Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii

Vali alias Babu

Postări Recomandate

Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE

Ne-am baga si noi ptr sambata ... :h5 ... Bagam golanii la otobuz ... punem strampii de noroi ...umplem rezervoru cu tzuica ...si dam tare ...

Ptr cei care plecati sambata: unde va intalniti si la ce ora?

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 253
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Gata m-am hotarat si eu :banana (deh....asa sunt fetele....ma refer la prietena mea nu la mine).

Am vorbit deja cu Vali, o sa vin de sambata seara. O sa plec la 10-10:30 seara si sper sa ajung pana la 12.

Daca e cineva care vrea sa mai plece atat de tarziu, ne intalnim pe undeva si mergem impreuna.

Link spre comentariu

fac o lista cu cei care au confirmat ca vin, cei cu semnu intrebarii va rog sa dati edit la post sa sau sa ma sunati..

-cristi cheliosu

-bullbar

-mps radu

-alf-dmax alfonso

-sarpepem

-hem razvan?

-RZV

-nobbius

-yonutzu ?

-worldscape?

-stress

-si io` :)

daca am omis pe cineva iertare! daca mai vreti si altii sa venti sunteti bine veniti! :h5

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

eu plec sambata la 15-00...... ca de... indatoririle de serviciu

propun ca cine vrea sa plece de sambata sa ne vedem la benzinaria petrom de langa METRO din militari la ora 15-30 cine are statie pe canal 16 si cine nu nr de tel al meu este 0722883300 si ne contactam, care vor mai de dimineata am sa va comunic azi unde am gasit sa stam si cat costa!

O zi excelenta ! :h5

Heh 15:30 e super bine ca apuc sa si mananc :grin: Ne vedem acolo.

ps: ca sa nu existe dubii: daca nu bate vantul din spate samuraiul meu nu vrea mai mult de 90 :ha:

Suzuki Samurai '90 "Stuka"
Link spre comentariu

Daca tot ati stabilit ce si cum....fac si eu o ultima oferta. Cine vrea sa merga si nu are cu ce, pot pleca vineri dimineatsa sau dupa amiaza. Daca nu exista asemenea doritori, plec joi la ora 02.00 dimineata. Asta pt ca eu am libere si vreau sa le petrec mai aproape de natura.

Pt cazare....are cineva o conexiune acolo? La vreun hotel mai jmeker? nu de alta dar pana veniti voi sa nu ma plictisesc. Am numarul de tel in profil. sau dati-mi in pm mesaj si va contactez eu.

Link spre comentariu

salu, Vali da-mi te rog un nr de tel, da, vin la Curtea de Arges ! Inca nu m-am hotarat cand plec daca Vineri sau Sambata..... dar vin !

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

@ Vali, inteleg ca motelul sau cazarea pe care o ai tu este doar pt anumiti membri. In cazul asta spune-mi la ce ora si de unde plecati duminica in traseul offroad. Asta ca sa pot fi acolo.

Nu te supara asa repede si nu o lua personal,dar nu m-a sunat octav de la curtea de arges, de aceea nu am postat nimic,cand ma suna voi posta imediat sa poti ajunge tu primul acolo ceea ce te si invidiez de timpul tau ala liber,daca nu ai rabdare uite un nr de tel 0723256700 0248723292 sa ai unde sta pana venim , caut ceva sa putem sta impreuna si la sprit. Ps: nr este de la venus care nu e tocmai ce-ti doresti sau ce-mi doresc, nu vreau sa ma injure nimeni.....

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

@ Pt vali

Nu e suparare. Stiu ca voi sunteti demult impreuna eu sunt mai nou si e noirmal sa aveti grija intai de cei apropiati si apoi de boboci. Ideea era sa gasesc ceva sa fiu aproape de voi cumva, daca nu era deranjant. Multumesc pt numarul de tel....am facut deja rezervarea. este 70 lei/zi. Am sa am laptopul la mine asa ca vad daca sunt schimbari si daca va cazati in alta parte...poate ziceti unde sa vin si eu pana sa plec pe coclauri.

Despre conditiile de acolo, femeia a zis ca e cald, tv si bar. :bannana

Link spre comentariu

azi mi-a venit un grup nou nout si e la montat ....maine voi pleca in probe pina la Bacau si daca rezista voi veni si eu ca s-a cam lenevit cucoana.. :h5

bafta! te astept cu un tel sa stim de tine!

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

nu am gasit atatea camere in alte locuri, ci doar la hotelul CONFARG la pretul de 140 cu mic dejun inclus (hotelul arata foarte bine si are s restaurant pt :x ) aici este http://www.confarg.ro/romana/index.htm acum ramane sa vb maine cu managerul pt camere ca vrea si un avans pentru atatea camere

@ bullbar, sa stii ca nu arata deloc ok la venus, de aceea am si zis ca astept telefonul de la octav pt ca a fost acolo si mi-a zis ca-i camera mica si cu gresie pe jos, plus ca e foarte frig, daca vrei s-o anulezi pe doamna rezervare si sa-ti rezervi in partea asta unde am postat http://www.confarg.ro/romana/index.htm eventual daca pleci tu de joi iti dam tie banii de avans si pt noi! :h5 dar sa nu fugi cu ei :ha:

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Eu maine plec in Spania, avea prevazut sa me intorc Vineri dupa amiaza dar astea din Spania mi-au f..t..t creeri si trebuie sa stau mai mult :P asa ca singur pot sa ajung la Otopeni vineri la noapte (12:00), daca se schimba ceva va rog ma sunati la telefon ca nu am se pot intra pe forum :sr

Daca nu se schimba nimic noi mergem Sambata la ora 15 cu Vali :h5, sigur ca am se am nevoie de o baie de noroi pt scapa de stress :ha: :ha:

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters
Link spre comentariu

salut,exista cineva care pleaca duminica dimineata...... :uameni

sincer nu stiu dar asteptam raspunsul lui miron sorin si a lui hem :h5

trebuie sa plecati de dimineata adica sa fiti la 9 la curtea de arges! :h5

pt alf dmax te sun eu stai fara griji!

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Confarg e cel mai bun si cel mai scump hotel din Arges, altu mai bun nu se poate. Poate plec eu de vinerii si fac niste rezervarii daca e nevoie.

Deschide ochii. Gandeste!

aro 244, 2.5 TDI, 101 CP, 250Nm, culoare gri lucios dar e mata, tamburi vopsiti in albastru peste

fiat 1300, 1.3 72 CP an 1965, culoare crem cu putina rugina la o aripa, etrieri vopsiti in alb turbat

fulgerika...(lastun 500), modificare in masina de curse

Link spre comentariu

:ang2 :ang2 :ang2

Cu parere de rau eu nu pot veni.....din cauza asta nici nu m-am implicat prea mult .......

Motive obiective ma fac sa stau la Buc.....as putea sa vin simbata de dimineata,sa ramin peste noapte si sa plec duminica dimineata inapoi...dar cred ca mai mult ma plimb pe drum si duminica o sa ma enervez ca nu pot sa ies la noroi......m-as simti naspa si nu cred ca vin........ :p

Distractie placuta!

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

salut,exista cineva care pleaca duminica dimineata...... :uameni

Imi se pare ca HEM pleaca Duminica dai PM si intreaba (asa ca locueste aporape de tine), si se poate ca mai cineva, inclusiv eu daca nu ne lasa cu cainele la hotel, dar duminica trebuie sa iesi prea de vreme ca daca sa iesi tarziu nu se face nimic :roll:

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters
Link spre comentariu

Razvan, imi pare rau ca nu poti sa ajungi. O sa ne lipsesti, atat tu cat si catelul care, deja, devenise un fel de mascota a grupului.

Pentru cei care pleaca de vineri-sambata...sper ca nu va culcati inainte sa ajung si eu. Nu de alta da mi-e urat sa :x singur :grin:

Nu i-am vazut pe john si pe adi in lista. Ei nu vin ?

Link spre comentariu

Razvan, imi pare rau ca nu poti sa ajungi. O sa ne lipsesti, atat tu cat si catelul care, deja, devenise un fel de mascota a grupului.

Pentru cei care pleaca de vineri-sambata...sper ca nu va culcati inainte sa ajung si eu. Nu de alta da mi-e urat sa :x singur :grin:

Nu i-am vazut pe john si pe adi in lista. Ei nu vin ?

da... si mie imi pare rau de rzv, iar john nu stie ce sa faca deocamdata iar adi are masina la pregatit ca i-au venit suspensiile si kit-ul de inaltare si mi-a mai zis ca nu vine ca-si baga unghia in gat ca nu are masina :ha:

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Cate camere

Nu dorim camera, venim doar sambata ...si daca otravim maimuta rau la gingii ... atunci gasim noi o taranca sa ne dea si noua o purcea sa ne cante leganoshti!

cati sunteti

2 maxim 3 golani care or sa caute sambata febril si perseverent farmacia, laptaria sau vreo brutarie ...

ca vorbeai ceva de un autobuz?

e un autobuz scurt ...

:h5. Telefonul meu 0722883300

al nostru 0743 122 225 yonutz & evgheny ... si evident statia pe canalul 16!

Asteptam confirmarea finala a orei si a locului de intalnire in Bucuresti ptr cei care pleaca sambata! Multumim

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Gata Vali am inteles. Faceti cu randul. Cand nu ai tu masina cand nu are el. Treaba buna.

Pai in cazul asta e randul lui sa faca pe fotografu' de servici'.

Sper sa nu-mi vina randul prea curand sau mai bine niciodata

Daca John nu vine din cauza ca nu vrea sa mai bage masina, e binevenit la mine in masina.

@Semaca e valabil si pt tine daca nu e gata a ta si nu ai cu ce sa vi, dar totusi vrei sa vi.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare