Vali alias Babu Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 imi fierbea sangele in mine caind ii vedem pe concurentii de la concursul din Bucuresti, asa ca am hotarat sa mai fac o iesire la Curte de Arges! daca va hotarati si vreti sa mergeti imi scrieti aici si ma ocup si de cazare daca vreti sa mergem de sambata, daca vreti doar o iesire de duminica trebuie sa plecam dis de dimineata pentru ca se intuneca repede! astept sa vad cat mai multi doritori si cu cat mai multe propuneri de cand vreti sa mergeti :h5 am pe cineva acolo care poate sa-mi zica daca au camere libere pe la pensiunile din arges! KAMIKAZE team va asteapta!!!! :h5 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE zi-mi ceva detalii ca mi se futu grupul de spate si nu stiu cit tine zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE salut sunt nou inregistrat aici, dar a-si fi interesat sa vin si eu la Curtea de Arges. daca ai ceva detalii suplimentare cu atat mai bine... in leg cu czarea, am mai fost in vara si hoteleul din curtea de arges e ok ... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE Situatia este ca vrem sa iesim in locul unde s-au noroit baietii acum doua W-E, Vali are rude si cunoscuti in zona,nu-i problema cu cazarea,preturi super ok,pina in 100ron /noapte,problema este ca Vali munceste simbata pina la 15:00.....si nu poate pleca mai devreme..... Veniti cu idei si dezvoltam..... :grin: S-au bagat ieri instant :ha: Semaca,Alfonso D-max,Radu MPS,Cheliosu,Goganu,si RZV.....asteptam respunsuri concrete :grin: Avem nevoie de raspunsuri ferme pt rezervari camere ca altfel le platim noi pe toate :P ! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Decembrie 8, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE zi-mi ceva detalii ca mi se futu grupul de spate si nu stiu cit tine Nasol cu grupul....vezi topicul cu "pregatire traseu Curtea de Arges". KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE Eu as vrea sa plec vineri in jurul orei 02.00 dimineata. Pot pleca si vineri de dimineata pe la 10.00, dar doar daca mai merge cineva. Oricum va astept acolo. Daca e aranjata cazare pe undeva...indrumati-ma acolo. Daca nu ma cazez eu cumva si cand veniti toti, poate am si eu loc cu voi. Am 2-3 locuri in masina. Cine nu are scula si vrea sa iasa...este binevenit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE Razvan, de la mine nu trebuia sa mai astepti un raspuns concret. Am zis ca vin, pai vin. Nu de alta da si pe mine ma cam manca ieri si vineri cand ii vedeam pe ceilalti cum se dau. Ce nu pot sa iti zic clar daca vin de sambata seara sau de dum dim. Dar probabil voi face cum va face majoritatea. Atat ca daca vin de sambata e posibil sa vin singur, si nu ma prea incanta ideea. Acum am vazut ca sunt mai bine de 150 km si nu cred ca e o solutie sa vin duminica dimineata. In fine cum am zis, majoritatea hotaraste si va spun si eu in timp util ce m-am hotarat. @bullbar, 2:00 dimineata ? Cred ca ai gresit ceva pe acolo, nu ? Plus ca degeaba esti sambata acolo, pt ca plimbarea e duminica, deci sambata cam stai degeaba. Asta doar daca nu mai pleaca cineva cu tine si sambata sa gasiti voi vreo 2 noroaie sa va murdariti asa un pic pe roti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE @bullbar, 2:00 dimineata ? Cred ca ai gresit ceva pe acolo, nu ? Plus ca degeaba esti sambata acolo, pt ca plimbarea e duminica, deci sambata cam stai degeaba. Asta doar daca nu mai pleaca cineva cu tine si sambata sa gasiti voi vreo 2 noroaie sa va murdariti asa un pic pe roti. Nu, nu am gresit. pai plec la doua, ajung acolo, ma cazez, dorm, dimineata fac o tura sa vad noroaiele...apoi o piscina de relaxare, ceva jucaus...si va astept cu masa :ha: :ha: :ha: Eu nu muncesc vineri si nici sambata si cu atat mai mult duminica. :banana Prefer o zi intreaga in natura decat sa zac in Bucuresti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE Va doresc drum bun si sa va intoarceti cu masinile intregi acasa, frati KAMICAZE :h5 ; Din pacate sunt putine sanse sa va insotesc; Oricum aveti grija sa nu veniti cu "veveritze" ca unui coleg de-al nostru nu-i plac (cica sunt prea slabe); Daca e sa nu ne intalnim va doresc distractie placuta :ypu http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE Stati linistiti ca-l imblinzim noi,se dovedeste ca este baiat de comitet si incercam sa-l aducem printre noi.... :ha: Haideti cu inscrierea ca Vali trebuie sa rezerve camere,miercuri dupa amiaza trebuie sa stim citi,cum si in ce fel mergem..... Cum nu cred ca merg cu tomberonul-Zina din diverse motive :x ,am pregatit bancuri cu veverite si diverse chestii.....de intretinut atmosfera :twisted: :F :bannana :banana :bannana Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sarpepem Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE Eu merg de vineri sau sambata poate ne strangem mai multi si facem o coloana pana la Arges. Cine vrea se poate caza la hotel Posada in oras sau pe la pensiuni ca sunt destule, eu nu am nevoie de cazare pt. ca stau chiar langa Manastirea Curtea de Arges. Sambata asta am incercat sa ajung la Balea lac dar din pacate nu am putut din cauza zapezi dar sunt pe acolo trasee forestiere care le putem incerca. Frati kamikaze adunativa.......... :banana Deschide ochii. Gandeste! aro 244, 2.5 TDI, 101 CP, 250Nm, culoare gri lucios dar e mata, tamburi vopsiti in albastru peste fiat 1300, 1.3 72 CP an 1965, culoare crem cu putina rugina la o aripa, etrieri vopsiti in alb turbat fulgerika...(lastun 500), modificare in masina de curse Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE Eu merg de vineri sau sambata poate ne strangem mai multi si facem o coloana pana la Arges. Daca va strangeti pt vineri, atunci astept si eu sa plecam mai multi vineri. Dar daca plecati sambata dupa amiaza.....pe mine ma gasiti acolo, nu de alta dar ma imbolnavesc in Bucuresti 4 zile pe saptamana. :bannana Cat priveste faza cu veveritzele...lasa ca gasesc eu una pe acolo. :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE tare m-as baga si eu cu kamikatziii....dar am ceva variabile...masina...voi fi plecat un picutz si ma intorc sambata... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE Ca am spus WE ARE IN :bannana Dar plecam Sambata, ca Vineri ajung la Otopeni la ora 6 si nu vreau sa cobor din avionul :pl1 si me urc in autobuzul :ca :ha: :ha: Oricum, daca este vorba de Duminica dimineata.... facem cum vrei voi :h5 Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Decembrie 9, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE am vorbit cu amicul meu din arges care era plecat din oras si se intoarce maine, se ocupa el de cazare asa ca maine voi posta detalii despre cazare si as vrea sa stiu din parte voastra sigur cati veniti! :h5 ps ; ne-a pregatit un traseu de milioane!!!! :banana amicul meu este genul lui Marius C alias Turagmes (omul naturii) :bravo KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE cu asa oameni nu am cum sa nu ma bag si eu cu doamna cheliosu si fetita, o sa plec din bucuresti odata cu vali, deci o camera si pt mine :h5 sincer in compania voastra ma simt minunat, niste prieteni pe cinste!!! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE 85% vin si eu, dar cred ca duminica dimineata. Iau legatura cu Sorin si vedem cine mai vine duminica. Daca se schimba ceva va anunt Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noobius Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE M-as baga si eu, dar tot ce am pe masina sunt MT-uri...n-am o sufa/troliu/blocant/experienta/etc. Se poate si pt astia ca mine sau mai bine astept ceva mai soft? :grin: Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE M-as baga si eu, dar tot ce am pe masina sunt MT-uri...n-am o sufa/troliu/blocant/experienta/etc. Se poate si pt astia ca mine sau mai bine astept ceva mai soft? :grin: MT-uri sunt buni.... rest avem noi..... cred :ha: , sigur ca ne discurcam :x Daca vrei sa vi cu noi sigur ca ai sa inveti meserie :h5 Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE M-as baga si eu, dar tot ce am pe masina sunt MT-uri...n-am o sufa/troliu/blocant/experienta/etc. Se poate si pt astia ca mine sau mai bine astept ceva mai soft? :grin: Pai asta e jmekeria: sa nu avem de toate, dar sa ne avem unii cu altii! Te asteptam !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE M-as baga si eu, dar tot ce am pe masina sunt MT-uri...n-am o sufa/troliu/blocant/experienta/etc. Se poate si pt astia ca mine sau mai bine astept ceva mai soft? :grin: Pai asta e jmekeria: sa nu avem de toate, dar sa ne avem unii cu altii! Te asteptam !!! Frumos spus :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noobius Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE Excelent :h5 Atunci vin si eu. Daca se organizeaza vreo plecare din Bucuresti sambata la orice ora ziceti aici, daca nu ne vedem acolo sambata dupamiaza. :x edit: un nr de telefon de contact ca sa ne sincronizam? al meu e 0727893728 Alex. Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE Eu din pacate nu pot veni......probleme familiale........dar ramane valabil pt saptamana viitoare la Buzau.......bafta la cat mai mult noroi si fara pagube majore...... :cl K A M I K A Z E....rulz Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Decembrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE eu plec sambata la 15-00...... ca de... indatoririle de serviciu propun ca cine vrea sa plece de sambata sa ne vedem la benzinaria petrom de langa METRO din militari la ora 15-30 cine are statie pe canal 16 si cine nu nr de tel al meu este 0722883300 si ne contactam, care vor mai de dimineata am sa va comunic azi unde am gasit sa stam si cat costa! O zi excelenta ! :h5 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator stress Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE Ma primiti si pe mine 2 persoane? Azi plec spre Cluj, as vrea sa ma urc maine in Padis, sa vad locatia pt revelion, si apoi sa particip la iesirea de duminica la Curtea de Arges. Cineva curios la iesirea de maine in Padis? Mai am 2 locuri in masina, si mi-ar face placere sa mai fie cineva! E free! Daca se baga cineva, nr meu de telefon e 0728 119 250, asta pt ca nu voi avea acces la net pe sosea. Cu stima, Gabriel JINGA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate