Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

iesire la Calugareni 23 NOV

Vali alias Babu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 114
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: iesire la Calugareni 23 NOV

tre sa recunosc ca la un moment dat era un haos general :ha: :ha: :ha: incercam sa-l scot pe tzache din balta....mai trecea un mitsu frenetic pe langa mine si ma stropea cu noroi...o domnisoara se antrena cu sarg in dreapta....RZV incerca o Toyota in stanga....Filip ramasese blocat mai in fata....in spate Alfonso, spaniolul, arunca cu noroi din roti....peste un land rover nou nout care, se priponise intr-un sleau....care nu era in balta, se-nvartosa pe dealul din fundal... Cand am vazut cu ursu ca nu facem fata...am baut, eu, o bere... :ha: :ha: :ha: A fost foarte fun!!!

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

iar eu cu aparatu` de fotografiat nu facem fata ca trebuia sters, unu zicea ia uite-l pe adi cu mitsu cum zburda pe deal, rzv incerca sa scoata toyota din noroi iar proprietarul toyotei(cheliosu) striga la el bah las-o pe adina s-o scoat ca la tine nu vrea... :ha: :ha: :ha: altii incercau sa treca si ei prin noroi si tot asa :uameni :bravo eu eram cu unghia in gat de ajunsesem si cu cotul ca nu eram si eu calare pe 125 de cai si cu covrigu` in mana :ha: :ha: ma revansez eu :grin:

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

ar merge un BIS .... duminica de votare .... se voteaza frumos ....dupa care la nisipuri .... (abia se mai sterge creta de pe spate)

daca iesiti merg si eu ...

( nu vad alt program de votare ...?!?! slp )

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

din pacate eu nu mai pot onora cu prezenta acolo si nici la vot, sunt la curtea de arges la o petrcere si o iesire prin imprejurimi duminica! :h5 promit ca la urmatoarea iesire sa fac un traseu si mai si decat asta! :h5

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

promit ca la urmatoarea iesire sa fac un traseu si mai si decat asta! :h5

Adica vorbesti cu nea' ala cu buldo sa mai faca niste santuri/gropi si le umpli cu apa ?

Oricum a fost bine, dupa cum am mai spus, iar urmatoarea iesire eu zic sa o facem pe la munte pe zapada.

Un pic off-topic, azi mi-am spalat si eu masina si am observat ca e albastra nu gri-maronie :ha:

Link spre comentariu

Vizitator diff

Oameni buni,a fost f tare la Calugareni, de abea astept sa imi iau si eu utilaju meu. Deocamdata am iesit in aproape toate pozele .... cu spatele :ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare