Maresalul Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV o sa vin singur deci am loc in masina daca mai sunt doritori http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV Frate......Cineva acolo sus ne iubeste :) Dupa doua zile de ploaie a iesit un mare soare.......cred ca o sa iasa treaba....... :grin: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filip Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV A fost frumos, multe masini, distractie. Rubi s-a descurcat excelent cu noile incaltari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filip Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV Poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV Super iesire !!! :banana :banana :ypu :ypu siiii poze !!! :grin: ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV SUPER IESIRE...............OAMENI DEOSEBITI.....FARA FIGURI.......RESPECTE PENTRU ORGANIZATORI :cl :1 :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV @Goganu- scrie deak cu litere mici ca iar ne luam de tine :ha: ....... organizatorii ........nu exista,aici exista doar oameni cu idei putine si fixe ,credeam ca ti-ai dat seama :P las-o cu laudele ca ne-o luam in cap .........auzi organizatori......si noi(eu si Vali)nu am reusit sa mai gasim niste noroi ca lumea dupa prima bucata unde a fost din belsug! :P de-mi venea sa-mi zmulg parul din cap...... :ha: :ha: :ha: :ha: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV Da...ce sa zic super iesire. Razvane nu iti mai bate capu ca a fost super bine. Au fost de toate pt toti, si urcari, si gropi mici si adanci unele cu apa (stiti voi la ce ma refer) si noroi. Din nou super bine. :bravo Pozele se incarca acum pe picasa, sunt vreo 400 si s-au incarcat pana acum vreo 250. Cand sunt gata pun link-ul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV a fost faina iesire; bravo tuturor celor care au participat :hi scue pentru noroiul care a zburat dom' Semaca :h5 http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV O iesire de duminica de care eu, unul, chiar aveam nevoie...Nevoia ca nevoie dar si cand iti place, he, he...oameni faini si curajosi, cu sange in cardan....As mentiona pe roberto: a dat numele la doua gropi, una cu apa pana la chilotei :ha: :ha: :ha: si totodata pe pilotii frenetici de pe doamnele englezoaice (Mitzubisele de dreapta) Adi si cumnatu' RZv-ului!!! Sunt intr-adevar de belea! Se baga in toate cele si, culmea, chiar ies din ele cu lejeritate!!! :h5 Mentionez: masinile sunt stock! Alfonso, spaniolul pur sange, a facut de asemenea o nota frumoasa! Tzache...Tzache...un tanar de mare viitor...patrolul lui Marius Turagmes n-a uitat ce l-a invatat fostul stapan... Ce sa mai, toata lumea s-a balacit cu succes in noroi...asteptam cu interes imagini graitoare... Sa nu uit: doamnele, gracile, gingase, parfumate... s-au dedat la deliciile noroiului...doamna cheliosu are rezervat locul I :h5 Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV Gata http://picasaweb.google.com/radu.bilciu ... i23112008# Nu sunt la rezolutia maxima, dar se vad bine. Uitasem...multumesc semaca pentru sfaturi :h5 , dar are si masina mea limite, iar acolo chiar nu avea cum sa urce. Si semaca...si prietena mea s-a dat prin noroi deci cred ca are si ea un loc pe podium, nu ? Uite..imi sustin afirmatia: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV Retractare..Adi este cumnatul lui Vali! RZV este doar prieten cu mitsubisarii cu doage lipsa! :ha: :ha: :banana Iar asta cu Doamna Cheliosu este antologica :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :1 doamnele si domnisoarele :grin: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV cu Lada mea nu aveti pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?? ....................... si sa nu intrebati CARE LADA? :ha: http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV Felicitari :h5 ...Mama dar ce mai cautati noroiul... :ha: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV @MPS:scuze, nu mai stiam a cui era cine cealalta domnisoara! :1 @ RZV multam de rectificare...asa, am incurcat cumnatii, a lu' Vali este! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Tzache Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV Dupa cum a iesit cred ca namolu ne-a cautat pe noi :) :banana ... S'alta data s'alta data .... Ooooo so facem si mai si mai lata :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV :grin: ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV Fratilor , ati invadat benzinaria . :h5 Am dat si eu o fuga sa va vad ...... si am vazut personalul benzinariei cum se uita lung dupa voi ! :ha: :ha: :ha: A fost o faza teribil de amuzanta dar si impresionanta in acelasi timp. :1 :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV Prea tare iesire :h5 ...... si oameni deosebit :1 :cl Multumesc mult tuturor, si special lu RZV si D-ul Doctor Semaca ca se ai bagat in apa pt scos submarinul meu ca de asta nu a gasit suprafata singurel :ha: :ha: Mai tarziu revin cu niste poze :x Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV Fratilor , ati invadat benzinaria . :h5 Am dat si eu o fuga sa va vad ...... si am vazut personalul benzinariei cum se uita lung dupa voi ! :ha: :ha: :ha: A fost o faza teribil de amuzanta dar si impresionanta in acelasi timp. :1 :h5si in Calugareni cum mergeau masinile de pe banda a 2-a, cu 30\ora sii cascau okii la coloana noastra :ha: :ha: :ha: ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV ne-am dezmortit un pic oasele,hihihihihihi.soare,soare,frate,dar frigutz.am fost la spalatorie si masina a iesit curata iar boxa arata k masina atunci cand am intrat....am rupt-o la sanatoasa (noroc ca am avut prevederea sa platesc la inceput) :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV Sa va fie de bine, nici nu stiti cat va invidiez ! ... o sa creasca si copila mea odata, si atunci Mall-urile nu vor mai avea nevoie de prezenta mea :ha: :ha: :ha: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Noiembrie 23, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV cioc! cioc! primiti cu pozele? azi se pare ca am fost iar fotograf de serviciu ca de-aia nu apar in poze, dar nu e o problema asta deorece am surprins super imagini si super oameni in imagini! cat despre iesirea organizata, ce sa zic de nota 10 parerea mea, ciorba de burta si mititei or` fost de minune ca ma intreaba nevasta, (ce ai mancat mici si ai baut bere?) :ha: :ha: Am sa atasez o poza dupa care si link-ul cu toate pozele din aparat,dar, sa nu radeti de john.helot si curcanii lui :ha: :ha: :1 pt iesire KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV @semaca...glumeam si eu @koala lasa ca si copila sunt sigur ca iti aduce destule bucurii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Noiembrie 23, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV gata cu pozele, aveti ceva de vazut :banana http://picasaweb.google.com/valentin.al ... alugareni# Curcanii sunt de vanzare :ha: :ha: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate