Lipoveanu Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV zici ca e constelatia 'calul fiuri' suprapusa peste 'delfinu fliper' .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV tre sa recunosc ca la un moment dat era un haos general :ha: :ha: :ha: incercam sa-l scot pe tzache din balta....mai trecea un mitsu frenetic pe langa mine si ma stropea cu noroi...o domnisoara se antrena cu sarg in dreapta....RZV incerca o Toyota in stanga....Filip ramasese blocat mai in fata....in spate Alfonso, spaniolul, arunca cu noroi din roti....peste un land rover nou nout care, se priponise intr-un sleau....care nu era in balta, se-nvartosa pe dealul din fundal... Cand am vazut cu ursu ca nu facem fata...am baut, eu, o bere... :ha: :ha: :ha: A fost foarte fun!!! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV :g :g :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: , trebuie sa inchid ca mi-am trezit fetita din somn din cauza rasului meu. N-am mai ras asa de cand aveam 20 de ani. Monumental. :1 :1 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV Semaca esti nebun ... :ha: :ha: :ha: 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Noiembrie 24, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV iar eu cu aparatu` de fotografiat nu facem fata ca trebuia sters, unu zicea ia uite-l pe adi cu mitsu cum zburda pe deal, rzv incerca sa scoata toyota din noroi iar proprietarul toyotei(cheliosu) striga la el bah las-o pe adina s-o scoat ca la tine nu vrea... :ha: :ha: :ha: altii incercau sa treca si ei prin noroi si tot asa :uameni :bravo eu eram cu unghia in gat de ajunsesem si cu cotul ca nu eram si eu calare pe 125 de cai si cu covrigu` in mana :ha: :ha: ma revansez eu :grin: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV Am si eu citeva poze.... KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV Continuare..... KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV aaaaaaaaaaa uitasem, cu multumiri lui semaca, fara el unii dintre noi ar fi innotat si acum prin baltile de la calugareni KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV Super iesire...super gasca...urmatoarea iesire cred ca vom merge la zapada sa :x o palinca in zapada si o bucata de slana incinsa pe gratar :grin: :h5 Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV ar merge un BIS .... duminica de votare .... se voteaza frumos ....dupa care la nisipuri .... (abia se mai sterge creta de pe spate) daca iesiti merg si eu ... ( nu vad alt program de votare ...?!?! slp ) cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Noiembrie 27, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV din pacate eu nu mai pot onora cu prezenta acolo si nici la vot, sunt la curtea de arges la o petrcere si o iesire prin imprejurimi duminica! :h5 promit ca la urmatoarea iesire sa fac un traseu si mai si decat asta! :h5 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV promit ca la urmatoarea iesire sa fac un traseu si mai si decat asta! :h5 Adica vorbesti cu nea' ala cu buldo sa mai faca niste santuri/gropi si le umpli cu apa ? Oricum a fost bine, dupa cum am mai spus, iar urmatoarea iesire eu zic sa o facem pe la munte pe zapada. Un pic off-topic, azi mi-am spalat si eu masina si am observat ca e albastra nu gri-maronie :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV pai hai ...a mea e invatata cu zapada acum zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV oameni buni, am si eu nevoie de un track gps sau ceva coordonate de la locatia unde ati facut trialul ala misto. Dau o bere Le: am nevoie urgenta, azi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator diff Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV Oameni buni,a fost f tare la Calugareni, de abea astept sa imi iau si eu utilaju meu. Deocamdata am iesit in aproape toate pozele .... cu spatele :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: iesire la Calugareni 23 NOV @diff..........omule ce tzi merge........iatzi utilaj si hai la kinuiala Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate