Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE asa sa fie....voi numai sa veniti....ca ceva dealuri s-or gasi pe aici :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE Super povestitor @Bullbar... :h5 ...Asteptam cu nerabdare si alte foto si impresii de traseu...invatam din experientele altora... Va urez distractie placuta tuturor si vreme buna :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Decembrie 12, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE grupul meu merge perfect...dar voi putea sa vin duminica dimineata...:(( mai pleaca cineva duminica? miron te asteptam duminica, numai sa ma suni sa stim de tine, valabil si pt ceilalti care mai veniti duminica :h5 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE Cit de sincer si frumos va invidiez. Distractie maxima sa aveti :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE off topic....mai negrule mai ai de gand sa ramai mult timp copilot.....sau a inceput sa-ti placa???? :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE Bgms nene Turagmes.........bat pasul pe loc din cauza unui "prieten " electrician. Pana mea.......... Rezolv saptamana asta .....promit ......ca deja nu mai rezist Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE asa Bogdane....scoate-o pe neagra la noroi... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE O scot chit ca o trag in spate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE lasa bre nea Bogdane....imping eu din spate cu samuraiul....daca-i chiar necesar....hai cu ea la Bv sa -i aratam imprejurimile imi cer scuze baietilor de offtopic :p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE Iertare baieti.......e doar expresia unei frustrari de-a mele :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Decembrie 13, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE SFAT din iesirile anterioare; trebuie sa va luati cu voi ceva de mancare la pachet sa nu bajbaim duminica dimineata dupa mancare, ca noi cam faceam foamea prin traseu si pana ajungeam la restaurant dupa ce ne intorceam din plimbari ,pana ne aduceau mancarea la restaurant chiorlaiau matele de ziceai ca-s porcii in stomac la noi! :P bagati in casolete sau cum vreti voi sau ce vreti voi, un pui la cuptor,curcan ce-o fi ca o sa vedeti ce bine ne prinde.....aaa si era sa uit....... nu uitati tacamurile si ceva incalzitor :x !!!! :ha: sa va zic una buna... NU am masina!!!! nu mi-au dat astia de la m car masina si nici nu-mi raspund la tel... poate gasesc un loc pe la unu din voi in masina daca nu reusesc s-o iau azi. :uameni KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE grupul meu merge perfect...dar voi putea sa vin duminica dimineata...:(( mai pleaca cineva duminica? miron te asteptam duminica, numai sa ma suni sa stim de tine, valabil si pt ceilalti care mai veniti duminica :h5[/quote:1x9pmqyo] pentru cei care plecam duminica.......un loc de intalnire,petromu',la ce ora?...... O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE grupul meu merge perfect...dar voi putea sa vin duminica dimineata...:(( mai pleaca cineva duminica? miron te asteptam duminica, numai sa ma suni sa stim de tine, valabil si pt ceilalti care mai veniti duminica :h5 pentru cei care plecam duminica.......un loc de intalnire,petromu',la ce ora?......[/quote:h79u28s0] Daca hotelul e naspa si e frig, preferam sa plecam duminica dimineata , cred ca in jurul orei 6.00-6.30 ar trebui sa plecam pt a ajunge in jur de ora 9.00-9.30 la CA. Razvan tel 0740112707 . Sorine ne auzim la un telefon. Pct de intalnire -cred ca tot Petrom Metro-Militari Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE Cind am mers pe la pensiuni si era frig(pentru mine) si propietarii ziceau ca e cald am crezut ca sunt eu de la mare si nu sunt invatat cu muntele...dar cind oamenii de munte spun ca e frig in hotel atunci ....solutia este sa avem termometru cu noi si nu ne cazam daca temp e mai jos de 20 gradeC :ha: :ha: Baieti ...distractie placuta,vreme buna,sa aveti grija de masini si multe ,multe,multe fotografii! :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE Am vorbit cu Vali si am inteles ca este OK cu Hotelul asa ca ne vedem azi 15.30 Petrom -Metro Militari Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Decembrie 13, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE am sunat la hotel sa intreb ce s-a intamplat de este fig si mi-au explicat ca au avut deratizare si nu au dat drumu la caldura si de aceea bullbar a inghetat prima noapte! acum e cald si bine, acum 2 sapt sora si cumnatul si fetita lor meu au stat acolo si mi-au zis ca era foarte cald. nu va faceti probleme! :h5 iar cu masina am rezolvat-o, se duce sotia mea s-o ia de-acolo daca mai intarzii 5 min sa ma scuzati! KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE Am ajung sanatos :ha: :ha: Ne vedem 15:30 la Petrom. :h5 @ cheliosu: am vorbit cu AFN, mai tarziu te zis.... Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE pentru cei care plecam duminica.......un loc de intalnire,petromu',la ce ora?...... te astept la 6.15 la petrom linga metro zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE Stress in stres!!! Intrebat cum a reusit, domnul ne-a raspuns: nu stiu!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE pai poate are dreptate... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE Calauza intr-un final de derapaj controlat. "Controlat" de un pom ucis ulterior cu drujba! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE Acelasi domn stress in noroaie, santuri...dar optimist Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE Nu v-ati intors inca stimati colegi? Ard de nerabdare sa vad ce am pierdut :p http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE Acum la 20;00 am vorbit la tel cu ei......plecau spre Buc.....au zis ca s-a lasat cu damage de data asta....minor,dar damage.Super distractie si noroi si inclinari,urcari,coboriri cu noroi da'la special :ha: :ha: .....si eu astept poze dar mai dureaza sigur citeva ore.... Cica au morcovi din belsug,miine sunt la piata cu ei :ha: :ha: gospodari oamenii :grin: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE si eu astept kamicadzii sa vina....imi pare rau ca n-am fost cu ei... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate