bogdan4x4 Postat Octombrie 12, 2007 Partajează Postat Octombrie 12, 2007 super misto arata :B Tupare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 12, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2007 Stie cu siguranta :grin: Merci de aprecieri 8) Eu n-am apucat sa ma dau decat un pic cu ea in faza finala da merge super misto,i-ar trebui 4.56 in grupuri si un blocant spate si masina e gata sa se catere pe pereti!!! Asta ar insemna o investitie de 8-900E,cred ca merita :twisted: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 desi a trecut ceva timp de cand ai terminat masina vreau sa iti spun FELICITARI. :h5 :10 :Gr o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 16, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 desi a trecut ceva timp de cand ai terminat masina vreau sa iti spun FELICITARI. :h5 :10 :Gr Merci frumos,noul proprietar e foarte incantat de masinuta,a renuntat si la masina de oras si merge cu ea non stop :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 desi a trecut ceva timp de cand ai terminat masina vreau sa iti spun FELICITARI. :h5 :10 :Gr Merci frumos,noul proprietar e foarte incantat de masinuta,a renuntat si la masina de oras si merge cu ea non stop :grin: era de asteptat la cata munca a fost acolo !!! :10 :1 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 16, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Merci kato,eu ma bucur ca dupa ce am facut 4 ani de offroad la greu cu ea si ajunsese intr-o stare cam jalnica la capitolul estetica(indoituri,rugina...) am reusit sa o fac sa arate mai bine decat arata cand am cumparat-o eu :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate