florum Postat August 22, 2007 Partajează Postat August 22, 2007 :shock: :jp1 ce fain arata. felicitari :rsp cum trage 33'? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 22, 2007 Partajează Postat August 22, 2007 a iesit super :1 ps. poti sa imi spui si mie ce diametru au 33iurile alea si daca sint simex sau nu? :h5 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 22, 2007 Autor Partajează Postat August 22, 2007 Le trage bine,chiar surprinzator de bine :grin: Cu un transfer de 410 o sa fie ce trebuie. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 22, 2007 Partajează Postat August 22, 2007 te antrebam de diametru pt. ca vreau sa pun pe un pajero si ma ajuta la calcularea rapoartelor din diff. :hl Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 22, 2007 Autor Partajează Postat August 22, 2007 Sunt Malatesta si profilul e Simex Extreme,diametrul nu-l stiu,o sa pun maine ruleta pe ele si iti zic,dar mai mult ca sigur au 85cm diametru. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat August 22, 2007 Partajează Postat August 22, 2007 te antrebam de diametru pt. ca vreau sa pun pe un pajero si ma ajuta la calcularea rapoartelor din diff. :hl Ca referinta, 33" inseamna ~ 838mm. Dar in realitate, un pneu marcat in categoria ' 33" ', poate varia in plus sau in minus - 32.8" sau 33.3", etc.! O toleranta nesemnificative pentru calculul pe care vrei sa-l faci. Daca nu e cu suparare, ce pneuri si ce jante vrei sa pui pe masina? :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 22, 2007 Autor Partajează Postat August 22, 2007 Daca nu e cu suparare mutati discutia asta la sectiunea Mitsubishi si o sa va spun si eu ce gume incap pe Pajero :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat August 22, 2007 Partajează Postat August 22, 2007 ai taiat ceva tabla la aripi in fata sau ai mutat puntile ca se incadreaza destul de bine? vad ca ai gasit si noroi :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 22, 2007 Autor Partajează Postat August 22, 2007 Am taiat din prag ca atingea :D E mare rau cotetul acuma,abia te mai sui in el :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat August 22, 2007 Partajează Postat August 22, 2007 nu arata rau veveritoiu cocotat acolo sus.....da de plecat de pe loc mai pleaca? Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 22, 2007 Autor Partajează Postat August 22, 2007 nu arata rau veveritoiu cocotat acolo sus.....da de plecat de pe loc mai pleaca? Pleaca fara probleme,totusi i-ar prinde bine ceva reductie :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat August 22, 2007 Partajează Postat August 22, 2007 Am taiat din prag ca atingea :D E mare rau cotetul acuma,abia te mai sui in el :grin: Ma Tzupu ,mai taie mai taie din el ca pana la urma ramane doar rotile pe 33 :D :D :D l. A iesit fain sincer . :1 GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 22, 2007 Autor Partajează Postat August 22, 2007 :grin: O sa tai din bulgaroaica :dr3 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat August 22, 2007 Partajează Postat August 22, 2007 parca sta in bot putin. ce sa fie?????? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 eu zic ca iese unu dintre cele mai FRUmoase samiuri de la noi 8) sweeet :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 arata de nota :10 :1 :B excelenta treaba tupare, felicitari! The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreic Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 Pai da...ca in loc sa imi faci si mie bara te ocupi de prostii...foarte Frumos arata.... :bleah Just Me Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 Frumos Tupare, frumos da-i inainte. Eu zic sa-i mai cresti pretul :fr2 MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 supertare.jantele park ar fi de g. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 O intrebare de la unul care stie mai putine... Toate modificarile astea trebuie omologate RAR ? http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 O intrebare de la unul care stie mai putine... Toate modificarile astea trebuie omologate RAR ? teoretic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 23, 2007 Autor Partajează Postat August 23, 2007 O intrebare de la unul care stie mai putine... Toate modificarile astea trebuie omologate RAR ? teoretic... Teoretic....Practic nu ti le omologeaza nimeni :grin: Multumesc de aprecieri tuturor,o sa mai pun poze cand ii termin si barile 8) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 Ti-am zarit masinuta (fosta) vis-a-vis de unde sta prietena mea (inca un motiv sa ma duc in zona). Arata super super tare!!! Bravo :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 12, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2007 Cam asa arata in final FRU :D Noul proprietar e multumit de masina iar eu am fost surprins cand am dus-o la Cluj de cat de bine trage motorul de rotile 33!!!! Mai bine decat trage bulgaroaica de 31 :grin: I-am facut si o bara noua deoarece cea veche ramasese mai jos cu 7cm din cauza bodyului si nu mai incapea din cauza kitului de suspensie(incurcau turnurile de la shackle reverse) In curand masina va fi prezenta la iesirile noastre 8) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Octombrie 12, 2007 Partajează Postat Octombrie 12, 2007 :g ...Bravo, la cat off road a vazut masina asta, ar trebui sa stie, sa mearga singura !... :roll: 8) :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate