Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut, Sunt George , si de ceva vreme mi-am achizitionat O Vitara.

Pana acum pasiunea mea era Doar Tuningul... dar acum pe langa pasiunea de a-mi face Masina StYling si motor a aparut si pasiunea pentru off-Road.

Sunt nou pe aici dar sper sa ma integrez bine si in comunitatea voastra

Mai e cineva din Vrancea pe aici?

Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Postat original de oureche viewpost.gif

La multi ani si sanatate cititorilor acestui forum.

Ma numesc Octavian Ureche si sunt din Brasov. Mi-am facut prezentarea aici pentru ca dintr-un motiv care imi scapa nu pot posta la rubrica Prezentare noi membri.

Nu-i bai.

Urmaresc de ceva vreme acest forum, care dupa parerea mea este una din cele mai bune surse de informare in domeniul auto 4x4.

Intentionez sa cumpar in viitorul apropiat un "atelaj", si incerc sa adun cat mai multe informatii. Vreau sa iau o masina "4x4 stock" la un pret pana in 2000E. Masina va fi folosita la treburi gospodaresti, carat una alta, la casa lasata de bunicii mei de langa Brasov.

M-am oprit la Toyota LJ70 sau Mitsubishi Pajero 2.5TD.

Nu vreau sa arunc banii pe fereastra cumparand o masina in necunostinta de cauza. Ce ar trebui sa verific daca m-as decide sa cumpar unul din auto de mai sus.

Multumesc de ajutor. :tk

Keep up the good work.

Tavi

Link spre comentariu

Va salut si bine v-am gasit.

Sunt Razvan, din Galati.

M-am molipsit de microbul 4x4 de la fratele meu, Atar, iar acum ne dam cu un ZJ.

Bine ai venit in club Razvane.Cu cat mai multi galateni cu atat mai bine.

"Viata e un meci la categoria grea..." Parazitii
Link spre comentariu

Salutari dragi forumisti! in sfarsit am cuplat degetele im 4x4 si iaca apuc sa ma prezint....

sunt un tanar de 18 ani,de loc,sunt din tg-jiu(mai exact com dragutesti),elev,si bineinteles pasionat de masini...

Microbul de offroad mi l-au bagat in sange atat un aro,un 243d, cat si comunitatea forumului aro club romania:tk

momentan nu mai am jucarie,,dar,sper,ca,sa imi pot achizitiona o noua jucarie,pentru ca,microbul offroadului e mai tare ca porcina asta...nu are vaccin,e incurabil,e pe viata.

atasez si doua poze cu fosta jucarie,pozele fiind facute in nenumaratele iesiri pe care le faceam pe malul rraului jiu sau intr-o padure din apropiere. din pacate nu sunt cele mai spectaculoase,pentru ca,in urma cu cea timp mi s-a stricat hard-disckul si am pierdut tot,pozele fiind gasite ratacite pe un stick.

ah...si uitasem...

ciprian...raica ciprian ma numesc

Link spre comentariu

Vizitator bulgaru'

Hello!

Salut,ma numesc Alex (Bulgaru'),30 ani,Bucuresti,am tot avut diverse off-road-ere (Wrangler,Durango,land cruiser,Hummer,TrailBlazer,Hi-lux,...)inaltate si incaltate toate,am participat la cateva concursuri (am vre-o doua cupe) cu off-road adventure club,...

Acum am un Land Cruiser,destul de obosit,an 2000,l-am ciopartit adica i-am taiat spatele si l-am facut pick-up,inaltat 10 cm.,35-uri,tobe laterale,scaune sport...pun niste poze...

Link spre comentariu

Salut, ma numesc Stefan lumea imi spune Babanu, am 24 de ani, nu am prea am avut tangente cu 4x4 dar in ultimul an am inceput usor usor sa citesc si sa invat unele lucruri in special de pe forumuri, si ma bucur ca am dat peste forumul vostru.

Deocamdata nu am nici o masina de off road mai mult am fost pasionat si voi fii pasionat de car audio, am avut o dacie full loaded cu muzica, acum detin un volvo 245 kombi si ea in lucru pt muzica, dar microbul 4x4 incepe sa isi faca aparitia, sunt in cautare de un y61 lung ca mai tre sa car una alta

Am vazut ca majoritatea dintre voi foloseste td6, din cate am inteles 3.0 in 4 sunt mai cu electronica si li se crapa chiulasele in teren.

Astept sfaturile voastre si pareri

ps: am atasat ceva poze cu dacia mea stiu ca unii dintre voi o sa spuneti ca este doar o dacie dar e mult suflet bagat in ea.

Link spre comentariu

Salutare tuturor !

Sunt misuph , mare pasionat de motoare in general. De ceva vreme am am capatat microbul off road-ului , am participat la cateva iesiri , la o competitie si o umanitara unde am cunoscut cativa membrii ai acestui forum. Deocamdata sunt posesor al unui VW Golf 1,8 20v dar pe vii tor doresc sa-mi iau in ograda o masina de teren. Pana atunci voi imparti aceeasi masina cu cristi 1.

Alte pasiuni .. iesiri in natura, pescuit, bucatarie traditionala romaneasca , sprituri , muzica lautareasca si rock.

Link spre comentariu

Salutare tuturor,

Ma numesc Ilie, am 24 ani, posesor de bmw, amator de drift, batut drumuri lungi prin Alpii austrieci si italieni (din pacate doar on-road) ..etc. Pana anul trecut am tot facut Vestul Europei dupa masini, utilaje..etc. Printre altele am adus cateva Mitsu' Pajero de care m-am indragostit. Am facut ceva iesiri cu ele mai mult in Dobrogea, m-tii Macinului (nascut si crescut in Tulcea). In urma cu cateva zile am hotarat sa-mi schimb masina personala, sa-mi cumpar un Pajero 5usi. Caut o masina relativ dotata si ingrijita...iar bugetul nu-mi permite sa-mi cumpar una inmatricualta in Ro, si mai ales cu volanul pe stanga. Am gasit ceva mitsuri rhd destul de dotate, cu rulaj foarte mic, inmatriculate in Anglia si la pret rezonabil. Sper in urmatoarele zile sa-mi cumpar una...si atunci voi putea fi mandru user pe acest forum, implicit posesor de off road.

Dupa achizionare masina va intra la revizie generala, implicit la mutarea volanului pe partea potrivita :p dar despre asta nu cred k e ok sa postez aici, voi cere pareri si sfaturi, eventual dezmembrari pt asa ceva daca stiti..m-ati ajuta foarte mult.

Editat de yitzack
Link spre comentariu

Salutare tuturor...

Ma numesc Viorel...37 de ani pasionat de masinile americane...sunt fericitul (consider eu) posesor al unui Chevy Suburban 95'.

Am batut tara in lung si in lat cu el nu mi-a facut nici o problema...desi are o varsta totusi...

Sper ca schimbul de pareri cu alti posesori de americance lacome sa-mi fie de ajutor intrucat aici in Romanica suntem cam rari orice parere e binevenita.

Atasez si o poza cu " trabantzelu' "

Link spre comentariu

bun venit mishu !

bun venit tuturor .

@mishu si @cristi 1 : nu v-am uitat cu iesirea cu STI ul ... de indata ce ma refac va dau de stire.

cat despre mine , eu sunt pasionat de cand ma stiu de masini cu tractiune integrala . de curand m-a lovit boala 4x4.

ca masini in prezent am un STI din 2004 un pic modificat si un C320CDI din 2008 care e la vanzare.

http://farm3.static.flickr.com/2665/3990140051_928d1db523.jpg http://farm3.static.flickr.com/2527/3990140679_ab6bfe3c6d.jpg http://farm4.static.flickr.com/3491/3990137243_036e2e0337.jpg http://farm3.static.flickr.com/2531/3990142347_f2fcdea40a.jpg

Editat de GeorgeB
on the turbo side of life.
Link spre comentariu

Salutare tuturor...

Ma numesc Viorel...37 de ani pasionat de masinile americane...sunt fericitul (consider eu) posesor al unui Chevy Suburban 95'.

Am batut tara in lung si in lat cu el nu mi-a facut nici o problema...desi are o varsta totusi...

Sper ca schimbul de pareri cu alti posesori de americance lacome sa-mi fie de ajutor intrucat aici in Romanica suntem cam rari orice parere e binevenita.

Atasez si o poza cu " trabantzelu' "

Salut! Bine ai venit! Sper sa gasesti aici, informatiile de care ai nevoie, pentru masina ta! Sper, de asemenea, sa ne prezinti detaliat masina si planurile tale de viitor (a se citi: modificare), in ce priveste masina!

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

Salut,

Ma numesc Cosmin, sunt din Timisoara, am 33 de ani. M-am inscris pe forum pt ca sunt pasionat de 4x4 si de trasee off road soft. Pt asta sunt intr-o continua cautare de informatii cu privire la trasee si la accesorii necesare pt aceasta pasiune. Pt off road folosesc masina din dotare, un LC 120 D4d, model 2006 AT. Cateva poze din 'aventurile' de pana acum le gasiti mai jos:

[ATTACH]61870[/ATTACH]

[ATTACH]61871[/ATTACH]

[ATTACH]61872[/ATTACH]

Link spre comentariu

Salutare tuturor , Alex ma numesc sunt din Piatra Neamt si am intrat intamplator in contact cu 'mania' 4X4 ... In dotare am un Opel Frontera 2.3 TD din 1995 care e folosit 99.9 % pe sosea momentan - nemodificat .

M-ati ajutat foarte mult deja gasind manualul de reparatii care l-am cautat foarte mult timp ( nu a fost nevoie de el in mod expres , dar cand o fi vreodata nevoie sa fie la indemana ) , va multumesc pentru lucrul asta , si nu numai .

Link spre comentariu

Va salut !

Sunt emil din Campulung Moldovenesc, sunt noul posesor al unui Suzuki Vitara, sunt pasionat de iesiri in natura in special cu atv-ul. Am gasit interesant acest forum unde poti obtine informatii interesante din domeniul auto si of-road. felicitari moderatorilor care conduc acest forum.

Link spre comentariu

Vizitator rhadoo patrolzaur

salutare tuturor!incet,incet reusesc sa postez si eu aici

in primul rand doresc ca cineva din administratie sa imi schimbe acest nick name care ma face sa innebunesc si sa il schimbe in ceea ce de fapt doream si anume:rhadoo patrolzaur pe acesta cale :tk

sa trecem la prezentare:ma numesc radu rosca si mihai,sunt din petrosani nascut crescut la poalele parangului,azvarlit pt o perioada mai in deal de vail undeva pe langa eagle colorado,mai precis prin edwards,reintors de ceva ani "acasa",unde pe timp de vara,toamna,primavara voi incerca sa imi umplu timpul cu "vizite" pe autostrazile codrilor,iarna fiind ocupat cu schiatul si condusul snowmobilului

am o masina "vaca" nissan patrol y61 din 99,cu 5 usi,la care i-am rupt "salele"pe autostrada din parang:uameni

am uitat am 38 de ani si vreau sa socializez cu alti posesori de astfel de,sa le spunem masini,sau fani de off road:old

sper ca in timp sa ne intalnim in camp si sa facem ceea ce vad ca unii dintre voi deja o considera rutina

celor care au avut rabdare sa citeasca le :tk

Link spre comentariu

Salutare

Ma numesc Costi si sunt proaspat posesor de Mitsubishi Pajero 1996 2500 cmc.

Este primul meu 4x4 si inainte de achizitionare am aflat foarte multe de pe acest forum.

Va multumesc

Mitsubishi Pajero Sport 2,5
Link spre comentariu

Vizitator khamar

Salutare! Instalatia actuala este cea de mai jos - KJ 2007.

Sper ca in 2 luni sa apara in ograda un Jimny, cel mai probabil 2000 - 2001.

Link spre comentariu

salutare ma numesc Tony din Cluj-Napoca si de 2 saptamnai ma poseda un nissan patrol GR 2.8 td sanatos tun motoru,an 90, 270.000 km, masina este in satre buna si toate functionale spre suprinderea mea... bani putini !!!

Sa ai o italianca e ca si cum ai avea prietena stripteuza - toti zic ca-i proasta , dar toti te invidiaza !
Link spre comentariu

Vizitator kuku

salutare tuturor!...numele meu este Mihai dar puteti sa imi spuneti kuku...pot sa va spun ca am un Isuzu Trooper din '88 cu motoru' ala smecher pe el de 2,3d(uof)...sper sa imi fac cat mai repede prieteni si daca se poate unele sfaturi si indrumari din partea celor care poseda alte "Suzane"(Isuzu) ca ale mele...

sa auzim de bine!

Editat de kuku
Link spre comentariu

Salut,

De mai bine de o saptamana ''frunzaresc'' forumul si cred ca este timpul sa ma prezint : George ,41 ani, casatorit, 2 fete, 3 caini, nici un 4x4 in dotare, fost utilizator de Patrol GR pentru 3 ani, novice dar incitant, mai mult dupa ce am urmarit acest ''film'' forumclub4x4, de acest hobby. Cat de curand sper sa intru in posesia unui 4x4.

Felicitari tuturor!

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare