Lipoveanu Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV misto ... si ce zi a-ti prins ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV Ce s-a intimplat pe dealul cu noroi? Probleme cu anvelopele?Am vazut ca 2 masini au avut mari probleme... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Noiembrie 23, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV asta era adrian01 cu mitsubishi (englezoaica) citez semaca; am vazut o prtiune de extrem mai sus eu; avem aici un kamikaze adiii adrian01; unde, unde ca ma bag eu!!! si dus o fost :ha: :ha: :ha: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV Bravo baietii :bravo super pozee !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV Nu au urcat decit Ursu,Rubicon,Rzv,Tzache si Cheliosu exact in ordinea asta..... Restul nu au mai reusit ca a devenit patinoar.......au mai incercat Mitsu englez :grin: ,Roberto,Alfonso si MPS dar fara sa reuseasca,pentru ca dupa primul derapaj terenul un pic amortit de frig si-a deschis larg bratele :ha: Cred ca Vali are o mica filmare cind cobora la vale pe picioare,alunecind pe urme ca pe gheata...... :grin: incaltat in bocanci Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Noiembrie 23, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV Cred ca Vali are o mica filmare cind cobora la vale pe picioare,alunecind pe urme ca pe gheata...... incaltat in bocanci dar sa stiti ca bocancii erau de off-road(mt-uri mai exact!) :ha: :ha: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan1323 Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV A fost prima mea iesire in club 4x4 si a iesit superb. Am aflat tarziu de iesire si nu am putut amana o intalnire care ma facut sa pierd sfarsitul excursiei. In mod clar am sa imi iau o masinuta care sa o echipez si sa o chinui in teren. Sigur s-a mai alaturat un membru clubului 4x4 . Multumesc mult pt ca nu ma-ti lasat in noroi si sper pana la urmatoarea iesire sa ma echipez corespunzator. As vrea sa imi iau tot un suzuki samurai ca al lui roberto si am vrut sa vad si eu cum se comporta in teren. Mam simtit super multumesc..... Poze postez maine ca acasa nu am cablu pt tel :cl Samurai metis Pajero 2.8 scurt KQ Spider CAN_AM Discovery 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV e prea frig acum, dar maine, cand imi recuperez gps-ul din masina, o sa postez si harta cu traseul de astazi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV :bravo :bravo Robert super tare poza asta :bravo :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV urcarea supranumita "a lu' nike" a fost grea dar practicabila cu putin shpan in neste treburi...dupa primele masini, noroiul s-a facut patinoar si panta a devenit imposibil de urcat. MPS: daca erai printre primii urcai cu siguranta! :h5 Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV Tari pozele! :1 :bravo Chiar ma intrebam cine este sub perdeaua de noroi :h5 ...Si ce cuprins de febra 4x4 era cel cu utilajul :banana ...Se ia microbul instant...Mai trebuia sa faca si cel cu tractorul si era spectacol complet :ha: :ha: :ha: De curiozitate va rog sa faceti poze data viitoare la fetele celor de la spalatorie...Cred ca le cade fata cin vad masinile :ha: Si cred ca primiti si o suprataxare la servicii :ha: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV Gata pozele :grin: .... http://s449.photobucket.com/albums/qq21 ... x/Club4x4/ Am incercat sa me duc la spalatorie si ma dat afara cu pistol :ha: :ha: :ha: Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV Am vazut si eu pozele lui vali si am vazut cum arat drumul pe care nu am putut sa-l urc. Da semaca daca eram printre primii urcam. Da nu ma supar a fost prea frumos totul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV Super iesire ! Felicitari! Pe mine m-a prins zapada la Busteni si am pierdut 2 ore sa scoatem un Touareg cu all seasons dintr-o curte... :twisted: Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV @ALF-DMAX : "Am incercat sa me duc la spalatorie si ma dat afara cu pistol :ha: :ha: :ha: " Si mama mia cum aratau masinile cand ati plecat ! Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV Frumoasa iesire fratilor! De curiozitate , a iesit careva din baltoaca aia adanca dintre nisipuri fara sa fie ajutat ? 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Tzache Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV :) Doar roberto a reusit sa intre ... noi nu ne-am riscat P.S. N'a reusit sa iasa fara o manuta de ajutor :rsp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV Singurul care a disparut cu totul a fost Roberto,el a gasit-o,el s-a ascuns in ea cind am vazut ce ud poti fi la picioruse la 5-6 grade nu s-a mai riscat nimeni :ha: :ha: :ha: Si dupa ce l-au extras din groapa l-am intrebat :ce drek ,tu nu ai vazut ca are apa?Stiti ce a raspuns,foarte candid: "Era asa de limpede si se vedea fundul........" :ha: :ha: :ha: Am crezut ca s-a scufundat cu totul ca eram intr-o balastiera si aveam gropi cu 4-5 mentri adincime..... :p Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV Singurul care a disparut cu totul a fost Roberto,el a gasit-o,el s-a ascuns in ea cind am vazut ce ud poti fi la picioruse la 5-6 grade nu s-a mai riscat nimeni :ha: :ha: :ha: Si dupa ce l-au extras din groapa l-am intrebat :ce drek ,tu nu ai vazut ca are apa?Stiti ce a raspuns,foarte candid: "Era asa de limpede si se vedea fundul........" :ha: :ha: :ha: Am crezut ca s-a scufundat cu totul ca eram intr-o balastiera si aveam gropi cu 4-5 mentri adincime..... :p Fundul cui ? :ha: :ha: Oricum felicitari baieti , chiar am urmarit toate pozele de pe photobucket ! Apropo ce marca e masina ai cu numar de spania ? 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV Cred ca este vorba de Isuzu D-max al lui Alfonso,cred ca este singurul cu nr de spania..... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV @Vali alias Babu........tot respectu in fatza ta,in ce forma de zile mari m ai prins in poza :banana :bannana :grin: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Tzache Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV Poze ca poze ... da filmuletele ? :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV Gata am scos si track-ul din gps, dar l-am impartit in 2 poze ca sa se vada ai clar detaliile. A treia e acolo la noroi unde a ramas si buldo. O pun doar asa ca sa vedeti cat ne-am agitat in jurul unei baltoace. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV Bravo....faina distractia....mai ales ca si vremea a tinut cu voi :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV " O pun doar asa ca sa vedeti cat ne-am agitat in jurul unei baltoace. " :g , (nu pot sa ma abtin) , :ha: :ha: , genial. Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate