cfantana Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 FRU a intrat la reparatii.Noul proprietar o sa primeasca o masina revizuita compet :grin: Va tin la curent 8) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 2, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2007 :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 spor la treaba acum ai 2 buc de preparat :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Tupare...cand iti duc si masina mea? Ca si ea are mai multe aerisiri decat a prevazut fabrica. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 2, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2007 Maxule decat sa bagi motorina pana la bucuresti mai bine o duci la budapesta :grin: :grin: :grin: Ce voi nu aveti meseriasi in Baia Mare? Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Maxule decat sa bagi motorina pana la bucuresti mai bine o duci la budapesta :grin: :grin: :grin: Ce voi nu aveti meseriasi in Baia Mare? Ba da, avem dar putini si figuranti. Toti tinichigii s-au facut vopsitori. Le e lene sa mai sudeze pe masina. Cica e mai rentabil sa slefuiasca de doua ori si sa dea cu vopsea. Mai e chestia ca nu prea imi vine sa lasa masina asa mult timp. Ca mi-a dor de ea. Cand o sa fac Pajero-ul, o las la tinichigiu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 2, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2007 Pai ar fi cazul sa faci si pajero ala ca-i pacat de el 8) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Pai ar fi cazul sa faci si pajero ala ca-i pacat de el 8) Il fac...O sa imi aduc unul din Germania. Un V6 de 3000cc si fac un transplant de motor si de alte piese. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Sa ai spor Tupare. Si sa-l faci bucuros pe noul proprietar. :D Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 2, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2007 Pai ar fi cazul sa faci si pajero ala ca-i pacat de el 8) Il fac...O sa imi aduc unul din Germania. Un V6 de 3000cc si fac un transplant de motor si de alte piese. Asta-i cea mai buna solutie,asa as face si eu!!Si mai ai si ogramada de piese de rezerva!! Azi m-am dat cu Mitsu lui Piticu,e la mine sa-i termin bara fata.E impresionant 3000 V6-le :shock: Trage de te sperie :twisted: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 2, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2007 Sa ai spor Tupare. Si sa-l faci bucuros pe noul proprietar. :D Merci serifu :grin: Fac tot posibilul sa iasa traba buna,m-am cam atasat de masinuta asta,ne leaga multe amintiri frumoase :j :ca Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 ... auzi, da' noul proprietar are numarul "la secret" :grin: ? ... sau ne faci fro' surpriza ? ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 2, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2007 ... auzi, da' noul proprietar are numarul "la secret" :grin: ? ... sau ne faci fro' surpriza ? ... Noul proprietar nu e pe nici un forum inscris.E din Cluj si dupa ce ia sub semnatura acaretul o sa intre si el in gasca :twisted: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Tupare ,fati service mobil si ii rezolvi pe toti :ca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 Spor la treaba! Ma sperii cand vad ce-i sub ornamentele laterale :? 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 spor la treaba :D Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 3, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2007 Spor la treaba! Ma sperii cand vad ce-i sub ornamentele laterale :? Da eu am dat jos ornamentele laterale de mult,se vedea asa un pic de rugina da n-ai fi zis ca e asa gaurita :D Gand am pus peria de sarma pe ea si o surubelnita uite ce e dedesupt :evil: Oricum i-am facut praguri noi,indoite pe masina profi din tabla de 1.5mm :lol: In rest niste mici petice pe la imbinarile pedalier-podea.Portbagajul e beton,nu are gram de rugina. Aripi-contraaripi noi,am faruri noi,protectii de praguri inox de pe asta din bg. Scaunele,mocheta si fetele de usi le primeste deasemenea de la asta din bg,mie nu-mi trebuiesc :D :twisted: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat Iulie 4, 2007 Partajează Postat Iulie 4, 2007 Maama,cred ca o sa iasa betoon! De-abia astept sa-l vad. 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 4, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2007 Si eu abia astept sa-l termin :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 spor la treaba :B The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 Si eu abia astept sa-l termin :grin:Pai normal. Ca asa iei si tu lovelele... :P Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 Il dai cu troliu si bulbar? MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 7, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2007 Il dai cu troliu si bulbar? Da.Si cu 33-uri Kayman. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 Nene tupare........zi si la moshu unde ai gasit kaimanuri de 33 ca dau cu bere dupa tine pana zici "gata nene iarta-ma". Promit :dr :dr :dr :dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 Nene tupare........zi si la moshu unde ai gasit kaimanuri de 33 ca dau cu bere dupa tine pana zici "gata nene iarta-ma". Promit :dr :dr :dr :dr adu berea la sb ca ce 33 are tuparu iti dau si eu :ga ps. sint pe 16 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate