat masina in garajul lui Costin (Tuparu) care la momentul dat si in toate celelalte reintalniri ulterioare, atat el cat si baietii lui m-au tratat cu respect si un zambet, indiferent de situatie, dandu-mi o mana de ajutor profesionala, in aprecierea mea si pentru o suma de alte argumente personale, inclin sa spun ca face parte din grupul oamenilor de calitate pe care ii cunosc. Nu e o judecata, e o parere. Dincolo de toate, pentru ochiul "cetateanului" care a asistat la manifestarea din week-end totul s-a dovedit un spectacol reusit, bine organizat si cursiv (probabil, cu scaparile de rigoare, care la o editie viitoare vor fi sigur indreptate). Sustin si ca manifestari off-road de gen ar trebui multiplicate, spectaculozitatea pe care o implica, imaginea de ansamblu putand fi oricand un produs vandabil. Va salut Cezar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Re: Concurs Off road urban :p :p :p aloooo, domnilor, caci altfel nu pot sa va spun. Bucurati-va de fiecare zi in care sunteti sanatosi si liberi sa decideti ce sa faceti cu viata si timpul vostru. Eu am disparut de pe forum si de la manifestari sau concursuri, pentru ca de o perioada nu mai dispun chiar simplu de timpul meu. Cu toate astea am gasit timp sa ma rup si sa merg sa vad cunoscutii si prietenii care au luat parte la acest eveniment. :sr , rau de tot,ca nu am putut lua si eu parte. Mamaaa si ce ma mai manca in talpa si-n c***r sa ma dau... Din postura de spectator obiectiv si cu oare care cunostinte in domeniu, am recunoscut ca daca nu erai printre primii la start (primii 3) nu aveai nici o sansa sa iesi din groapa cu apa/noroi. Totusi, si asta scriu cat se poate de mare,toata stima pentru cei care isi mai asuma raspunderea de a organiza un concurs in Romania. UN SINCER BRAVO SI FELICITARI PENTRU IDEE SI ORGANIZARE (CU TOATE INADVERTENTELE APARUTE SI COMENTATE AICI). SA TRAIESTI GOGO SI SA GASESTI PUTEREA DE A MAI ORGANIZA SI ALTE ASTFEL DE EVENIMENTE: most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Re: Concurs Off road urban Multumim de aprecieri si va asigur ca am facut mari eforturi si am muncit multe zile ca totul sa iasa bine. Acuma daca am avut si noi mici scapari sper sa ni le iertati si urmatorul sa iasa si mai bine :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Re: Concurs Off road urban Multumim de aprecieri si va asigur ca am facut mari eforturi si am muncit multe zile ca totul sa iasa bine. Acuma daca am avut si noi mici scapari sper sa ni le iertati si urmatorul sa iasa si mai bine :h5 Nu stiu ce scapari ati avut voi dar, altii au mai pierdut cate ceva pe traseu... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Decembrie 15, 2008 Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Re: Concurs Off road urban E cardanul fata a lui Dragos"Trooper" :grin: :grin: :grin: S-au mai gasit cateva placute de inmatriculare si 2 tobe de esapament :ha: :ha: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naui Postat Decembrie 15, 2008 Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Re: Concurs Off road urban da o priza de la carligul de remorcare nu ati gasit in groapa? :ha: Kamikaze Offroad Team http://www.standuri-metalice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Decembrie 15, 2008 Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Re: Concurs Off road urban un traseu de esapament? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Decembrie 15, 2008 Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Re: Concurs Off road urban cred ca despre asta e vorba ..aici se mai tinea inca, si a mai tinut si dupa ce ai coborat dealul :1 se vede montajul facut la "Ateliere", raman piesele pe masina si dupa ce se rup :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Decembrie 15, 2008 Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Re: Concurs Off road urban Cel mai tare a fost Fane cu G-ul care avea o toba mare cu doua teminatii scosa pe la prag,inainte de rota spate. Si cum venea el in gas spre finalul traseului i se infinge toba in pamat si-l arunca afara din traseu doborand vre-o 3 jaloane :grin: :grin: :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Decembrie 15, 2008 Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Re: Concurs Off road urban Foarte tare!!!!!!!! :ha: :ha: :ha:Oricum nu inteleg ce cauta cu tba scoasa in fata rotii din spate!!!!! proiectantii aia de masini nu or fi prosti saracii sa bage toba in spatele masinii :ha: http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Decembrie 15, 2008 Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Re: Concurs Off road urban Fane stie meserie. are si un G de Extrem, unde toba.... e tot acolo :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: Concurs Off road urban Emisiunea Roata de rezerva - Antena 1 din 13.12.08 http://www.antena1.ro/index.php?page=we ... ow&item=16 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate