greierul Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Marin sunt din Cheia Prahova, am un Land Rover Freelander (facelift) din 2004, am avut si unul sport din 2001si impreuna cu ele o viata . Am citit mai mereu ce este postat pe la topicurile cu Land Rover-ul, dar acum m-am hotarat sa si scriu nu numai sa citesc. Sa intreb unde nu stiu, sa ajut unde cred ca pot. Nu folosesc roverul pentru trasee offroad si nici nu am participat la vreun concurs sau intrunire (desi in Cheia sau tot tinut) , il folosesc pentru pasiunea mea cea mare.. vanatoarea. Sper ca pot sa ajut cu ceva experienta avand de mult timp marca aceasta de masina si bineinteles si aventuri destule, sunt bucuros sa va cunosc poate chiar la o intrunire offroad. Cu respect, Ion Marin (Greierul) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schumi Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut la toata lumea , sunt Andrei Radulescu , 27 ani din Bucuresti. Sunt fost proprietar de ARO 10.4 si actual posesor de Kia Sportage si in viitor sper sa ma reintorc la prima dragoste si anume ARO. Va urez mult succes , Craciun fericit si toate cele bune!!!.:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Danny_bb Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Am descoperit comunitatea voastra la Impotmoliada si am decis sa aprofundez un pic subiectul 4x4. Drept urmare, mi-am facut cont chiar daca nu sunt posesor de tot-teren. Experienta mea in domeniul asta este foarte limitata dar avand in vedere ca-s pasionat de tot felul de fiare cu care am si interactionat, sper ca voi putea sa contribui si nu doar sa citesc. Cu stima, Dan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolizer Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Attila din Cristuru Secuiesc, am 37 de ani si am un Nissan Patrol din 92. Cred ca am si eu virusul 4x4.:grin: Nissan Patrol GR, Y60 Skoda Octavia 1,9TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romanul Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor :clSalutare tuturor Sunt Gabi -romanul sunt nou in acest domeniu dar sunt pasionat de aceasta lume off road Am avut pana de curand un Golf 4 v6 204cp , viteza parea adrenalina dar in final nu este chiar asa cum pare. Am inceput cu plimbari cu ATV-ul dar si acestea erau foarte rare din cauza timpului liber de care nu prea aveam parte .Dupa o perioada in care am fost atras mai tot timpul de masinile de teren (off road) mai ales cel preparate cauciucuri,troliu,bulbar,pe unde vedeam cite una o admiram si in cele din urma am comiso mi-am cumparat un (tractor=asa obisnuiesc eu sa ii spun) NISSAN PATROL 2,8 Y61 in prenzent f. multumit de EL:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai Cazac Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Salutari de pe Feroza ! Buna ziua tuturor, Din iulie 2010 sunt posesorul unei simpatice Feroza cu care m-am innamolit la prima iesire, si asa am facut cunostiinta cu solidaritatea "off-road", cand doi necunoscuti pentru mine au plecat de acasa la 10 seara sa ma scoata dintr-o padure de la marginea orasului. In continuare, la sfatul celor care m-au extras, am luat-o ceva mai usor, pe masura posibilitatilor si cunostiintelor, si cred ca voi ramane la nivelul de drum forestier si-un pic; imi place natura, si impreuna cu sotia mea apreciez foarte mult posibilitatea pe care mi-o da masinuta asta de a iesi in natura in locuri pe care nu ajungeam cu Dacia. In schimb am citit cu placere destul de mult din acest forum, care mi-este foarte util, si cum vreau si eu sa mai completez cu unele lucruri, am trecut si eu, asa cum e obligatoriu, pe la sectiunea de prezentare a membrilor. Drumuri bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Noilor veniti :W:cl:h5!!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ennerggy83 Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Salutare! Sunt George din Bucuresti si sunt actualmente posesor de Jeep Grand Cherokee WK/ 3.0 CRD . Pana la Jeep am mai avut un Patrol GR scurt din 97 si un Terrano 2 din 2001. Multumesc administratorilor ca intretin acest forum, o sursa binevenita de informatii pentru pasionatii de 4x4. Momentan masina mea e stock, dar tin sa precizez ca sunt placut impresionat de ce poate face in noroi, la categoria soft, bineinteles. In primavara intentionez sa pun un kit OME pe ea si ceva cauciucuri AT daca nu ma hotarasc sa o schimb cu o Toyota LC. Pun mai jos cateva poze cu agregatul. 2005 Jeep Grand Cherokee 3.0CRD / WK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator samolapraga Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Samo si contrar aparentelor nu sunt in Praga ci in Bucuresti. Ma dau in offroad cu un ktm, deci, da, sunt motociclist si sper ca in curand sa ma pot da pe forestiere usoare si cu un outlander, asta fiind si motivul pentru care m-am inscris aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Dan Dumitru Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor, Ma numesc Dan Dumitru si sunt un nou posesor de Mitsubishi Pajero pe care am de gind sa il tavalesc putin in noroi, si sper ca aici sa ma ajutati sa aflu cum sa fac asta cit mai bine. Ca si hobby-uri "de casa" ar fi muzica si copii. In rest timp liber si uneori nervi pentru nimic. Sa ne cunoastem cu bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator teroare Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare. Sunt Cristi aka Teroare si sunt nou pe forum. Am vazut niste discutii mai mult decati nteresante in sectiunea Isuzu si fiind un fan inrait m-am inregistrat imediat. AM un Isuzu Trooper mai vechiutz dar care merge pe off road mai bine ca pe autostrada :D :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolizer Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Attila din Cristuru Secuiesc, am 37 de ani si sunt posesorul fericit al unui Nissan Patrol GR din 92. Am fost atacat de virusul 4x4 si nu cred ca o sa scap vreodata de el. :wink: Nissan Patrol GR, Y60 Skoda Octavia 1,9TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offefei Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara! Ma bucur sa ma aflu acum printre voi. Ma numesc Costinel, am 24 de ani. Locuiesc in Darasti-Ilfov si din luna octombrie sunt fericitul posesor al unui Land Rover Freelander 1.8, din 1998. Spre rusinea mea nu am cunostiinte suficente, cu privire la mecanica autovehiculelor. As dori cu ajutorul dvs sa dobandesc aceste cunostiinte, si sa cunosc mai bine universul automobilelor, in speta pe cele 4x4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
meserye Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Sunt Sebi de profesie inginer software din Pitesti si de 2 luni sunt posesorul unui Suzuki Vitara 1.6 16V. Astept oricand propuneri de iesiri pe trasee offorad...Atasez si o poza cu masina la lucru.:) Suzuki Vitara '96 1.6 16V. Invata din greselile altora, viata e prea scurta pentru a le face tu insuti pe toate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DonHacker Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare. Sunt Alex din Oradea si detin o Toyota 4runner 3000 cmc V6 pentru noroaie. Poze nu am momentan :| Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex.bn Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Alex, sunt din Bistrita si de curand detin un Range Rover 2.5 diesel din 1997. O sa adaug ceva poze dupa prima iesire in offroad, pana atunci toate cele bune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lomax Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salut! ma numesc ionut, am 27 de ani pasionat de offroad.sunt din craiova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Robert_ Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Paul din arad, 24 ani, off-road lover! Utilajul e un Hyundai Galloper 1998 V6 3.0 L. Hyundai Galloper V6 3.0 L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin71 Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare tuturor..ma numesc sorin sant din Craiova si am de ceva timp un jeep grand cherokee td din 96..nu prea am apucat sa fac offroad cu el..am fost de cateva ori prin padure si atat..eu il folosesc mai mult la tractari auto..numai bine tuturor si poate ne intalnim pe undeva..ciao Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipike Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salut.am 33 de ani pasionat de masini,am avut pina acum patrol3.3 long model 1985,terano 1990 dupa care o vreme m-am lasat de monstri.acum am sportage 2007,santa fe 2003,mai nou o kia retona si binenteles un proiect in lucru ims plus alte rable:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danmaneta Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor,ma numesc Dan Maneta,am 33 ani,locuiesc in Bucuresti,pasionat de tot ce inseamna 4x4 si posesor L.R Discovery 300 Tdi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jojo_davidoff Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ! Sunt Jojo ( George ) din Bucuresti si tocmai mi-am luat un Suzuki Vitara Cabrio cu hardtop, 1.6 benzina din 1996. Sunt incepator si mi-am luat masinuta ca inlocuitor al motocicletei iarna si pentru plimbari off-road ocazional; mai scap un weekend pe la munte, zapada, noroaie, dar afrontate cu blandete :grin:. Tot respectul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebu Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Sebastian e numele meu, toata lumea imi spune Sebi, vreau sa-mi cumpar o masina 4x4 si vreau sa invat cat mai multe in acest domeniu. Sper sa nu supar pe nimeni aici si sa ne completam cat mai mult cunostintele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
corich Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sunt Corneliu, din Bucuresti, posesor de ARO din 1986 iar din 2007 am un Mitsubishi L200 impins putin pe la 160 CP. Functie de fondurile disponibile, voi incepe dotarile suplimentare, primul pe lista fiind o statie CB, urmata de vinci hidraulic/inchidere bena/anvelope MT/etc., nu neaparat in aceasta ordine. Cu stima. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LIVIU2010 Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor :bananaSALUTARE TUTUROR! MA NUMESC LIVIU,SUNT DIN SEVERIN . MASINA:PAJERO 2.5 ,AN 94. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate