worldscape Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii spune-mi ce latime de anvelope vrei si ce diametru (R?) ca sa iti spun ce tipuri de genti ai nevoie, am un catalog care in functie de tipul de janta sau anvelopa, imi da dimensiunile optime pt cealalta. acuma tre sa vezi daca ai si loc pentru o anvelopa lata la aripi si sa nu atinga pe interior ( daca e poti sa-i pui niste distantiere ) fa-o si ne vedem la prima iesire Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii bine ca ai aparut in sfarsit aici @sarpepem, te asteptam ca pe are, mai ales cu niste "fripturi", intereseaza-te si ce tipuri de genti iti trebuie pt MT-uri sau SIMEX-URI ca pe gentile alea de Aro poti sa uiti.... oare de ce crezi ca nu intra simexuri??? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sarpepem Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii Vali, de revelion sunt la tara dar pe 4 ianuarie cred ca vin la Arges ca e ziua mea si trebuie sa mai siii :x :x :h5 . Dar nu promit nimic daca e sa vin te sun. Si in legatura cu cauciucurile nu eu zic ca merge pe jantele care sunt acum pe aro (parerea mea, daca gresesc nu dati tare :grin: ). Mai trebuie sa ma interesez de marimea si modelul cauciucului care sar potrivi pt masina mea Deschide ochii. Gandeste! aro 244, 2.5 TDI, 101 CP, 250Nm, culoare gri lucios dar e mata, tamburi vopsiti in albastru peste fiat 1300, 1.3 72 CP an 1965, culoare crem cu putina rugina la o aripa, etrieri vopsiti in alb turbat fulgerika...(lastun 500), modificare in masina de curse Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sarpepem Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii Si la urmatoarea iesire nu mai trebuie sa comandati nimic ca aduce serpisor fripturile :h5 si :x Deschide ochii. Gandeste! aro 244, 2.5 TDI, 101 CP, 250Nm, culoare gri lucios dar e mata, tamburi vopsiti in albastru peste fiat 1300, 1.3 72 CP an 1965, culoare crem cu putina rugina la o aripa, etrieri vopsiti in alb turbat fulgerika...(lastun 500), modificare in masina de curse Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii astea da....dar cum facem cu transportul? Ne strangem mai multi si facem transportul cu paletii Cred ca are in jur de 10Kg unul, deci 40Kg setul de 4 buc. Daca ne strangem 10-15 doritori deja e simpla treaba Worldscape baga niste idei-pe la sfarsitul lui Ianuarie sa vedem cati doritori sunt si sa trimitem comanda hai pe un topic nou cu astea, e de facut o lista cu cine vrea si le comandam fara probleme, ai dreptate insa, tre macar vreo 10 seturi ca sa iasa bine transportul... caci altfel platim cat nu fac. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate