aerozone Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Sorin am de 34 ani si sunt pasionat de parapanta asa ca am avut nevoie si de o masina mai capabila pentru a ajunge pe varfurile patriei. Am cumparat un pajero scurt 2.5 td l-am imatriculat in bulgaria si de cateva saptamani incerc sa repar tot ce se poate la el. O sa incerc sa invat cat mai multe de la voi. Multumesc! Pajero sport 2.8TD :pl1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PatrolGR Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc George, sunt copilot pe "tanc" si "pozar" de ocazie. Locuiesc in Ramnicu Valcea si weekend'urile mi le petrec prin noroaie (sa se inteleaga ca's off-road'er :ca ) Echipa YCM Ramnicu Valcea ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bmw77 Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna sant Ionica sant nou pe aice,am o kia sorento pe care am incercato prin ceva noroaie,dar am ramas dezamagit,dar de curand am luat un suzuki vitara care ma multumit mai mult decat kia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RobertAmbrozie Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor Hello , buna seara tuturor ! Sunt Robert , 41 ani din Bucuresti . Profesional ma ocup de vanzari de yachturi cu vele si motor , competitii intre acestea , service , croaziere si scoala de yachting . In materie de offroad sunt incepator inca , dar am cumparat de curand un Mitsubishi Pajero 3,2 DiD lung , cu cutie automata , 2005 , care a fost senzational in situatiile de soft -offroad in care a ajuns . Pana acum a ajuns in Tara Luanei ( Colti , Alunis , schituri rupestre ) , masivul Penteleu , Parang & Transalpina de la Novaci -Ranca pana la Obarsia Lotrului si Vidra , in general pe forestiere cu diverse grade de dificultate . Masina are deocamdata dotari de sosea exclusiv , insa imi doresc sa incep sa o pregatesc de lucruri mai serioase . FAIR WINDS ! Mitsubishi Pajero 3,2DiD 2005 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator rrc162 Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sint rrc162 (Teo Craciunescu). Am un Pajero Sport din 2004 luat nou pe care am pus suspensii OME proiectoare IPF pe un bullbar lucios si kitch-os (era promo) jante AEZ Namib cu BFG AT si cam atit. Imi place mai mult ideea de rally raid decit off road extrem. Momentan foto nu am dar sper ca dupa ziua de duminica (prima competitie de off road pt mine) sa fie citeva. Salut tuturor ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Endevour Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor ! Numele meu este Doru. Posesor de limuzina 4x4, pasionat de rally in general si rally off-road de f curand, m-am alaturat voua in speranta ca nu peste multa vreme voi fi si detinator de 4x4 veritabil...cu care sa pot sa imbin utilul (drumuri forestiere) cu placutul (excursii in natura, dar...pe drumuri forestiere) :ypu Sa speram ca asteptarea va fi usoara...mai ales ca abia ce-am lansat cautarile. :bannana “If you want to see Africa bring a Land Cruiser, if you want to meet the people bring a Land Rover” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gotca Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor salut. sunt marius dragoi, 35 ani, din constanta, si ma bucur sa va cunosc. masina mea e un hgalloper 2.5tdi, 2000, 5 usi, pe care o folosesc in delta dunarii si ptr tractarea ambarcatiunii proprii, saver 540 cabinfisher, 115cp. pasiuni: natura si pescuit sportiv. sper sa fiu si eu de folos aici. cu stima. md Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator selc2004 Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor Ma numesc Catalin, locuiesc în Baia Mare si sunt incepator in pasiunea 4x4. Ca insotitori niste Hyundai-uri Terracan toate din 2004 cutie manuala 2902 cm3 si 1x150 respectiv 2 X 163 cai. Despre mine ce sa spun sunt casatorit si am trei pitici, carora le plac masinile si in special cele mari. Imi plac ciini si mai ale Haski. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator sabinrace Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor. Ma numesc Sabin Zabarcencu, sunt fost pilot SBK (8 ani) si imi place sa modific vehicole in functie de cerinta clientului. Pana acum nu am avut nimic de-a face cu "patrupedele" dar din necesitate a trebuit sa trec si la acest nivel. Am 36 de ani si pentru a ma mentine in forma am trecut la un sport mai putin periculos: Enduro. Pentru a putea participa la cursele de 6-7 zile din Romania, in afara motocicletei si a echipamentului aveam nevoie de o masina sa ma transporte in mijlocul padurii, de o rulota si multe alte nimicuri fara de care consumam energia si buna dispozitie pe reparatiile si incomoditatile participarii in astfel de competitii. N-am ales Vito cum o fac majoritatea ci am ales ceva care sa-mi placa cum arata si care sa stiu c-a fost construit ptr asa ceva: Range Rover Clasic 2,4Turbo 1993. Am cumparat o rabla fosta pe la tot felul de "mesteri" si m-am apucat s-o resuscitez in primul rand estetic dupa care am trecut la tehnic. In acest moment e gata de plecare, are statie emisie receptie, cauciucuri, inaltata, etc uri minore. As dori o alta motorizare si as intari suspensiile dar stiu ca voi pierde in teren cu asta. Cam asta mi-e prezentarea si in foto masina. N-am reusit sa aplic imaginea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danuzu Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor, sunt Danuzu 29 ani,Bucuresti posesor al unui Land Rover Discovery 300 Tdi,fabricatie 1996.Data viitoare pun si poze Land Rover Discovery 300 Tdi,C.V R380 year 98'' it's not a jeep it's a f**king land rover ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackufo Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor bine v-am gasit, ma numesc dan varga ,de loc din centru ,din agnita/sibiu,agent comercial scrie mai nou in cartea de munca ,am terminat horticultura ,reorientare profesionala m-a ajuns din urma,am un fiu (cristian)de 16 ani care ,vreau nu vreau a prins microbul off-road si cred ca m-a contaminat in asa fel incat trebuie sa fac rost de un 4x4,oricum sotia deja se uita urat la noi,momentan sunt membru loganclub sibiu ,fiind posedat de un mcv dar sper sa ne acceptati si in club 4x4 si speram sa ne laudam in curand masinuta de teren...... amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulgr Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 paulgr78 Salut.Ma numesc Paul Groapa ,locuiesc in Piatra Neamt si sunt pasionat de offroad. Sunt posesorul unui Jeep Wrangler (pt.offroad) si unui Audi (pt.oras) Sunt inginer constructor si lucrez in acest domeniu cu masini si utilaje grele, acest fapt datorindu-se pasiunii mele pentru motoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lion_tm77 Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari, ma numesc Cosmin din Timisoara am 32 ani si sunt foarte pasionat de NISSAN Patrol y60 am si eu unul scurt.Eu ma ocup cu ~ tractari auto ~ (mai intru si eu prin noroaie dupa cele avariate) si de aceea imi place si off-road-ul. Ma bucur ca am gasit acest forum... Si va spun BINE V-AM GASIT Editat Februarie 8, 2010 de lion_tm77 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vasilect Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare ! Asa cum este normal sa fie fiecare membru din CLUB 4X4 si eu sunt un impatimit offroad. Nu am avut niciodata sefi, insa am un loc de munca solicitant din p.d.v. intelectual, iar singura mea alinare *(in afara de familie) este natura. Am 33 de ani, de 3 ani calaresc un ATV Suzuki King Quad, iar acum dupa 2 hernii de disc incerc sa gasesc fericirea in Vitara. Vasile - 0743.030.030 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator maryan Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor va salut.....sint marian din clung si am un 11-4 super.Ma pasioneaza 4x4 si mai ales cele autohtone, deocamdata.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BODI Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor salut,ma numesc Vintila Bogdan,sunt din Constanta si am achizitionat recent un Suzuki Vitara din `90. Nissan Patrol Y60 `97 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tatalor Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor salut.Marin ma numesc, am 31 de ani, imi doresc de mult un 4*4 mai ales ca fac inmatriculari in bg si trag platforma iar joi cand m am intors din bg intre urziceni si albesti a fost o adevarata aventura cu nameti, viscol si salom printre camioanele si turismele inzapezite.sper sa ma alatur echipelor voastre la multe iesiri dar deocamdata nu stiu nici ce sa aleg ci stiu ca vreau ceva ff fiabil si puternic 85-98 cu cat mai putina elecronica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alk Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut toti membrii :cl ! - Numele meu este Antonio leonte-kilb, sunt din timisoara,am 43 ani,casatorit si am doi copii. Pasiunile mele sunt muzica,enduro si mai nou din pura intimplare, offroad-ul. :tk:cl ca existi! Editat Februarie 14, 2010 de alk ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maria Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna, sunt Maria si am intrat in contact cu aceasta lume - off road - de vreo 3 ani. Imi place la nebunie. va atasez poze cu " tancul" nostru. ( Nissan Patrol ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bulachel Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor ma numesc cristi din vrancea sunt posesorul unui suzuki vitara 91 doresc shimb de idei si opinii tehnice pt. imbunatatirea calitatilor tehnice ale acestui autovehicul. am acest auto de 18 luni si sunt foarte incantat de el Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
noidforall Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, prieteni imi spun Leo, am 36 de ani si in majoritatea timpului ma invart prin Bucuresti, desi mi-as dori mult mai putin asfalt sub roti. Am un Jeep WJ GC 3.1TD pe care nu evit, ori de cate ori am ocazia, sa-l urc pe cate un deal pentru un unghi de vizibilitate cat mai bun in cautarea pozei perfecte. Cand nu se poate, o lucrez din Photoshop. Eu nu semnez nimic! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alk Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut toti membrii 4x4 ! - numele meu este antonio leonte-kilb, (alk), sunt din timisoara,am 43 ani, novice in offroad si conduc un M_onster461 achizitionat intimplator la un pret foarte rezonabil. Nu am stiut ca odata cu achizitionarea monstrului am primit in (pachetul promotional-surpriza) si virusul offroad.Totodata, am inteles repede ca tratamentul de mentinere al acestui virus este foarte scump si cum criza mi-a adus taifun prin buzunare,pregatirea monstrului pentru competitii va mai dura ceva timp.........pina atunci ma multumesc sa privesc pe forum si sa oftez la vederea accesoriilor si al preturilor ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ruff Riders Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Si daca tot v-am dat binete haideti sa ma si prezint. Eduard Neagu,. Bucurestean. Motoretist cu state vechi (dupa cum spun prietenii sunt from the old school). De curand mi s-a marit familia drept pentru care nu mai incapeam cu totii pe doua roti. Asa ca m-am tot gandit si gandit, pret de vreo cateva beri, si am luat hotararea sa achizitionez un Patrol Y61, mare, cel mai mare (nu are rost sa va zic ca tot nu incapem si ca tot mic este portagajul). Oricum e un Bivol mare, cam cusurgiu de felul lui - face fite si mutre ca orice utilaj care se respecta si mai ales care nu e nou - dar eu zic ca e ok pentru inceput. Pe plan profesional ma ocup de domeniul auto, dar cel de strada (Honda mai precis), asa ca daca va pot ajuta cu sfaturi si nu numai va rog sa apelati. Ma bucur sa va cunosc si sper sa ne si vedem fata in fata cat de curand, macar cu unii dintre voi. PS: As atasa si niste poze cu bivolu' da' mi-am prins urechile, asa ca mai asteptati un pic PATROL Y61 - BIVOLU' KTM 950 SM SOTIE, COPIL SI 2,5 PITTBULL-I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kriu Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare la toata lumea! ma numesc cristi, am 31 ani, pasionat de off road de la 14-15 ani de cand aveam un aro 243, cu ajutorul caruia am invatat sa si conduc... am ceva experienta in off road, dar e mai greu cu bugetul, asa ca am achizitionat o frontera din '94, 2.0i, pentru a-mi satisface mica placere pentru off road. frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1 frontera B 2.2 16v sport - de plimbare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
explorer Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Buna! Sunt Florin din Oradea. Am 45 de ani si am invatat off-road pe un Aro 10 prin anii `90... (nu competitional). Actualmente detin un Ford Explorer 4.0 din prima generatie la care am mai "mesterit" cate ceva si a iesit ceea ce se poate vedea in poze. Bineinteles ca, exista planuri si pentru viitor si probabil "mesteritul" acesta nu se va incheia niciodata. :) Va salut pe toti si... bine v-am gasit! Editat Decembrie 22, 2009 de explorer Ford Explorer 4.0L/V6/155 CP, 1991, Automatic, Eddie Bauer. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate