cfantana Postat Iulie 7, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2007 sunt 7.5 j16 masurate in diametru au 83cm adica un 32.8. Le-am luat de la unii de pe autostrada care nu mai aduc :( Am luat ultimele 4 bucati,Alex Toyota m-a dus la ei,si el a avut identice da le-a terminat.(a mers mult pe asfalt cu ele) O sa pun niste poze cu ele pe jante 8) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 17, 2007 Autor Partajează Postat August 17, 2007 Poze din timpul lucrarii,ma apropii de final :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 17, 2007 Autor Partajează Postat August 17, 2007 8) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 17, 2007 Autor Partajează Postat August 17, 2007 :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 17, 2007 Autor Partajează Postat August 17, 2007 :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 17, 2007 Partajează Postat August 17, 2007 super lucrarea :1 dar totusi il mai vinzi dupa echiparea asta :P ps. de unde provin telescoapele alea si ceva pret Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 17, 2007 Autor Partajează Postat August 17, 2007 E kit de suspensie CALMINI 3.5 inch 700$ in SUA si 30 mil a ajuns aici,arcuile sunt foarte grele,tot kitul are 62Kg. Contine arcuri fata-spate,cercei fata-spate,amortizoare fata-spate,shackle reverse (se monteaza niste turnuri bolt-on in fata si se muta cercelul in spate),pitman arm,flansa distantier cardan fata,bucse poliuretan. Kitul produce un lift de 3.5 inch. Masina e vanduta deci nu mai am cum sa ma razgandesc. Luni primeste si flansele 32mm,jantele si cauciucurile noi 33 :grin: Din cauza bodyliftului bara fata a ramas cu 7 cm mai jos si cum nu o pot modifica va primi o bara noua. Overfanderele trebuiesc vopsite si montate sunt modelul mai lat cum am pe samuraiul de Bg. Daca esti curios http://www.calmini.com dar produc pt Suzuki Isuzu Nissan Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 17, 2007 Autor Partajează Postat August 17, 2007 Cam asa arata vopsita si inaltata. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat August 17, 2007 Partajează Postat August 17, 2007 superlucrare :grin: abia astept sa vad 33-urile de desupt :gr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nautilus Postat August 17, 2007 Partajează Postat August 17, 2007 Z U K cata rabdare...cata ambitiie...FELICITARI meseriasule. ...JIMNY goes anywhere... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 17, 2007 Partajează Postat August 17, 2007 E kit de suspensie CALMINI 3.5 inch 700$ in SUA si 30 mil a ajuns aici,arcuile sunt foarte grele,tot kitul are 62Kg. Contine arcuri fata-spate,cercei fata-spate,amortizoare fata-spate,shackle reverse (se monteaza niste turnuri bolt-on in fata si se muta cercelul in spate),pitman arm,flansa distantier cardan fata,bucse poliuretan. Kitul produce un lift de 3.5 inch. Masina e vanduta deci nu mai am cum sa ma razgandesc. Luni primeste si flansele 32mm,jantele si cauciucurile noi 33 :grin: Din cauza bodyliftului bara fata a ramas cu 7 cm mai jos si cum nu o pot modifica va primi o bara noua. Overfanderele trebuiesc vopsite si montate sunt modelul mai lat cum am pe samuraiul de Bg. Daca esti curios http://www.calmini.com dar produc pt Suzuki Isuzu Nissan bai frate si nu te doare inima ? Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 17, 2007 Autor Partajează Postat August 17, 2007 Nautilius multumiri :grin: Kato de ce sa ma doara inima ca l-am vandut? Oricum il am pe cel nou de care abia astept sa ma apuc si sper sa fac un om fericit cand ii dau monstertrakul :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 17, 2007 Partajează Postat August 17, 2007 Nautilius multumiri :grin: Kato de ce sa ma doara inima ca l-am vandut? Oricum il am pe cel nou de care abia astept sa ma apuc si sper sa fac un om fericit cand ii dau monstertrakul :grin: SCUZEEEE nu am stiut ca sta un VEVERITOI in asteptare , am crezut ca te lasi de copilul din noi! scuze inca o data , nici nu vreau sa ma gindesc ce va iesi din celalalt :ca bafta !... Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 17, 2007 Autor Partajează Postat August 17, 2007 Asta e celalalt 8) Am lucrat deja la el da mai e mult de munca!!! Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 17, 2007 Partajează Postat August 17, 2007 bafta maximaaaa !!! :10 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat August 19, 2007 Partajează Postat August 19, 2007 spor la treaba cum se comporta kitul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 19, 2007 Partajează Postat August 19, 2007 ... cum se comporta kitul? Unde? In piscina :ti sau pe langa? :ha2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 19, 2007 Autor Partajează Postat August 19, 2007 N-am apucat inca sa merg cu masina,l-am montat si atat.Maine sper sa- i pun 33-urile si o sa ies cu el sa vad cum lucreaza. Fac poze si va tin la curent :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat August 19, 2007 Partajează Postat August 19, 2007 33??!!!?? Doamne ce oameni traiesc printre noi! :grin: abia astept sa-l scoti la o proba :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat August 20, 2007 Partajează Postat August 20, 2007 Ce minunatie!!! 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat August 20, 2007 Partajează Postat August 20, 2007 ii pui reductorul de 410 sau troliu?? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 20, 2007 Autor Partajează Postat August 20, 2007 Troliu :grin: O sa-i puna Dan un rductor de 410 si probabil ca o sai puna si 4.57 in grupuri :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 22, 2007 Autor Partajează Postat August 22, 2007 :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 22, 2007 Autor Partajează Postat August 22, 2007 :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate