Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

iesire la Calugareni 23 NOV

Vali alias Babu

Postări Recomandate

M-am gandit sa facem o iesire mai aproape de Bucuresti si de aceea m-am gandit la Calugareni unde cunosc si eu si RZV bine zona, care va bagati? intalnirea se va face la capatul linie de tramvai 7,12 etc de pe Soseaua Giurgilui ora 10. Pt gratar si alte cele vorbim,propunem,discutam! :h5

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 114
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator koala

Re: iesire la Calugareni 23 NOV

Se vede omul hotarat, cu cauciucuri nou-noute :ha: ... sa faceti bine si va infiintati maine la mine la magazie, ca sa va ridicati "ciocolatile" alea :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

Au venit sosonii lui Vali........................URA-URA :banana :grin: :banana

Multumim de promptitudine......... :ha: :ha: dam :x numai in teren! Mergi la Calugareni?

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Se vede omul hotarat, cu cauciucuri nou-noute :ha: ... sa faceti bine si va infiintati maine la mine la magazie, ca sa va ridicati "ciocolatile" alea :ha: :ha: :ha:

Multam fain Koala, ne vedem maine dimineata, vin cu hartia sa invelesc ciocolatile :banana :ha: :banana

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Mash baga si eu, dak nu deranjez, am relatii la calugareni pe Nea Ion cu traktoru......ma salvat cand am ramas acu 2 saptamani..... :banana (masinutza e stock am doar AT noutze).

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

M-as baga, dar s-a ars releul si stau pe dreapta pana vine. :sr

Ar fi misto. Sa vedem

te luam la noi in masina daca vrei, poti face pe fotografu` :h5 nu de alta dar stii ca si eu am fost :ha: si mai am si buletinul tau iar daca nu vi sa sti ca ma duc si fac 2-3 credite cu el ca nu se prind aia ca nu sunt eu in poza din buletin ca semanam asa putin :ha: :ha:

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

:pr1 ma luati si pe mine in gasca ? am AT-uri

,,=====,o00o

//__l_l_,\____\,__

l_J.T\_l__l---[]lllllll[]

(o)))____(o)))-o-)))

Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!!

Link spre comentariu

: si mai am si buletinul tau iar daca nu vi sa sti ca ma duc si fac 2-3 credite cu el ca nu se prind aia ca nu sunt eu in poza din buletin ca semanam asa putin :ha: :ha:

Poate dupa ce iti iei si compresor :wink:

Nu ma deranjeaza postul de fotograf, dar am uita ca fiimea :sr vrea sa-si sarbatoreasca ziua 3 zile. sa-i impacam pe toti :bannana

Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old
Link spre comentariu

Hai baieti faceti lista.......

Iesirea este duminica ,hotariti daca stam la gratar sau mergem la restaurant eu zic sa ramina in asteptare sa vedem si cu vremea...daca ne permite propun gratarul..... :grin:

Vine pina acum:

1.Vali-Babu-Mitsu

2.Cumnatu,-Mitsu

3.Dan mic-nu-i pe forum :ha: il bagam obligat!-Mitsu

4.Johnhelot-Toyota 120

5.Alfonso D-max-Isuzu

6.Cheliosu-Cristi-Toyota Kj 90

7.MPS Radu-Patrol

8.Goganu-Patrol

9.J.T.-Jeep

10.Tzache-Patrol

11.RZV-si zina 4x4

......

Lista este in continuare deschisa,asteptam doritori :ha:

P.S.:nu exista achipare care sa nu faca fata la iesirea asta,daca este 4x4.... :ha:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Link spre comentariu

Vizitator Tzache

Merge domle si cu tico :) ... Cu parere de rau va zic ca nu stiu daca pot onora invitatia ... Masina are niste problemute si nu stiu daca reusesc sa le rezolv pana sambata ...

Link spre comentariu

Sa va distrati fain - duminica nu pot - sunt la scarbiciu de garda :sr daca ar fi sambata veneam cu detectoru - ca au fost lupte multe prin zona poate iesea ceva la iveala :wink:

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

@ Goganu -dak ploua nu facem gratar,mergem la restaurant este un han de 5 stele super in zona :ha:

nu ziceai tu ca ai pile la nea Ion Traktor? :grin:

@ Vitalies-foarte tare frate de la Mihai Viteazul din Piata Universitatii s-a pierdut ceva metalic la transport.....stiu eu pe unde ....recompensa substantiala :ha: Hai frate ca rumanii din zona cauta de la 1600 incoace relicve...daca te vad astia i-ti subtilizeaza bipul de la cautator :ha: si limiteaza accesul in zona ca distrugem situl arheologic :ha: :ha:

Daca ploua rau dar nu cred si nu puteti face fata gasim ceva istorico-turistic de facut ...un muzeu ,o statuie,o biserica celebra in zona 2-3 km.................bre sunteti dusi? cum adica daca ploua? deabia asteptam! singura schimbare o sa fie ca mincam la restaurant! in rest la noroi!!!! :banana ,fiecare dupa posibilitati si cauciuce

Link spre comentariu

da...vad ca nu trebuie sa mai zic ca vin. Sunt deja pe lista., asta e, ce sa fac ? Ma voi "chinui" groaznic si voi veni. Am vorbit deja cu john si trecem pe la el sa luam grataru ca sa il pun sus pe portbagaj. Ca doar d'aia l-am facut, nu ?

Vremea se pare ca va fi ok. Adica vineri seara si sambata ploua, duminica sunt nori si nu ploua, in schimb va fi foarte frig. Astfel apare si al doilea scop al gratarului si anume incalzirea.

Link spre comentariu

Vizitator Adi nebunul

Iesirea este duminica ,hotariti daca stam la gratar sau mergem la restaurant eu zic sa ramina in asteptare sa vedem si cu vremea...daca ne permite propun gratarul..... :grin:

Vine pina acum:

1.Vali-Babu-Mitsu

2.Cumnatu,-Mitsu

4.Johnhelot-Toyota 120

5.Alfonso D-max-Isuzu

7.MPS Radu-Patrol

8.Goganu-Patrol

9.J.T.-Jeep

10.Tzache-Patrol

11.RZV-si zina 4x4

......

P.S.:nu exista achipare care sa nu faca fata la iesirea asta,daca este 4x4.... :ha:

Se pare ca sunt si eu pe lista :1

Link spre comentariu

ce sa vezi...parca ziceai ca nu intri pe forum.

Bine ai venit :W

In alta ordine de idei si putin off-topic. Pentru cei care au fost acum pe 15-16 la bran si veniti si duminica la calugareni:

Spuneti-mi care vreti dvd-uri cu pozele ca sa le fac si sa le aduc. Pozele le mai au vali si john deci daca vreti le puteti lua si de la ei. Ma refer strict la pozele facute de mine/prietena mea. DAR da-ti-mi PM ca sa nu umplem paginile aiurea.

Link spre comentariu

Mai vine un prieten (care nu e pe forum :P dar le a muscat microbiul 4x4 :ha:) cu Wrangler-ul...

Vine pina acum:

1.Vali-Babu-Mitsu

2.Cumnatu,-Mitsu

4.Johnhelot-Toyota 120

5.Alfonso D-max-Isuzu

7.MPS Radu-Patrol

8.Goganu-Patrol

9.J.T.-Jeep

10.Tzache-Patrol

11.RZV-si zina 4x4

12.SorinP-Jeep Wrangler

......

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters
Link spre comentariu

RZV eu cred ca o sa fiu fotograf duminica :grin:

off topic:Va vine sa credeti ca nu am zgariato in teren si am gasito dimineata zgariata in parcare?... :sr ...mai bine se zgaria in teren si nu-mi parea rau... :grin:

Toyota LandCruiser120

kamikaze offroad team

Link spre comentariu

@john imi pare rau pt tine, e grav ? Nu iese cu un polish ? De ce esti doar fotograf ? Oricum nu te necaji prea tare (eu vorbesc...as lua foc sa patesc una ca asta la masina mea) :pr

Acum pt toata lumea:

Am vorbit cu vali si propunem ora 10 sa ne intalnim la Petrom-ul de la iesirea din bucuresti catre giurgiu. Cel de pe partea dreapta cum iesiti din buc. Este la aprox 500m dupa ce treceti de calea ferata (unde intorc tramvaiele).

Daca nu va descurcati si credeti ca nu stiti zona o sa postez eu o harta a locului.

Link spre comentariu

Incapem toti in masini fara probleme!Daca nu vrei sau nu poti(John i-mi pare rau de zgirieturi,dar traim inca in Rominia,cine stie ce frustrat a vazut-o si s-a gindit ca este prea bine -mama lor de jigodii)cu masina fii sigur ca te luam cu noi!Valabil si pt Vali care are mitsu in service si Hem care nu stiu daca a terminat cu problemele electrice....anuntati-va si va luam noi,nu-i problema!

La petrom este super ok,numai nu intrziati ca nu mai avem timp de gratar! :ha: :ha:

Vorbim la telefoane pentru ultimele detalii!

Bafta maxima! :h5

Link spre comentariu

Masina e in service, ca mai avea si cu bagatul...calduri, ca incep sa-mi vina bazdacii pe ea.

Oricum eu nu pot, o sarbatoresc pe fiimea.

Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old
Link spre comentariu

Daca nu va descurcati si credeti ca nu stiti zona o sa postez eu o harta a locului.

Eu unu promiti ca de data asta o sa gasesc locul :ha: :ha:

Si daca avem nevoie de transport scos tot jocarile din bena si bagam toate gratarele in ea :x asa mai aveti locul in masini pt toate lumea care are masina neoperativa :h5

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare